• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daraltma yaptırıp memnun kalan var mı? Lütfen yardım destek..

arkadaşlar daraltma yaptırıp da çok memnunum iyi ki yaptırmışım diyen var mı? Ben daraltma ve labioplasti yaptıralı 12 gün oldu hala batmalarım var dikişlerim de düşmedi daha. Doktorum pek bilgi vermedi sadece ne yaptığını söyledi. İyileşme sürecinde neler yapmam yada yapmamam gerekiyo bilgisi olanlar yardım edebilir mi lütfen? Sonucunu çok merak ediyorum bu kadar uğraşıp da işe yaramaz diye çok korkuyorum.

Hangi doktora yaptirdiginizi ogrenebilirmiyim acaba ? doktor arastirmasi icindeyim ve inanin kime giderim bilmiyorum

Bende 4 nisanda labioplasti+vajinoplasti+doğum izi silme yaptırdım.. aslında sadece vajinoplasti ve labio yapılacaktı ama kontrolde dr bey doğum izi silinmesi gerektiğini ve idrar torbamında sarkık olduğunu dışarı çıktığını onunda yerine kaldırılması gerektiğini söyledi.. hepsi yapıldı.. 3 üncü günüm.. ağrılarım dayanılmaz diemem ama rahatta deilim .. çok kaşıntım var , dr yaraların iyileştiğini erken dönem başladığını iyi olduğunu söyledi.. haftaya iş başı yapıyorum sırf bu yüzden korkuyorum.. inşallah toparlanırım

suan ayni operasyon icin doktor arayisi icindeyim,mumkunse doktorunuzun adini ogrenebilirmiyim lutfen

Bugün 18. Gün.. dün dışardaki tüm dikişler düştü, içerde illa vardır .. dr a sordum, korktum nolcak gitti dikişler die, iyi korumuşsun kuru bakmışsın düşmüş işte ne güzel dedi.. zaten 6.gün kontrolünde demiştim yaraların kapanmış dikişleri cımbızla çeksem gelir demiştim dedi.. ilk 5 günüm çokk zordu, iş başı yapışımın ilk günü çok ağrılıydı , şimdi herşey çok güzel ilerliyo çok şükür.. idrar ve akıntıdan çektiğim bitti .. oturup kalkarken çıkan ses de bitti.. ilişki anında yaşadıklarıma bişi diemem daha 1 ay var test etmeye :)

Bugün 18. Gün.. dün dışardaki tüm dikişler düştü, içerde illa vardır .. dr a sordum, korktum nolcak gitti dikişler die, iyi korumuşsun kuru bakmışsın düşmüş işte ne güzel dedi.. zaten 6.gün kontrolünde demiştim yaraların kapanmış dikişleri cımbızla çeksem gelir demiştim dedi.. ilk 5 günüm çokk zordu, iş başı yapışımın ilk günü çok ağrılıydı , şimdi herşey çok güzel ilerliyo çok şükür.. idrar ve akıntıdan çektiğim bitti .. oturup kalkarken çıkan ses de bitti.. ilişki anında yaşadıklarıma bişi diemem daha 1 ay var test etmeye :)
Ben aman aman agrı cekmedım ışk gum bı oturanadım o onun dısında hersey vok guzel gectı dıkısler erıdı ıc ve dıs fıkısler ıyıkı olmusum dıyorum

Ben aman aman agrı cekmedım ışk gum bı oturanadım o onun dısında hersey vok guzel gectı dıkısler erıdı ıc ve dıs fıkısler ıyıkı olmusum dıyorum
Gçmiş olsun.. siz ne zaman kime oldunuz? Bende şimdiden diyorum iyiki olmuşum diye ama tabi çom erken.. yani Allah muhafaza erken konuşmayayım :))

Perşembe günü son kontrolüm var. Bu hafta 6 hafta perhizim bitiyo.
İdrar kaçırma ve akıntı sorunlarım geçmedi.
Hala acıyan,azcık azcık kanayan küÇük bi yer var.
Genişlik olayını da denedikten sonra mutlaka yazıcam.
Merak edenler için :KK200:

oturup kalkarken çıkan ses mi? anlamadım öyle şeyler oluomu

oturup kalkarken çıkan ses mi? anlamadım öyle şeyler oluomu
Evet maalesef oluyordu. :/ herkeste aynı sorun olmaz.. benim ikinci doğumdarahmin çıktı, sonra iyi ilgilenilmedimi yoksa o kadar açık ve gevşek kalması normalmiydi bilmiyorum ama çok fazla genişlik vardı..

