- 2 Ekim 2014
- 402
- 384
-
- Konu Sahibi masalpembesi
E devletten öğrenebilirsiniz,e devlet şifreniz(nişanlınıza ait şifre) ile uyaptan yine öğrenebilirsiniz,uyap yazınca Google'dan ilk sırada çıkıyor.Merhabalar kızlar..
Nişanlımın yaklaşık 2 yıldır süren bir davası var. Kendisi yaklaşık 3 ay maaş almadan çalışmıştı ki devlet memuru olduğu halde evrak karışıklığından dolayı.. Daha sonra avukat olan bir arkadaşı vasıtasıyla dava açtık ama hala sonuç gelmedi ve takip dahi edemiyoruz. Arkadaşını arayıp soruyor ayda bir falan bazen açmıyor telefonunu bazen dönmüyor. En son 'sen kazandın ama onlar kabul etmedi karşı dava açtılar şimdi dava temyizde' demişti bu olalı da rahat 6 ay oldu. Acaba başka bilgi alınabilecek bir yer var mı? Arkadaşına sorduğunda idari mahkeme biz bile takip edemiyoruz falan demişti.
Ama bana çok saçma geliyor böyle şey olur mu ya
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirseniz çok sevinirim..
Şimdiden teşekkür ederim..
E devletten öğrenebilirsiniz,e devlet şifreniz(nişanlınıza ait şifre) ile uyaptan yine öğrenebilirsiniz,uyap yazınca Google'dan ilk sırada çıkıyor.
Dava açılmış olsa uyap ve e devlette gözükürdü.Ona baktık da adınıza açılmış bir dava yoktur diyor onda ya.. Hatta 118li numaraları da aradık onlarda da aynısı gözüküyordu. İdare mahkeme olduğu için öyle gözüküyor olabilir dediler
Hiç bir şey anlamadım bu işten ya nasıl bir dava bu
arkadaşının dava açtıgına eminmiisniz
dava açılsa e devlette gözüküyor
ben arkadaşınızın dava açtığından bile şüphelendim işin açığı. başka bi avukata daha danışsanız mı acaba?
e-devletten bakabilirsiniz.
o dava açılmamıştır bence..
Dava açılmış olsa uyap ve e devlette gözükürdü.
Bence ortada başka bir yalan var.
3 ay maaş almadan çalışılır mı Allah aşkına?
Yani çalışan önce bağlı olduğumu birimle bile olsa yine halleder. 1 ay tamam da 3 ay hikaye. Adam bu davayı kazanırsa devleti bile iflas ettirecek kadar tazminat alabilir.3 ay vatandaş mağdur mu edilirmiş?
arkadaşının dava açtıgına eminmiisniz
dava açılsa e devlette gözüküyor
İdari yargının dosyalarını da sorgulayabiliyorsunuz. En azından bi dosyası varmı yok mu belli oluyor
Hepsi gözükmeyebiliyormuş.Ama avukat arkadaş pek ilgilenmemiş gibi
Hepsi gözükmeyebiliyormuş.Ama avukat arkadaş pek ilgilenmemiş gibi
babamın tüm davaları gözüktügü içinhepsi görünür diye düşündüm
ama avukatta var bi iş
Onu farklı bir yerden mi sorguluyoruz peki.. Nasıl yapılıyor?