Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi kendime cevap vereyim düğün icinmiş :)Ne icin dans ediyoruz
Eylem Aktaş yuregımden tut tavsiye ederim bu aralar delı gıbı dinliyorumkızlar siz hangi dans müziğini seçer ve hangi girş müziğini seçerdiniz düğün için ? Hiç tam anlamıyla hoşuma giden bi müzik bulamadım anlamlı olsun istiyorum o an duygular felan
Slow olsun ve türkçe olmalı kesinlikleKendi kendime cevap vereyim düğün icinmiş :)
Hızlımı slow mu giriş yapacaksınız
Hemen dinliyorum teşekkürlerEylem Aktaş yuregımden tut tavsiye ederim bu aralar delı gıbı dinliyorum
Türkce dedin tıkadın beniSlow olsun ve türkçe olmalı kesinlikle
Şarkı çok güzel sözleride öyleRıca ederım cnm goruslerını soylersen sarkı ıle sevinirim
Ahh tarkan şuanda son 1 yıldır her düğünde duydumTürkce dedin tıkadın beni
Anca ikinci bahar aklıma gelir
Yada tarkan iyi günde kötü günde falan filan bi sarkısı vardı
Aslında var ibrahim erkal ömrüm ama nışanlım çok heycanlanıyo bende ve şarkı 5 dakika sürüyo oda herkez bize bakıyo zaten vs bitmek bilmiyo hibi geliyoİkiniz için anlamı olan bir şarkı yok mu?
Bence böyle şeyler ciftlete özel olmalı...
İki yaz once yanlış düğün salonuna gitmişim , 'olmazsan olmaz buyumez çiçeklerim' eşliğinde dans ediyorlardı. Bir baktım gelin benim arkadaşım değil, çıkıp üst kattaki dugun salonuna gittim. Benim arkadaşım da kocasıyla aynı şarkıda dans ediyor 'topragim havalanmaz kurur gider ciceklerim'...
Bence çok sacma. Öylesine bir düğün, öylesine bir çift gibi ... madem özel birşey olsun istiyorsunuz ikinizde anısı olan,ne bileyim birbirinize söylediğiniz,dans ettiğiniz bir şarkı olsun.
Elbette vardır böyle bir şarkısi, evlenmeye niyet eden iki insanın...
Ne güzel işte,bak varmış aşk sarkiniz.Aslında var ibrahim erkal ömrüm ama nışanlım çok heycanlanıyo bende ve şarkı 5 dakika sürüyo oda herkez bize bakıyo zaten vs bitmek bilmiyo hibi geliyo
Bu kırpma konusu iyimiş ahahaha bilmiyodum ben yapamam ama bi kardeşime felan sorarımNe güzel işte,bak varmış aşk sarkiniz.
Telefona program indirip şarkıyı kesebilir,sonuna çabucak başlayabilirsin, dj'ler de kırpar kırpar yeni şarkıya geçer ya. Zor olmasa gerek. Siz anlamazsaniz etrafinizdaki ergenleri falan bir yoklayın :) elbet böyle şeylerden anlayan biri vardır. Yeni nesil pek seviyor