• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davutoğlu zirvesi sona erdi

Davutoğlu " benim tercihim değildir"..
Erdoğan " kendi istedi"...
AKP lilerin burdan çıkarttığı önerme " Hoca, Reis elele. Davutoğlu çok gizli bir takım olayların açığa çıkması için başbakanlıktan kendi isteğiyle ayrıldı"...:confused:
Ada'mın kendi ağzıyla söylediği " benim tercihim değildi" lafına bile inanmıyorlar arkadaş:-)
Yemin billah etmesi lazımdı zaar inanmaları için.
O değilde konuşmasında bile hala cb onurum,gururum dedi.
Koskoca başbakanlıktan alındın hemde illegal bir biçimde insan iki çift laf eder :işsiz:

Yemin billah etmesi lazımdı zaar inanmaları için.
O değilde konuşmasında bile hala cb onurum,gururum dedi.
Koskoca başbakanlıktan alındın hemde illegal bir biçimde insan iki çift laf eder :işsiz:
Edemez, Nasıl etsin ki....
Başına ne işler açarlar adamın..
Bir anda kendini Fetö den Pyd den, Pdy den, herhangi bir harften yargılanıyor bulabilir:eek:

Edemez, Nasıl etsin ki....
Başına ne işler açarlar adamın..
Bir anda kendini Fetö den Pyd den, Pdy den, herhangi bir harften yargılanıyor bulabilir:eek:

Tam ben diyecektim. Bir anda adam hem paralel,hem dis mihrak olur. Hersey olur adama yani. Bu ülkede sahte belge o kadar belli olmasina ragmen hayati hapiste cüreyen insanlar var. Bir kadin güya el kol hareketlerden dolayi hapiste.

Yani kalmis partinin icinde kaos yaratmak. Davutoglunu yasatmazlardi.

Davutoğlu " benim tercihim değildir"..
Erdoğan " kendi istedi"...
AKP lilerin burdan çıkarttığı önerme " Hoca, Reis elele. Davutoğlu çok gizli bir takım olayların açığa çıkması için başbakanlıktan kendi isteğiyle ayrıldı"...:confused:
Ada'mın kendi ağzıyla söylediği " benim tercihim değildi" lafına bile inanmıyorlar arkadaş:-)

bir de bu bir takım olaylar ne kadar gizliyse milletin dilinde :27: ben bunların gizlilik anlayışına hayranım yahu :27:

Canını skani yolluyor valla

Korkulur bundan
Abdullah gül vardı bir zamanlar, simdilerde adını duymadigimiz
Davutoğlu da yakında unutulur işte arada bir ses verir
Yaşıyorum manasinda

Cidden neredeler kio_O
Hani Davutoğlunu savunmak bile bize düştü.. İyimi..:işsiz:

Hahaha valla sen ne yapiyorsun bilmiyorum fakat ben davutoglunu savunmuyorum. Erdoganin kardesi olursan sonun bu olur. Fetö'yada yapti,gül'ede yapti,arinçada...

Valla ne bicim bir dava ise, tüm dava kardesleri çigneniliyor ve halk halen alkiş tutuyor.

Hahaha valla sen ne yapiyorsun bilmiyorum fakat ben davutoglunu savunmuyorum. Erdoganin kardesi olursan sonun bu olur. Fetö'yada yapti,gül'ede yapti,arinçada...

Valla ne bicim bir dava ise, tüm dava kardesleri çigneniliyor ve halk halen alkiş tutuyor.
Savunmak durumunda gibiyiz ondan..Sonuçta oy vereni değil, biz sorguluyoruz diye :KK70:

Olur mu oyle sey hep paralel devletin işi hep bunlar :KK53:

Adam tek başına iktidar boşa mi diyoruz:KK14:

Hele Bi evet deme
Ya kodese ya istifaya hadi bakalım

Valla bu gidis ile damatlarin yerinde olsam eşlerin etrafinda pervane olurdum :KK53:
Osmanlıya döneriz yakında merak etmeyin :KK53::KK53:
Birşey demeyeyim diyorum ama Yahu adamın her ters düştüğü suçlanıyor hapse atlıyor kimse sorgulamiyor adam hep hakli nedense. Gerci adaletimiz yillar sonra isliyor ama o zamanda kararlar begenilmiyor, her neyse:110:

Son düzenleme:
Back