Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım resimdeki Beren.
Bumuyani :Hayır canım Beren evli değil ama Bülent İnal la birlikte.Küçük kız benim diğer yeğenim,yani Bülent in kızı.(Bülent İnal değil tabi.)
eviniz çok çok güzel....hele kütüphane okuyan bir aile olmaznıda muhteşem...oğlunuz ve yeğeninizde çok tatlı maşallah...
eviniz çok güzel kitaplığınıza bayıldım fotoğrafta oğlunuzun yanındaki kişiyi tiyatro oyuncusuna benzettim eşinizmiydi? perdelerinizde çok hoş nevresim takımınızda çok güzel nerden aldınız? ağız tadıyla oturun tam benlik eviniz var kuzucuklarınızda çok tatlıymış maşallah
ben de merak ettim tiyatro sanatçısı değil mi o adını getiremedim şimdi eşiniz mi ayrıca evinizde mutlulukla sağlıcakla oturun
eviniz çok sıcakk ve güzel mutluluklar dilerim canım...
bu arada tiyatrocu kardeşinizi hemen tanıdım ve soracaktım ben mi yanıldım acaba diye ama açıklamışsınız...
10 puan 10 puan 10 puan
ya bende ilk görür görmez bu o oyuncu dedim...ama yinede yanlışmış olabiliririm derken tam yazıyordumki...zaten sorular ve caplardan ortaya çıktı...
canım evinde çok şık ve güzel arkadaşlarında dediği gibi 11 yıllık durmuyor....koltuklarına bayıldım....gülegüle otur canım....
mutfağın çok güzelmiş sarı sarıı muhteşem bayıldım :)
eviniz çok güzel kitaplığınıza bayıldım fotoğrafta oğlunuzun yanındaki kişiyi tiyatro oyuncusuna benzettim eşinizmiydi? perdelerinizde çok hoş nevresim takımınızda çok güzel nerden aldınız? ağız tadıyla oturun tam benlik eviniz var kuzucuklarınızda çok tatlıymış maşallah