Daraltma yaptırıp memnun kalan var mı? Lütfen yardım destek..

Benim başarılı çok şükür. Bütün sıkıntılarım geçti. Yapmak isteyip de kararsız kalan herkese şiddetle tavsiyemdir.

Benim başarılı çok şükür. Bütün sıkıntılarım geçti. Yapmak isteyip de kararsız kalan herkese şiddetle tavsiyemdir.

arkadaşlar bende vajina deformelerimi duzelttirdim.icten daraltma yaptığı gün 37.günüm hala ağrım bar popoya doğru olan dikişlerde.normalmi acaba.yani her zamn ağrımıyor ama arada bazı hareketlerde ağrıyabiliyor.ben hiç dikiş dusdugunude görmedim.dusmustur heralde.tam olarak 2 ay sonra rahatlarmıyız acaba?

Teşekkür ederim sen yaptormış mıydın?

hayir henuz deil,dusunuyorum,cok kotu olanlarini da okudum bu sitede yine,mesela cok az biryerde islanma oldugunu ve birlesirme esnasinda cok aci cektiklerini yazan olmustu.Aslina bakarsaniz ihtiyacim var ,oturup kalkarken ses cikmiyor o derece degil benimki mesela,ama idrar kacirma ve iste anlatmistim ozelden baska eylmelerde ses cikmasi oluyor :) Cesaret edemiyorum sonuc daha kotu olursa diye,bu halini de bozup daha beter yapmak istemiyorum.oyle iste :) birkac doktor ismi edindim,Yesim hanim var cok onerildi,bir estetik uzmani var, sizin soylediginiz bir doktor vardi mesela ama cok istiyor demistiniz,maltepede bir doktora yaptirmis bi arkadas aklimda o var,bir iki tanesini belirleyip cesaretimi toplayip gidiceem .Kadin olmak zor zanaat vesselam :)

Merhaba ben istanbuldayim ve lokal anestezi ile vajinoplasti ameliyatı oldum. 2 normal doğumum ve idrar kaçırmam vardı. Genislikten kaynaklandığını söyledi doktorum. Bu konuda söylemek istediğim kesinlikle lokal anestezi ile olmayın ve yazılanlar kadar kolay sanmayin. Çünkü benim arastirmalarimda birçok doktor lokal olabileceğini ve günlük yaşama hemen donulebilecegini söylemişti. Kesinlikle hayır. Bakıma ihtiyaciniz oluyor. Benim daha 5 gün oldu ve ben 10 günden önce mumkum değil ise gidemem. Temizlik çok önemli. Her tuvaletten sonra batikon ile temizlemek gerekiyor o bölgeyi. Beslenme çok önemli, kabız olmamak gerekiyor. İlişki ise şuanda kesinlikle çok uzağımda

Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun öncelikle ,İstanbul için Dr Öner’iniz ve fiyat paylaşırmısımz. Sadece daraltma teşşekürler

Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun öncelikle ,İstanbul için Dr Öner’iniz ve fiyat paylaşırmısımz. Sadece daraltma teşşekürler
Yesım yercok ısınıın ehlı bayan dogum uzman dalında uzman amalıyatsız lazer yontemı ıle daraltma yapıyor

Femilift Pixel CO2 Lazerle vajinal sıkılaştırma ücreti 2500 TL dir, 6 hafta sonra 2.seans yapılır 2000 TL. İki seansın ödemesini birlikte nakit yaparsanız 4000 TL dir.

Kozlar bend ok istiyorum İstanbul’da yönlendirebileceğiniz doktorlar var mı
Kozlar bend ok istiyorum İstanbul’da yönlendirebileceğiniz doktorlar var mı
Yesım yercok ısınıın ehlı bayan dogum uzman dalında uzman amalıyatsız lazer yontemı ıle de daraltma yapıyor

Femilift Pixel CO2 Lazerle vajinal sıkılaştırma ücreti 2500 TL dir, 6 hafta sonra 2.seans yapılır 2000 TL. İki seansın ödemesini birlikte nakit yaparsanız 4000 TL dir.

Bugün 00:08Şikayet EtFavori
+ Çoklu Alınt

Merhaba, yaptıran arkadaşınız memnun mu? Memnun olmayanlarda var Maltepedeki doktorun ve diğer doktorların ismini yazmanız mümkün mü?

Meraba cnm ben bu operasyonu gecen yıl oldum nerdeyse 1 yıl olucak ğopoya dogru olan agrılar cok normal 37. Gunde bende hala ılıskıye gırerken agrı oluyor 1 yıl gecmesıne rahmen vajına gırısınde

Meraba cnm ben bu operasyonu gecen yıl oldum nerdeyse 1 yıl olucak ğopoya dogru olan agrılar cok normal 37. Gunde bende hala ılıskıye gırerken agrı oluyor 1 yıl gecmesıne rahmen vajına gırısınde
ay inanmiyorum demekki zor geçen bir süreç.allahim şifamızı versin.ben korkuyorum ağrı var açılır diye ve dikişler çok sert sizde öylemi?

ay inanmiyorum demekki zor geçen bir süreç.allahim şifamızı versin.ben korkuyorum ağrı var açılır diye ve dikişler çok sert sizde öylemi?
Benimde aynısıydı dikişler semsertti ve ara ara agrı gırıyodu popoma dogru ama suan dikişler hisssdilmiyo bile ama dediğim gibi ilişkiye girerken hala zorlanıyorum agrı oluyo dısta bende cok sıkıldım budurumdan nezaman gecıcek merak edıyorum

ınss kısa zamnda geçer acaba çokmu daraltmış ağrı duyuyorsanız.yada kuru kalikoyorsada ağrı olabilir.doktorunuz ne diyor bu duruma?

ınss kısa zamnda geçer acaba çokmu daraltmış ağrı duyuyorsanız.yada kuru kalikoyorsada ağrı olabilir.doktorunuz ne diyor bu duruma?[/
ınss kısa zamnda geçer acaba çokmu daraltmış ağrı duyuyorsanız.yada kuru kalikoyorsada ağrı olabilir.doktorunuz ne diyor bu duruma?
Ic daraltmayla ılgılı deılde dıs kısmı sanırım bıraz dar olmus doktorum normal oldugunu ve zamanla normale donucegını söyluyo bakalım ama sen dıs dıkıslere canını hıc sıkma tamamen gecıyo ve yok olmus gıbı suan hıc bı sekılde hıssedılmıyo, ben bu ameliyatı cok kucumsemısım malum 3 normal doğum dan sonra hıcde oyle deılmıs, ılk hafta popoma gıren agrılar benı mahvettı sonrası cok kolaydı ama dedıgın gıbı o sıs kabarık dıkısler benı cok korkutmustu sımdı eser yok onlardan

ayy simdi mutlu ettin beni aynen benide düşündürüyor ınss geçer.zaten haftayada karın germe olacağım o arada bir iki ay daha ilişki yasak olur .bu süreçte biraz daha iyileşir diye düşünüyorum.benimde diş far gibi bakalım denemedim ama iyi olur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…