davetiyemin değişikliği

sedosbilal

ben bilmem beyim bilir;))
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
2.001
10
66
İstanbul
kızlar daha önce davetiyemi paylaşmıştım burada artık dağıtmaya başlayacaz inşallah yazım işlemi bitti ama kelebekler yer değiştirdi bakın bakalım hangisi daha güzel durmuş
$DSCF3226.jpg
bu kelbeğin yapışmış ilk hali
$DSCF3224.jpg
bu da 2. hali hangisi daha güzel durmuş sizce?:26:

Son düzenleme:
öncelikle bu sizin davetiyeniz böyle beğenmişsiniz,uygun görmüşsünüz.
ama fikir sorduğunuz için fikrimi söylemek istedim.ben ilk halini daha çok beğendim kelebeğin ebatı kenara monte için büyük geldi.kelebeğin büyüklüğüne göre ortada olması yüzeye eşit,uyumlu bir görüntü oluşturuyor.

öncelikle bu sizin davetiyeniz böyle beğenmişsiniz,uygun görmüşsünüz.
ama fikir sorduğunuz için fikrimi söylemek istedim.ben ilk halini daha çok beğendim kelebeğin ebatı kenara monte için büyük geldi.kelebeğin büyüklüğüne göre ortada olması yüzeye eşit,uyumlu bir görüntü oluşturuyor.

mantıklı teşekkür ederim yorum için sağolun

Ben birincisini daha çok beğendim.İkinci davetiye de ortada ki boşluk göze çarpıyor.Ama ilkinde kenarda olmaması bir eksi olmamış.Mutluluklar. :nazar:

bayıldım davetiyeye ama kesinlikle 2.:61:

beğenmene sevindim teşekkür ederimmmmm:54:
2. bana da güzel geliyo zaten davetiyeyi zor açıp kapatıyolar kelebekte direkt açılan yerin üstünde olunca iş iyice karışıyo ondan sanırım 2 şekilde dağıtacaz :64:
şaka maka 17 gün kaldı yaa:27:

Merhaba,

Davetiyeleri incelerken ben de bu davetiyeye bayilmistim, ama yakindan gorunce davetiyenin acimi cok zor geldigi iciin karar degistirip baska davetiye siparisi verdim. Ve 2. sekilde tasarlanabilecegini bilseydim kesinlikle kararimi degistirmezdim, kelebek yanda cok guzel durmus.

Merhaba,

Davetiyeleri incelerken ben de bu davetiyeye bayilmistim, ama yakindan gorunce davetiyenin acimi cok zor geldigi iciin karar degistirip baska davetiye siparisi verdim. Ve 2. sekilde tasarlanabilecegini bilseydim kesinlikle kararimi degistirmezdim, kelebek yanda cok guzel durmus.

teşekkür ederim beğenmenize sevindim biz de nişanlımla kelebek sevdiğimiz için vazgeçemedik:1:
bizede örneği ilk şekilde ki gbi verdiler zaten açılışı dediğin gibi zor bi de kelebek geliyodu üstüne ama böyle bi çözüm buldummmm iyi oldu gibi bakalım:31:

Back