Hayırlı olsun demeye geldim.
Kızlar eşimle hamilelikti dogumdu çocuktu derken 10 ay sonra ateşli gecelere döndük ayda hafta 1 girdigimiz iliski hergune bianda çıktı bende gaza gelip renk katmak adına dansöz kıyafeti aldım aldımda nasıl giyip cesaret edip çıkıcam bilmiyorum eşim bunu nasıl karşılar onuda kestiremiyorum deneyen var mi?
Kızlar eşimle hamilelikti dogumdu çocuktu derken 10 ay sonra ateşli gecelere döndük ayda hafta 1 girdigimiz iliski hergune bianda çıktı bende gaza gelip renk katmak adına dansöz kıyafeti aldım aldımda nasıl giyip cesaret edip çıkıcam bilmiyorum eşim bunu nasıl karşılar onuda kestiremiyorum deneyen var mi?
Beni kimse geçemez jgjfhf
Dansöz kiyafeti nerden geldi akliniza, kivraksaniz güzel olur diye düsünüyorumKızlar eşimle hamilelikti dogumdu çocuktu derken 10 ay sonra ateşli gecelere döndük ayda hafta 1 girdigimiz iliski hergune bianda çıktı bende gaza gelip renk katmak adına dansöz kıyafeti aldım aldımda nasıl giyip cesaret edip çıkıcam bilmiyorum eşim bunu nasıl karşılar onuda kestiremiyorum deneyen var mi?