cok sukur benim ole sorunlarim olmamisti

Kontrolde güzelce sor neden kanama var hala..birde şu tecrübeyi yaz :)))

Kontrolde güzelce sor neden kanama var hala..birde şu tecrübeyi yaz :)))
Evet doktora gittim. Popoya yakin bi kisimda kucuk bi bosluk vardi orasi zamanla dolucak dedi,
Bi de dis dudaklarin birlestigi yerde kucucuk bi et parcasi gibi (seytan tirnagi gibi) bisey var onun icin de o kizlik zari sonradan birlestirince disardan oyle gorunur dedi ara sira kanayan yer de orasi iste (bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi lutfen),
Idrar kacirma icin biz mesaneni kaldirdik senin kilo vermen lazim karin bolgesindeki yaglar baski yapar bu sekilde kacirma olur dedi,
Akinti da normalmis onun icin bitkisel bisey verdi (laddy berry).

Simdi soyle ki dr kanamanin icimden geldigini dusundu ya da beni yanlis anladi diye dusunuyorum ki iliskiye 10 gun sonra gir dedi. Ama ben bikac gune denicem cunku benimki beni kesicek :)

Bu arada oturup kalkarken ses ve hava cikma problemim gecti, vajinanin distan gorunusu eskiye gore coook cook iyi.

Sadece kafama takilan tek bisey kaldi, dis dudaklarin birlestigi yerdeki et parcasi gibi sey nasil kizlik zari olabilir ya ?

Bu arada oturup kalkarken ses ve hava cikma problemim gecti, vajinanin distan gorunusu eskiye gore coook cook iyi.

Sadece kafama takilan tek bisey kaldi, dis dudaklarin birlestigi yerdeki et parcasi gibi sey nasil kizlik zari olabilir ya ?
Delimi ne ne alaka onun olmasi sallamis biraz cok sukur ya delik melik hic birsey yoktu bende
Ben 75 kilodayken 55 indim öle amaliyat olmustum idtar kacirma problemim gecmisti

Delimi ne ne alaka onun olmasi sallamis biraz cok sukur ya delik melik hic birsey yoktu bende
Ben 75 kilodayken 55 indim öle amaliyat olmustum idtar kacirma problemim gecmisti

Aynadan iyyiice baktım asla kızlık zarı değil o !
Hqni insan parmağını keser de deri kalkar ya aynı onun gibi bişey ve azcık azcık kanıyo başka bi doktora gidicem ya :KK12:

Evet doktora gittim. Popoya yakin bi kisimda kucuk bi bosluk vardi orasi zamanla dolucak dedi,
Bi de dis dudaklarin birlestigi yerde kucucuk bi et parcasi gibi (seytan tirnagi gibi) bisey var onun icin de o kizlik zari sonradan birlestirince disardan oyle gorunur dedi ara sira kanayan yer de orasi iste (bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi lutfen),
Idrar kacirma icin biz mesaneni kaldirdik senin kilo vermen lazim karin bolgesindeki yaglar baski yapar bu sekilde kacirma olur dedi,
Akinti da normalmis onun icin bitkisel bisey verdi (laddy berry).

Simdi soyle ki dr kanamanin icimden geldigini dusundu ya da beni yanlis anladi diye dusunuyorum ki iliskiye 10 gun sonra gir dedi. Ama ben bikac gune denicem cunku benimki beni kesicek :)
İkinci bir doktor görüşümü alsanki bu kanama ve et parçası için.. benimde kilo vermem gerek, sağlığım için çünki evet fazla kilom var ama bu ne kaçırma yaptı ne başka bişi.. göründe için rahatlasın, olurda ikşnci dr başka bişi derse çaresine bakarsın cnm böyle olmaz :/

kizlar son durum nedir sesiniz solugunuz cikmiyor,amleyatlar basasili oldu mu ,memnun musunuz ,sagliginiz yerinde mi ? merakla bekliyoruz son durumlari :)

Back