Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Danışmanlık firmalarına ne kadar ücret veriyorsunuz?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

zorkadxixn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2006
46
0
86
Ankara
merhaba,
ben oğluma danışmanlık firmasından bir bakıcı bulacağım galiba. genelde bakıcıya ne verirseniz o kadarlık bir ücretide onlar alıyorlarmış. ama tabii ki bu rakamçok yüksek. genelde ne kadarına anlaşıyorsunuz? veya ne kadar veriyorsunuz?

syn zorkadın ikametiniz neresi acaba bakıcı buldunuzmu

meraba sizi çok iyi anlıyorum siz bebeğinizin üzerine titreyen bir annesiniz her şeyi inceleyip en iyisi olsun istersiniz sitede ve site dışında çok iyi bir bakıcı bula bilirsiniz bende daha önce firma ile çalıştım şimdi tekrar iş arıyorum önceki işlerimide siteden buldum neden fazla para ödeyesiniz bence sizde deneyin inşallah iyi bir bakıcı bulursunuz benimde 8 senelik deneyimim var referanslarım mevcuttur ismim Ayşegül. tşkr

Aysegul hanim merhabalar,
bende Ankara cayyolunda oturuyorum ve 1 yasindaki kizima bakici ariyorum. ilgilenirseniz bana ozelden yazin lutfen!

Meraba umitsen ben Ankara K .Örenin hemen girişinde ilk kalabada oturuyorum çay yolunda çalışmadım saatleri uygun olursa yani sizde işe gidiyorsanız uzak düşmezse neden olmmasın haftanın kaç günü düşünüyorsunuz saatleri kaç olacak bilgilerini verirseniz sevinirim bu arada ALLAH bebeğinizi bütün kötülüklerden korusun uzun ömürler versin birde bu sitede benimde ilanım var başkasının ilanından gidiyoruz o bakımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…