• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dana gibi yiyorum

sassyassyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
9.508
48.083
548
evet başlıkta da okuduğunuz gibi tabiri caizse dana gibi yiyorum.bendeki bu iştahın cidden sonu yok. etraftan utanıyorum artık.

millet "yassy çantanda yiyecek bişey yok mu ya,çıkar da yiyelim" diyor. :oha:

sürekli abur cubur bir şeyler atıştırıyorum. yemekte de çok yiyorum.

bir insan 4 lahmacun+2 porsiyon iskender yer mi? ben yiyorum. sevgilimin tabağında kalanları da yiyorum hatta.:KK14:

yemekten sonra kotumun düğmesini falan açıyorum o derece şişmiş oluyorum.

sabahları evden 8 de çıkıyorum haftaiçi her gün. eve gelmem 11i falan buluyor. yani evde yemek yiyemiyorum hiç. çok sağlıksız besleniyorum cidden. çantamdan çikolata hatta küçük boy pringles eksik olmuyor cidden kendime hakim olamıyorum. o_O

sabah kahvaltı yok,derse giderken kahve alıyorum o bile en kalorili olanından. aralarda sürekli abur cubur. öğle yemeğinde 2 kişilik yiyorum. dersten çıkıp proje grubuna giderken tekrar yiyorum. eve gelince bi daha yiyorum. ve hep sağlıksız cidden düşününce kendime çok zarar veriyorum.

Size sormak istediğim,aynı durumda olan var mı? nasıl baş edeceğim bu durumla? yanımda okula bir şeyler götürmek mantıklı olur mu ve bunun için ne yapabilirim yani sürekli de sandviç yiyemem sanırım.

okuyan herkese teşekkürler. sabote edilmemesi dileğiyle açılmış masum bir konudur. Sevgiler.

Masum konunuzu sevsinler ;) cok hossunuz
Bence kahvaltisiz evden cikmayin. Cantanizdaki pringles ve cikolatanin yerine tuzsuz galeta ve elma koyun. Oglende ev yemekleri yapan bir yer illa ki vardir. Orada yiyin. Ara sira sandvic goturursunuz. Saklama kaplarinda her turlu yemek goturulebiliyor okula ofise. Kokan cins olmasin yeterli. Her gun yarim muz yiyin,potasyum deposu. Aksamlari da salata yogurt ve hafif bir yemek olmali.

4 lahmacun + 2 de İskender mi?
Dalga mı geçiyorsunuz arkadaşım? Mide fesadı geçirirsiniz tabi 150 kilo değilseniz!
Midem bulandı kusura bakma.

ciddiyim normalden biraz daha küçük lahmacunlardan 4 tane yedim bugün,15 dk ara verip 2 de iskender. mide bulandırıcı olduysa kusura bakmayın ama baya yiyorum yani. işin garip tarafı kilo almıyorum ama sağlıksız hissediyorum.

gayet yoğun bir hayatın içinde yiyormuşsun sen ben evde sıkıldıkça yiyorum kendimi frenlemesem doyduğumu dahi hissetmiyorum demir eksikliği var bende ona bağlıyor doktor sen tahlillerini yaptırdın mı

Sabah peynir ekmek sandviç yap onu ye

Sade kahve iç

Öğlen okulda ne yersen onu ye

Arada meyve at çantana onu atıştır

Çay kahve bitki çayı ne içersen şekersiz olsun

Bol su iç

Akşam yeme saatinde de et ve salata

Çözüm o çantandaki abur cuburları sağlıklı hale getirmek

Git çiğ karışık kuruyemiş al onları ye

Meyve ye hatta geçen burada markette elma böğürtlen ezmesi vardı paketli çikolata gibi

gayet yoğun bir hayatın içinde yiyormuşsun sen ben evde sıkıldıkça yiyorum kendimi frenlemesem doyduğumu dahi hissetmiyorum demir eksikliği var bende ona bağlıyor doktor sen tahlillerini yaptırdın mı

yaptırdım ailem bile dedi bu normal değil diye ama hiçbir sorun çıkmadı.

hatta çok yedikten sonra gece babamı arayıp "ben ölücem beni hastaneye götür" dediğimi biliyorum. cidden vahim durumdayım :kk77:

ciddiyim normalden biraz daha küçük lahmacunlardan 4 tane yedim bugün,15 dk ara verip 2 de iskender. mide bulandırıcı olduysa kusura bakmayın ama baya yiyorum yani. işin garip tarafı kilo almıyorum ama sağlıksız hissediyorum.
Yiyipte kilo almayanlara sinir oluyorummm ben okurken bile 500 gram aldim

Ay beeennn diue girdim konuya ama henuz o kadar ilerleyememisim ben :) yemek konusunda asiri yagli ve ssagliksiz yemekler degilse doyana ksdar yiyin sorun degil. Ama bu abur cubuur isi direk yaga, direek kilo. Hicbir kacar yolu yok. Mutlaka kesin. Saglikli atistirmaliklarla doldurun cantanizi. Diyet aparatifler yapin evde.

