Davetiye

Ahhaa dun birine ayni tavsiyede bulundum , bende bir daha evlenirsem oyle yapicam gerci Allah korusun diyim de suraya 😂😂

biri mi olduk milana hanımmm😒😒😒

Artık çocukların düğününe inşallah milanacım..

Gerçi o zaman da akıl verirsem "kv adayım her şeyimize karışıyor" diyebilir müstakbel gelin :KK70:

şahsen ben diyorum şu an hatta konu bile açmayı düşünüyordum nişan nedir nasıl yapılır diye :D yeni öğrendim nişanda hediyelik dağıtıldığını, daha önce hiç nişanda bulunmamıştım. :D Milana22 Milana22 nin önerisi de kayınvalide adayından “çok sade, o olsa bile insanlara hatıra kalacak bir şey gerek” diye veto yedi... bennnn nerelere gideyimmm çok dertliyim nişan konusunda patladım gitti :D

konu sahibi benim nişanım da salonda vs olmayacak ama ben de davetiye yaptıracağım. babam, annem vs kendi davetlilerini arayıp söyleyemezler tabi ki davetiye gerekli. organizasyon şirketi için LCV gerekli. neden eleştirildi anlamadım sanki davetiye uzaydan tıp diye düşüverdi.

Şu noktalara dikkat edin..

-Nişanlınızla aranızdaki bağlılığın derecesini kimse merak etmiyor. Değinmeyin bu konuya..

-Maniler komik oluyor. Yazdırmayın..

-Son olarak fikrim klasik ve sadelikten şaşmayın derim..

Ayrıca düğün ne zaman bilmiyorum da aynı sene içindeyse hem nişana hem düğüne katılmak davetlilere sıkıntı. Nişana gelenler düğüne gelmeyebilir. Çünkü insanlar tekrar tekrar takı takmak istemiyor. Buna hazırlıklı olun..
Mutluluklar..
Teşşekkür ederim cevabı ız için. Önerilerinizi dikkate alacağım

Tabi ki, bu tercih meselesi..

Bu nişan için salon tutmanın, davetiye bastırmanın, görgü ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Zira siz öyle düşünüyorsanız bunu bir sorgulamak gerek :)
Kendi açımdan düşünüyorum, Üniversiteyi bitirmiş, üzerine yüksek lisans yapmış, Özel bir şirkette , satınalma müdürü olarak çalışan birinin bence görgü düzeyi gayet yerindedir diye düşündüm şuan da içten içe :)
Hali hazır da bununla beraber, mesela dediğiniz gibi gelinlikten kabarık nişan kıyafeti seçmektense, balık model tercih etmiştim şahsım adına ..
1 kere oluyor böyle şeyler, bence hepsi tam anlamı ile yapılmalı yani ben herşeyi mi yaparken bu şekilde düşünüp yola çıkıştım. bekarlığa veda, gelin hamamı, söz, nişan, kına , düğün, after party vs vs ..
tabi ki dediğim gibi tercih meselesiii :KK16:
Biz yazdığınız gibi tercih meselesi deyip geçelim herkes mutlu olacağı şekilde yaşasın elbette :KK37:

Yorumları okudum bir kaç yorum gözüme ilişti, konu sahibi bize nişan gerekli mi ya da vs gibi bir şey somamış.. Davetiye için söz sormuş. Neden gereksiz, saçma vs gibi yorumlar yapıyorlar anlamıyorum. Neden gereksiz olsun ? Veya bizim gerekli gördüğümüz şeyler de ona gereksiz gelebilir vs..
Nişan yani bu, benim annem babam 35 sene önce yapmış bu olayı. Gayette gerekli, durumun varsa seviyorsan ailen istiyorsa nişan yapılır. Ben evlenirken benim babam kızımın nişanını davullu zurnalı yapmak istiyorum dedi. 450 kişi ağırladık salonda.. Gayette güzel oldu. Bize de söylendi nişan ne gerek var, ne toplanacak ki vs diye.. ama düğünden bile çok toplandı. eğer salonda vs yapacaksan tabiki de davetiye bastırılır en az 200-250 kişi davet ediyorsun her birini arayıp haber verecek halin yok.
:KK200:Canım herşey gonlunce olsun şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah. Davetiye sitelerine girip bak orada yazan taslaklar var. bene klasik bir şey yazdırmıştım.Veya dijital davetiye de tercih edebilirsin sen bilirsin araştır iyice.. Mutluluğa ilk adımı attığımız nişan törenimizde falan gibi birşeydi geçmiş zaman çokta hatırlamıyorum, bu tarz birşeyler olabilir. Mutluluklar tatlım:KK76:
Teşşekkür ederim yorumunuz için. Bu sitede aklı başında yorum okumak çok mutlu ediyor

