Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar evet erkeğe 1 takım elbise alınır ama bunu isterr nişanda giyer ister düğünde
nişanda alınmışsa tekrar alınmaz ama nişanda almadıysanız evet almanız lazımm
peki kız çalışmıyorsa ne olacak??? ben çalışmıyorum mesela....çalışmak istememekten değil iş bulamamaktan.....ve bu çok koyuyor bana......hiç bişeye yardımım dokunmuyor diye......
biz bunları nişan bohçasında yaptık hepsini o nedenle düğünde yapılmıycak başka bişey....
bizde aynen bu sekilde oldu. ben gelinligimi aldim esimde damatligini en temizi oghhh gelinligimi kinaligimi herseyimi kendim aldim kimseye muhtac olmadan cok sukur. lakin bir arada degildik o zaman alisveris yapilmasi gerekiyordu o sekilde denk geldi. haa iyide oldu kimsenin dirdirini cekmeden gittim geldim kendim diktirdim gelinligimi istedigim gibi hic birseyime kimseyi karistirmadimay çok saçma ya madem öyle kız kendi gelinliğini alsın boş yere kaynana görümce dırdırı çekmesin onlarda oğullarına damatlık alsınlar hem kavga gürültüde olmaz gelin alan taraf elini cebine atar ilk defa nişanlımdan duydum alıcam almasına da bende onlara yapacağımı bilirimmmmmm offf offff
kızlar benim yaza nişanım olucak (sorunları atlatabilirsemmmm ) şimdi nişan elbisemi ben kendim alıcam ama düğün zamanı sanırım erkeğe bir saat birde damatlığı kız tarafı alıyormuş damatlıkta sanırım en az gelinlik kadar masraflıymış ortalama ne kadar tutuyor bir dagmatlık a dan z ye yada söyle sorayım erkek tarafına nişan düğün süresince neler alınır ?
ben pek bilmiyorum adetleri ablam evlenirkende bizim taraf birsey yapmamıstı özel olarak ama genel olarak nasıldır ki
bizde damatligi kiz tarafi alir, digerlerini gelinlik kinalik nisanlik vs. erkek tarafi alir :)
alin kizlar yani sonucta evlenmek kolay degil. istediginiz herseyi aldirin ve dirdirlara kulak asmayin bence.. ne kadar laf gelmesin diye dusunuyosan bile o kadar laf gelir.