Dava süreci

masalpembesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
402
384
Merhabalar kızlar..
Nişanlımın yaklaşık 2 yıldır süren bir davası var. Kendisi yaklaşık 3 ay maaş almadan çalışmıştı ki devlet memuru olduğu halde evrak karışıklığından dolayı.. Daha sonra avukat olan bir arkadaşı vasıtasıyla dava açtık ama hala sonuç gelmedi ve takip dahi edemiyoruz. Arkadaşını arayıp soruyor ayda bir falan bazen açmıyor telefonunu bazen dönmüyor. En son 'sen kazandın ama onlar kabul etmedi karşı dava açtılar şimdi dava temyizde' demişti bu olalı da rahat 6 ay oldu. Acaba başka bilgi alınabilecek bir yer var mı? Arkadaşına sorduğunda idari mahkeme biz bile takip edemiyoruz falan demişti.
Ama bana çok saçma geliyor böyle şey olur mu ya
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirseniz çok sevinirim..
Şimdiden teşekkür ederim..

E devletten öğrenebilirsiniz,e devlet şifreniz(nişanlınıza ait şifre) ile uyaptan yine öğrenebilirsiniz,uyap yazınca Google'dan ilk sırada çıkıyor.

E devletten öğrenebilirsiniz,e devlet şifreniz(nişanlınıza ait şifre) ile uyaptan yine öğrenebilirsiniz,uyap yazınca Google'dan ilk sırada çıkıyor.

Ona baktık da adınıza açılmış bir dava yoktur diyor onda ya.. Hatta 118li numaraları da aradık onlarda da aynısı gözüküyordu. İdare mahkeme olduğu için öyle gözüküyor olabilir dediler
Hiç bir şey anlamadım bu işten ya nasıl bir dava bu

Yanlış anlamayın ama avukat olan arkadaşınızın pek ilgilenmediğini düşünüyorum.Evrak karışıklığı far edilmişse eğer gerekli belgeler ve dilekçe ile işiniz çözülür sanırım.Ayrıca 1. aydan sonra neden beklediniz?3 ay uzun bir süre.

ben arkadaşınızın dava açtığından bile şüphelendim işin açığı. başka bi avukata daha danışsanız mı acaba?

Bence ortada başka bir yalan var.
3 ay maaş almadan çalışılır mı Allah aşkına?
Yani çalışan önce bağlı olduğumu birimle bile olsa yine halleder. 1 ay tamam da 3 ay hikaye. Adam bu davayı kazanırsa devleti bile iflas ettirecek kadar tazminat alabilir.3 ay vatandaş mağdur mu edilirmiş?

Dava açılmış olsa uyap ve e devlette gözükürdü.

Ben de öyle düşünüyorum arkadaşlar ya bu işte bi terslik var nişanlımın başını yeyip arattırdım arkadaşını da çocuk idari mahkeme öyle gözükmez filan demiş. Nişanlım da evrakları istemiş yolla bakacam demiş. Bakalım ne çıkacak sonucu

QUOTE="prensesannesi34, post: 39604607, member: 480912"]Yanlış anlamayın ama avukat olan arkadaşınızın pek ilgilenmediğini düşünüyorum.Evrak karışıklığı far edilmişse eğer gerekli belgeler ve dilekçe ile işiniz çözülür sanırım.Ayrıca 1. aydan sonra neden beklediniz?3 ay uzun bir süre.[/QUOTE]

arkadaşının dava açtıgına eminmiisniz
dava açılsa e devlette gözüküyor

ben arkadaşınızın dava açtığından bile şüphelendim işin açığı. başka bi avukata daha danışsanız mı acaba?

e-devletten bakabilirsiniz.

o dava açılmamıştır bence..

Dava açılmış olsa uyap ve e devlette gözükürdü.

Bağlı olduğu kurum değişti ikinci kuruma geçince sözleşmeli oluyor ve o zaman da çalışıp alıyorsun parayı. Devlet memurluğunda da çalışacağını alıyorsun ya O yüzden de ikinci kuruma geçince maaş almak için 1.5 ay beklemesi gerekiyor. 1.5ay sonra para yatmayınca ne oluyo araştırmasına girildi ve ilk kurumun çıkışını yapmadığını söylediler. Avukat manevi tazminatın maaşın yarısı kadar olabileceğini söylemişti. Dava maddi manevi açıldı fakat hala sonuç yok

Bu arada hepinize fikir verdiğiniz için teşekkür ederim. Ben bu işte bir iş var diyordum ama nişanlım o iyi çocuk halleder filan diyordu. Benle aynı fikirde olan kişileri görmek sevindirici

İdari yargının dosyalarını da sorgulayabiliyorsunuz. En azından bi dosyası varmı yok mu belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…