biri mi olduk milana hanımmm😒😒😒

şahsen ben diyorum şu an hatta konu bile açmayı düşünüyordum nişan nedir nasıl yapılır diye :KK70: yeni öğrendim nişanda hediyelik dağıtıldığını, daha önce hiç nişanda bulunmamıştım. :KK70: Milana22 Milana22 nin önerisi de kayınvalide adayından “çok sade, o olsa bile insanlara hatıra kalacak bir şey gerek” diye veto yedi... bennnn nerelere gideyimmm çok dertliyim nişan konusunda patladım gitti :KK70:

konu sahibi benim nişanım da salonda vs olmayacak ama ben de davetiye yaptıracağım. babam, annem vs kendi davetlilerini arayıp söyleyemezler tabi ki davetiye gerekli. organizasyon şirketi için LCV gerekli. neden eleştirildi anlamadım sanki davetiye uzaydan tıp diye düşüverdi.
Ahhaa kuzum valla yazarken bende rahatsiz oldum ama ozellikle ismini vermedim belki burada paylasmak istemezsin diye
O kv hakkindaki yorumumu da wpden yaparim ama sen nisanlaniyorsun o karisakaz ne verecegine

Ahhaa kuzum valla yazarken bende rahatsiz oldum ama ozellikle ismini vermedim belki burada paylasmak istemezsin diye
O kv hakkindaki yorumumu da wpden yaparim ama sen nisanlaniyorsun o karisakaz ne verecegine

ya en son kadının üstüne annemi salıcam o olucak :D birkaç şey göndericem sana hangisi olsun bakalımm

Yorumları okudum bir kaç yorum gözüme ilişti, konu sahibi bize nişan gerekli mi ya da vs gibi bir şey somamış.. Davetiye için söz sormuş. Neden gereksiz, saçma vs gibi yorumlar yapıyorlar anlamıyorum. Neden gereksiz olsun ? Veya bizim gerekli gördüğümüz şeyler de ona gereksiz gelebilir vs..
Nişan yani bu, benim annem babam 35 sene önce yapmış bu olayı. Gayette gerekli, durumun varsa seviyorsan ailen istiyorsa nişan yapılır. Ben evlenirken benim babam kızımın nişanını davullu zurnalı yapmak istiyorum dedi. 450 kişi ağırladık salonda.. Gayette güzel oldu. Bize de söylendi nişan ne gerek var, ne toplanacak ki vs diye.. ama düğünden bile çok toplandı. eğer salonda vs yapacaksan tabiki de davetiye bastırılır en az 200-250 kişi davet ediyorsun her birini arayıp haber verecek halin yok.
:KK200:Canım herşey gonlunce olsun şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah. Davetiye sitelerine girip bak orada yazan taslaklar var. bene klasik bir şey yazdırmıştım.Veya dijital davetiye de tercih edebilirsin sen bilirsin araştır iyice.. Mutluluğa ilk adımı attığımız nişan törenimizde falan gibi birşeydi geçmiş zaman çokta hatırlamıyorum, bu tarz birşeyler olabilir. Mutluluklar tatlım:KK76:

Merak ettim, yurtdisindami yasiyorsun?

bence klasik şey yazıp geçin. absürt absürt maniler yazıyor millet ve biz onlara gülüyoruz.
nişanımızda/bu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmekten memnun oluruz iyidir. ayrıca nişan davetiyesi diye bişey hiç duymadım. düğün gibi nişan mı nedir yani?
Ahhahhah,ne hatırlattın bana şimdi:))
10 yaşındaydım,arkadaşım ablasının davetiyesini göstermişti sevinerek,bak ne kadar güzel ve değişik demişti.
Aa 😝 Çok saçma bu be demiştim😂
Aklımd kalmış,şöyleydi
"Güllerin arasında tanıdım onu,
Bana dikenim olurmusun dedi,
Hemen kabul ettim evleniyoruz,
Bu mutlu günümüze sizleri de bekliyoruz"
:-)

Ahhahhah,ne hatırlattın bana şimdi:))
10 yaşındaydım,arkadaşım ablasının davetiyesini göstermişti sevinerek,bak ne kadar güzel ve değişik demişti.
Aa 😝 Çok saçma bu be demiştim😂
Aklımd kalmış,şöyleydi
"Güllerin arasında tanıdım onu,
Bana dikenim olurmusun dedi,
Hemen kabul ettim evleniyoruz,
Bu mutlu günümüze sizleri de bekliyoruz"
:-)

ne alakaaa ya cidden çok kötü

davetiye aşırı gereksiz de ille yaptıracaksan yer zaman bekliyoruz yaz yeter.maniler , kalıp sözler falan aşırı komik ve zırva oluyor.zaten okuyan da yok direkt çöpe atılıyor.

Back
X