Dansöz kiyafeti aldım eşim için🤭

mesajlara bayıldım canım kadınlar dedim ya:)
şimdi şöyle eşiniz istekli ve cevap veren adamsa çok güzel düşüünmüşsünüz. ama hani bazen adamlar hödük olur ya arkadaşlardan biri yazmış haketmiyor diye, yani sizin enerjinizi de yükseltmeli. yükseltmiyorsa bile düşürmemeli.
bu dansöz kostümü batağına ben de girdim ve alnımın akıyla çıktım hamd ü senalar olsun :) ama şöyle ilk eşim hödüktü mesela ona giysem yav ne gerek vardı falan diye mırıldanırdı. iyi ki de ona giymemişim hgahdfhfjhsgfjf
e ondan boşandım zati başka sebepler neticesinde. şimdi bir yavuklum var ona yılbaşında giymiştim. güzel de geçmişti çok da beğenmişti. zaten profosyonel mezdeke oynamayacağız kızlar ya, iki kalça salla-arada eğilmeli saç savurmalı bişeyler yapın. tamam işte :S
bence iyi düşüünmüşsün onun için değilse bile kendin için yap amaaaan bi daha mı gelcez dünyaya
sonucu yaz mutlaka :)

Ay kaç gün olmuş gelişmeleri yazmamış.
Adam dans kursu açmaya niyet ediyorum, yeminimi bozdum diye inşallah çok hart olmamıştır

Dansöz kıyafeti aldım eşim için diye konu başlığı mı olur adam giyecek sanki Allah sizi ne yapmasın

Bende almak istiyorum nerden almıştınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…