Oynamadan olmaz mi bende beceremem oynamayiÇok tatlı bir düşünce bu Erkeklerin dansöz hayranlığı vardır zaten. Bende denemek isterim fakat korkuyorum Mahmut abi gibi oynarım diye Tecrübenizi paylaşın bizimle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oynamadan olmaz mi bende beceremem oynamayiÇok tatlı bir düşünce bu Erkeklerin dansöz hayranlığı vardır zaten. Bende denemek isterim fakat korkuyorum Mahmut abi gibi oynarım diye Tecrübenizi paylaşın bizimle
Nasıl olacak ki oynamadan. Biran kendimi hayal ettim dansöz kıyafeti giyip eşimin karşına oynamadan öylece durmayı Eminim içinden bu ne yapıyor böyle karşımda derOynamadan olmaz mi bende beceremem oynamayi
Bende sizin gibi düşünüyorum ben hic beceremem kivirmayiNasıl olacak ki oynamadan. Biran kendimi hayal ettim dansöz kıyafeti giyip eşimin karşına oynamadan öylece durmayı Eminim içinden bu ne yapıyor böyle karşımda der
EE oynarsam birde karşıdan Mahmut abi gibi gözükürsem Ayyy 2 şekilde de dayanamaz gülerim ben
Paylaşırım vallah bende pek beceremem ama havaya girersem anca belkiÇok tatlı bir düşünce bu Erkeklerin dansöz hayranlığı vardır zaten. Bende denemek isterim fakat korkuyorum Mahmut abi gibi oynarım diye Tecrübenizi paylaşın bizimle
Yani birkez yılbaşı eğlencesinde dansöz çıkmıştı eşim bana çaktirmiyor guya ama baya merakla izledi 4 sene önce falan bakalımDansöz kiyafeti nerden geldi akliniza, kivraksaniz güzel olur diye düsünüyorum
Sizinde ordan mi akliniza geldi, kivrak saniz olur diye düşünüyorumYani birkez yılbaşı eğlencesinde dansöz çıkmıştı eşim bana çaktirmiyor guya ama baya merakla izledi 4 sene önce falan bakalım
Saol ya valla içime su serptin valla bende bilmiyorum kıvrak bedenime güveniyorumArkadasim sen ön hazirliktan yüksek lisansa gecmissin direkt
önce bi hemsire kiz kedi kadin falan olaydin
hemsire kiz olarak şşt yapardin
Kedi kadinda da sevhetle miyavlardin
Şimdi Led bir vele diştiri .. Dil esvuayyini murra diyip nasil oynayacaksin
Evet bakalım bakacakmı banada kiyafet geldi o kadar sexsi ki inşallah rezil olmamSizinde ordan mi akliniza geldi, kivrak saniz olur diye düşünüyorum
Bende de var o potansiyel ama hafi hayirlisi bakalimAy ben gulerim
Hadi hayirlisi diyelim, bizimle de paylasinEvet bakalım bakacakmı banada kiyafet geldi o kadar sexsi ki inşallah rezil olmam
Dişil enerjiyi hiç bu şekilde düşünmemiştim çok mantıklı geldiOryantal kalça kafesini ve dolayısıyla sakral çakrayı çalıştırdıgı için( kalça sallıyorsunuz çünkü) dişil enerjiyi inanılmaz aktive eder çok doğru bir seçim yapmışsınız. Bence önce eşinizi bir yoklayın senın için dansöz kıyafeti aldım diye tepkisine göre şöyle bir oryantal rüzgarı estirebilirsiniz sözsüz hafif tınıda arabica müzikler var azıcık salınır sonra kucağına atlarsınız nolmuş yani :):)
Başlıktan kocanız giyecek sandım ayol, o ne biçim cümle.Kızlar eşimle hamilelikti dogumdu çocuktu derken 10 ay sonra ateşli gecelere döndük ayda hafta 1 girdigimiz iliski hergune bianda çıktı bende gaza gelip renk katmak adına dansöz kıyafeti aldım aldımda nasıl giyip cesaret edip çıkıcam bilmiyorum eşim bunu nasıl karşılar onuda kestiremiyorum deneyen var mi?
Okurken kahkaha attığım tek şey olabilir. Mükemmel bir anlatımı varmış yazarın. Keşke cinsel hayatı da bu kadar mükemmel olsaymış.Ahahahhahahahahhaha kahkahalar atarak okudum
Ya benim de kocam benden sürekli böyle şeyler bekliyor. Yapsam bana bir kere daha aşık olur ama benden bu kadın nasıl çıkar onu bilmiyorum
Doğum günü de yakın, acaba böyle bir kutlama yapsam mı