Davalık komşu.

Yalnız kalmayayndiye diye düştüğünüz hale bakın.

Ne tehlikeli biri farkında değilsiniz sanırım. Sizi eşinizle de aranızı bozuyor kavgayı örnek almak ne demek cidden saçma.
Siz ona daha fazla benzeme den bırakın arkadaşlığı.ayrıca ''bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim'' demişler iyi düşünün bunu. Onun yüzünden dışarda yemek falan cidden üzücü

siz kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz onun konuşma dedikleriyle konuşmamayı. üstelik kadın size bir sürü hakaret etmiş tekrar neden barışıyorsunuz. ne evmiş resmen esir alınmışsınız. o evden de bu saçmalıklardan da uzaklaşsanız mı acaba? ama sadece evden uzaklaşmakta bu sorunu çözmez çünkü kendinizi de götüreceksiniz haliyle. birilerinin çemberine girmeden birey olma meselesini halledin bence.

Alt tarafı basit bir komşuluk ilişkisini 1400lerin topkapı sarayı harem kavgalarına çevirmişsiniz. Hürrem mahidevran çekişmesi gibi sanki hepiniz aynı adama aşıksınız ve birbirinizi çekemiyorsunuz. Neyi paylaşamıyorsunuz ben hiçbir şey anlamadım. Bir hamam kavganız eksik

Ya siz neden illa birikeri olsun istiyorsunuz. Bende ailemden ayrıyız farklı ülkelerdeniz eşimin isi geregi cok şehir gezdik. Kimi yerde görüştüğüm insanlar oldu kimi yerde yol üstü karşılaşınca konuştum. Yani ne oluyor yalnız kalınca ben sadece üniversiteden bir arkadsimla onlada uzağız herşeyi konuşabilirim. Sirf biri olsun diye sacma sapan insanları hayatıma sokmam. Bir kendinize gelin , böyle bir saçmalık için kavga etsem utancımdan aynaya bakamam.

Üniversiteyi kazanıp okuyorsun, kariyer meslek sahibi olacağım, çocuklarıma iyi bir gelecek sağlamak istiyorum diyorsun ama o kadar okuduktan sonra çalışmayan, komşularla sokakta saç baş yoluşan birine dönüyorsun. KPSS mağduru ne demek? Uzun zamandır siz mezun olun hemen gelin koşun işiniz hazır demiyorlar değil mi? Çalışmayayım, ideallerimden vazgeçeyim, kapı kapı komşu gezeyim, ömrümde duymadığım ana avrat küfürlere maruz kalayım. Sadece eşle değil aileyle de evleniyorsun olayı artık komşularla da evleniyorsun olmuş. Kendinize yakıştırıyor musunuz bunları?

"Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim"
Neden bu kadar ısrarla kötü olanla görüşmek istiyorsunuz anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…