- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.170
Ay yok bi daha kendimi o duruma düşürmem, bir kere başıma geldiDansöz kostümüyle klozet önünde öğürmeli bir an canlandı gözümde.
Ben de tam tersi götü başı dağıtırım.Ay yok bi daha kendimi o duruma düşürmem, bir kere başıma geldi
Uykum gelir, reflekslerim yavaşlar, içim çekilir benim alkol alınca.
+1Kıyafet iyi hoşta var mı kıvraklık, dans becerisi?
Ben giysem Yıldız Tilbe den hallice olurum gülmekten libido falan kalmaz da..
Şu yorum efsaneydi yanasıl hayatlarınız var eşim benim pembe külot giymemi bile hak etmiyor bence
Dansöz kıyafeti aldım eşim için diye konu başlığı mı olur adam giyecek sanki Allah sizi ne yapmasınKızlar eşimle hamilelikti dogumdu çocuktu derken 10 ay sonra ateşli gecelere döndük ayda hafta 1 girdigimiz iliski hergune bianda çıktı bende gaza gelip renk katmak adına dansöz kıyafeti aldım aldımda nasıl giyip cesaret edip çıkıcam bilmiyorum eşim bunu nasıl karşılar onuda kestiremiyorum deneyen var mi?
hahahaha arada beğenenler olunca ben de bakıp gülüyorumŞu yorum efsaneydi ya
Kızlar eşimle hamilelikti dogumdu çocuktu derken 10 ay sonra ateşli gecelere döndük ayda hafta 1 girdigimiz iliski hergune bianda çıktı bende gaza gelip renk katmak adına dansöz kıyafeti aldım aldımda nasıl giyip cesaret edip çıkıcam bilmiyorum eşim bunu nasıl karşılar onuda kestiremiyorum deneyen var m
Bende almak istiyorum nerden almıştınız acabaKızlar eşimle hamilelikti dogumdu çocuktu derken 10 ay sonra ateşli gecelere döndük ayda hafta 1 girdigimiz iliski hergune bianda çıktı bende gaza gelip renk katmak adına dansöz kıyafeti aldım aldımda nasıl giyip cesaret edip çıkıcam bilmiyorum eşim bunu nasıl karşılar onuda kestiremiyorum deneyen var mi?
Arkadasim sen ön hazirliktan yüksek lisansa gecmissin direkt
önce bi hemsire kiz kedi kadin falan olaydin
hemsire kiz olarak şşt yapardin
Kedi kadinda da sevhetle miyavlardin
Şimdi Led bir vele diştiri .. Dil esvuayyini murra diyip nasil oynayacaksin