Masum konunuzu sevsinler :KK66: cok hossunuz
Bence kahvaltisiz evden cikmayin. Cantanizdaki pringles ve cikolatanin yerine tuzsuz galeta ve elma koyun. Oglende ev yemekleri yapan bir yer illa ki vardir. Orada yiyin. Ara sira sandvic goturursunuz. Saklama kaplarinda her turlu yemek goturulebiliyor okula ofise. Kokan cins olmasin yeterli. Her gun yarim muz yiyin,potasyum deposu. Aksamlari da salata yogurt ve hafif bir yemek olmali.

ya bizim okulun yemekhane diye anılan yerinde fiyatlar çok fahiş ve cidden içinden böcek,tırtıl,plastik ne ararsanız çıkıyor. öğle yemeği için kampüsün içinde bir yer bulamadım gitti. makarna,hamburger,soslu tavuk vs hep bu tarz yiyorum ve 2 porsiyon o_O

çantama bir ara galeta koymuştum ama gidip starbuckstan cookie aldım onu yedim gün içinde yine galetayı yemedim :KK43:

öğle yemeklerini kendim götürmeye çalışıcam artık. kilo almıyorum ama böyle sanki iç organlarım yağ bağladı öyle hissediyorum

2 iskender nedir allasen :27: yediğini yakıyorsan sorun değil afiyet olsun da yakmayıp biriktiriyorsan sorun.. allah korusun ilerde çıkmasın acısı.. sen çantanda fındık, kuru üzüm falan bulundur.. kahveyi kremalı değil sade iç.. yazdıysan göremedim kaç kilosun?

2 iskender nedir allasen :KK53: yediğini yakıyorsan sorun değil afiyet olsun da yakmayıp biriktiriyorsan sorun.. allah korusun ilerde çıkmasın acısı.. sen çantanda fındık, kuru üzüm falan bulundur.. kahveyi kremalı değil sade iç.. yazdıysan göremedim kaç kilosun?

fındık ve kuru üzümü alıyorum ama çikolata draje olanından :KK53:

54 kiloyum şuan aslında çok zayıf durmuyorum boyum da kısa. ideal kilomun 48-49 olması lazım.

ya bizim okulun yemekhane diye anılan yerinde fiyatlar çok fahiş ve cidden içinden böcek,tırtıl,plastik ne ararsanız çıkıyor. öğle yemeği için kampüsün içinde bir yer bulamadım gitti. makarna,hamburger,soslu tavuk vs hep bu tarz yiyorum ve 2 porsiyon o_O

çantama bir ara galeta koymuştum ama gidip starbuckstan cookie aldım onu yedim gün içinde yine galetayı yemedim :KK43:

öğle yemeklerini kendim götürmeye çalışıcam artık. kilo almıyorum ama böyle sanki iç organlarım yağ bağladı öyle hissediyorum
Evden yemek goturmek bence cok guzel olur. Bizim yemekhane cok iyiydi orda yiyorduk ama sizinki kotuyse hic denemeyin bile. 3 bolmeli saklama kaplari var onlardan alin koyun evden yemeginizi. Saglikli beslenmek onemli,kilonuz zaten yokmus ne mutlu. Ay bi dakka sinir oldum su an yiyip yiyip kilo almayanlara kılım ben hahahaha:KK200:

Aslında protein açısından zengin besleniyorsun ama çok yiyorsun. Eğer düzenli yersen bu kadar çok yemezsin. Bu yüzden bir diyetisyene git hayatını düzene sok.

Aslında protein açısından zengin besleniyorsun ama çok yiyorsun. Eğer düzenli yersen bu kadar çok yemezsin. Bu yüzden bir diyetisyene git hayatını düzene sok.

hani az az ama sık yiyin diyorlar ya,hah işte ben sık sık ama hayvan gibi yiyorum sıkıntı orda. yoksa düzenim net her gün 4 öğün yerim :kk77:

ay cidden utanıyorum ya. Diyetisyen güzel fikir teşekküürlerr:KK200:

Back