22 Temmuz diye plânlamıştık doğumu... ağda olayımı filan hallettim rahatladım, Perşembe'de temizlikçi gelir.... oh ev de misss olur dedim
21 Temmuz'da sabah 6 civarı tuvalete kalktım, sonra su içeyim yatayım dedim....
Tam yatağa yatacağım anda, altıma çiş yapmış gibi bir şey hissettim
Ama bolcaaaaaa bir sıvı... bitmek bilmedi... o an heycanla eşime kalk hadi ne yatıyosun bebek geliyor demişim ama hiç hatırlamıyorum
Doğumdan sonra koce diyor ki, sanki napacaksam sabahın 6'sında heralde uyucam
Eşim kalktı ben hemen banyoya girdim, eşim gözleri kocaman napıyosun sen, doğum başlıyor diyosun ne banyosu bu şimdi adam resmen şoka girdi, benden panik....
Hadi hadiiii diyip duruyor... kapıda hastane çantasını almış eline bekliyor, ben diş fırçalama faslındayım
Yolda eşim doktoru aradı, siz hastaneye gidin hemen geliyorum dedi...
Hastane kapısına vardığımızda, doktor ve ameliyathane ekibi kapıda karşıladı....
Yeşil önlük, nst, usg bebeğin kalp atışları derken iyice panik olmuştum....
Tek duymak istediğim şey, bebeğin sağlıklı olduğuydu...çünkü su çok gelince, korktum bebeme bişey olur mu acaba diye....
Doktorum bebeğe helal olsun, kendi istediğim zamanda geleceğim dedi ve geliyor dedi
Merak etme, herşey yolunda benden istediğin bişey var mı dedi?
Bikini kesiği istiyorum, bel fıtığı olduğu için karnımın ortasından kesmeyin dedim...
Merak etme, ben zaten o şekilde yapıyorum dedi... hadi gidiyoruz dedi
Aldılar beni ameliyathaneye doğru... annem babam kardeşlerim eşim.. herkes kapıda.... sadece el sallayabildim... ama o an duygusallaştım birden...
Doğumhanede doktorumda hazırlandı geldi... bebeğin adı ne olacak dedi...Ömer Serkan dedim...
İyi yolculuklar dile bebeğine dedi...3 dk sonra yanımızda olacak ama sen hemen göremeyeceksin dedi...
Anestezi uzmanı geldi, iyi misin dedi, evet dedim... şimdi uyumaya başlıcaksın dedi, doktorum iyi uykular dedi....
O andan sonrası iptal
Kendime 1 saat sonra geldim... hala ameliyathaneydedim, ayılma odasına almışlar... hemşireye oğlum iyi mi diye sordum... 20 kez sordun 20 kez cevap verdim dedi gülerek merak etme gayet sağlıklı bir oğlun oldu dedi
Odaya alınırken eşim ameliyathanenin kapısında bekliyordu, güldü yanıma geldi, hiç hatırlamıyorum ama oğluma su verin, susamıştır o, acıkmıştır, yemek verdiniz mi demişim.... eşim de evet pilav üstü et hazırlanıyor aşağıda oğlana demiş.... bütün hemşireler bana gülüyormuş
Sonra en muhteşem kısmı
Oğlumla kavuşma anım...Allah'ım bu nasıl bir duyguydu...
Hemşire yanıma verdi....eliyle boynuma dokunmaya ve yalaklanmaya başladı... boynumu meme sandı oğlum
Öyle bir ağzını açısı var ki o an ağladım....dünya durdu sanki... böyle bir duygu yok...inanın yok... hemşire tamamdır kokunu aldı dedi, meme verebilirsin dedi...hiç zorlanmadan memeyi aldı oğlum başladı cuk cuk cuk... uzun yoldan geldi oğlum aç tabi teyseleri
Beşiktaş yavru kartal hastane çıkışı içinde minicik yakışıklı erkekimdi o benim...
Sapsarı, kırmızı yanaklı bir oğlum oldu....Allah'ım isteyen herkse nasip etsin.... Amin....
İşte bu kadar, 9 aylık yolcuğun ardından, Dünya'da sahip olabileceğim en değerli hazinem yavruma kavuştum...
Benim için hayat daha bir değerli artık, özelim çünkü anneyim...
Anneme ameliyatın 1 gün öncesi dedim ki, anne bir sonraki görüşmemizde ben de anne olacağım hakkını helal dedim.... o an gözünden yaşlar boşaldı....hadi yavrum hayırlı doğumlar dedi...
Oğluma kavuştuğumda yaşların nedenini bir kez daha anladım....
Anne olmak bir kadının sahip olabileceği en güzel duygu