Nerden başlim inanın bilmiyorum biraz uzun olacak ama yardıma,fikire,nasihata ihtiyacım var... Ben sevgilimle 11 ay önce tanıştım,gerçekten çok şey yaşamış ve en son birbirimizi bulmuş ve yaşadığımız onca şeyin birbirimizi bulmak için olduğuna inanarak yaşadık hep.Şükürler ettik hergün birbirimize.. Birazzcık depremler yaşadık,bana fiziksel değil sanıyorum ama bazı hataları oldu. Mesela benden 5 yıl öncesinde sadece tek eşli yaşamış 7 yıl boyunca ama ondan sonra tipik erkekler gibi coşmuş anlayacağınız. Ben hayatına girince birden kopamamış o hayatından.O kadar çok şey yakaladım ki,arayışta değildim ama karşıma çıktı her şey,kendine bir yazı sembollemiş,bir face hesabı açmış yazmış butun kızlara kopyalamış yapıştırmış,muhabbetler neler neler. Topralayamam dedim,zehirlendi bi kere beynim. Düzeltecem dedi,halledecem yapmicam artık dedi ağladı sızladı,seviyordum affettim. Öyle gelişigüzel bir ilişki halinde değiliz,aileler tanıştı,ev bakıyoruz,evlilik düşünüyoruz. Evlenmeyi benden çok getirir dile. Birbirimizin btün şifrelerini biliyorduk ve ben en son gerçekten psikologluk oldum,kafayı yedim,napıyor yapıyor mu e yapmıştı,gerçekten bir şey yapmasa bile beynimde çizip kendimi inandırdım. Alttan alıyordu hep beni,gülüyordu,açıklıyordu her şeyi,nereye gitse ben sormadan resmini çekiyordu. e lisedeyke yapardık biz bunları,kocaman adam benım ıcın ne konuma geldi,aynı evde yaşamaya başladık,birbirimizi tanımamız açısından harika oldu bu,onun huylarını,benim eksiklerimi gördük. Hala seviyorduk birbirimizi ama sadece benim bu sorunum vardı,işe gidiyor kafayı yiyorum,iş çıkışı direk yanıma geliyor,her gün her saniye birlikteyiz. Ama mutluyduk,iyiydik sıkılmadık hiç,arkadaş gibiyiz bide,süper geçiyordu zamanlar. Derken ben yine kafamdan bi şeyler yazıp ( ama gerçekten hepsi onun yaptığı bu şeyler yüzünden,daha anlatmadığım şeylerde var uzun olur diye,yine benzer) bi süre uzak kalalım dedim,uzak kalalım yoksa ben kafayı yicem. E tabi uzak kalıncadaha çok yiceğimi düşünemedim bi an çünkü ben hep böyle diyordum ve hemen yanıma geliyordu gitme diye. Biz kızlar ne istediğimizi bilmiyoruz yada ben... Tamam dedi,boğmuşum artık belli. Ama onun yüzünden işte bunu anlamaması gitti zoruma. Bi gün kaldım,duramadım sonra dayannamadım,gel dedim geldi. Boğulmuşum ben dedi,kendime ait alanım kalmamış dedi,bi süre böyle olsun özlemem lazım seni,unutmam lazım dedi. Rüyamda kendimi sana hesap verirken gördüm ve patladım dedi. Şu ana kadar hepsi içimde birikmiş dedi,sevgimde en ufak bir şey yok ama ben hayatımda kendimi kimseye bu kadar teslim etmemiştim ve ne olduysa o rüyamdan sonra birden elektirik kesildi bende dedi. Çok kötü oldumyapamadım. Çünkü beni her şeyden çok düşünen adam gitmiş yerine sinirli,beni göörünce şeytan görmüş gibi olan bi adam geldi. Şok oldum,gitmedim kalmaya devam ettim birlikte. Anladım dedim her şeyi ,yapmicam artık,olması egreken buymuş ama şımarmışım işte dedim.Anlamadı,uzak kalalaım ya sen git ya ben dedi.Duvardan resimlerimizi indirdi,çok zoruma gitti. Bi gün böyle oalcak dseler gülerdim resmen. Sabanı topladım bütün eşyalarımı kendi evime gittim. Aramadı hiç bi hafta geçti ben aradım,böyle iyiyim dedi. Sana olan sevgimde bir şey yok ama hala sinirliyim gerginim dedi. Ben kafayı yedim günlerdir,özledim,düzelmeye yeminler ettim.En son dün yanıma geldi,ağladım çünkü ben. Anneside aramasa beni,tamamen bittiğimizi düşünecem o dereceydim. Konuştuk,bir insanla 40 yıl 50 yıl aynı evde yaşamak bambaşka bir şey dedi,ben iki kişilik hayata hazırmıyım gerçekten bilmiyroum tek sorunum bu dedi,seni seviyorum,özledim ama yarın bi gün olmazsa eğer mağdur olursun dedi. Erkekler ne yazık ki böyle boşansalarda hiçbir şey olmamış gibi oluyorlar kadınlar böyle değil dedi. Onları düşünüyorum,seni seviyorum,istiyorum,özlüyorum dedi. Beni iyi zannetme günlerdir çıkıyorum dışarı ama düşünüyorum dedi. Sonra bende konuştum bir şeyler ve tamam deneyelim bi daha dedik. En güzel inşaatlar yıkımdan sonra yapılanlardır dedik.. Mail şifresini değiştirmiş,ben bişey yapmak istesem zaten bildiğin mailden mi yaparım dedi. Kendimize alan bırakalım,ve evlilik için yaşamayalım,bu ciddiyetsiz olacağımız anlamına gelmez ama evlilik kurumunun boğazımda bi yük olmasını istemiyorum dedi. Sanırım biraz krokmuş iş ciddiye binince. Kızlar mantıksız değil,kime anlatsam ona hak veriyor daha çok. Rahmetli Meral okay'ında bi yazısnı okudum,ara sıra sıkılırdık birbirimizden birimizden biri giderdi bi hafta gibisinden şeyler demiş. Ya ben alınıyorum sanırım,ben sıkılmadığım için,o isteyince alınıyorum heralde. Yada bilmiyorum. Şimdi tekrar deniyoruz,aslında sanki tazelendik gibi,ilk günlere döndük sanki,utanıyorum öperken,heycan dolu içim ama bi şey var içimde. Anlatabilmişimdir inşallah,evli ve mutlu çiftlerden yardım istiyorum..... Birinin,objektif birinin bana bunu açıklaması lazım