• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damata smokin yakışır!!

ya bncede smokın olmalı bnce cok guzel ama askım papyon takmam ben yaa dıyo kaydirigubbakcemile3
garson gıbı mı lcam dugunmde dıyo:S poufffff:\

Bilmiyorum ama çok komik gözüküyorlar.
Bi yerde görmüştüm ama adı aklıma gelmiyor nasıl bişey olduğu
ne kravar ne papyon değil düz bi kumaş gibi duruyor ama model de bulamadım
Onlar Hoşuma gidiyor.

bi yorumda ben yazayım arkadaşlar benim nacizade fikrim smokinden yana..çünkü zaten kına da ve nişan da ve de normal özel günlerde yeterince kravat takıyorlar smokin tek başına bi hiç ama gelinlikle bi bütün bence...dün gittik ve nişanlımla smokinimizi aldık darısı benim gelinliğime....:)))

4. çok şık Damatlığın çok şaşalı olanlarını sevmiyorum. Bu arada 4.'deki manken de yakışıklıymış hani:kedi:

bi yorumda ben yazayım arkadaşlar benim nacizade fikrim smokinden yana..çünkü zaten kına da ve nişan da ve de normal özel günlerde yeterince kravat takıyorlar smokin tek başına bi hiç ama gelinlikle bi bütün bence...dün gittik ve nişanlımla smokinimizi aldık darısı benim gelinliğime....:)))

hayırlısı olsun cnm allah tamamına erdirsin.

bende smokin istiyorum düğünde sonuçta diğer davetlilerden farkı olmalı bir kere giyecek ama istenmiyor inş :Saruboceq: smokin giydirebilirim

Çok hoşş bu yakaydirigubbakcemile4

damat14.jpg

bende dün kiğılıda baktım bu akşamda diğerlerine bakıp fiyat alıcam...
çok hoş takımlar var...ilk ve son resimdeki damatlıklar çok hoş.

Bende ilk ve son resmi beğendim.
Kesinlikle damat dediğin simokin giymeli.Damat olduğu ordan belli oluyo, normal takım giydikten sonra ne anladım o işten :)
Frag falanda giyilebilirde bizi aşar onlar. ama yok dersenizki biz sosyeteyiz çırağanda yapıcaz düğünü o zaman giyilir . )))

Bencede ya düğünde genelde tüm erkekler takım elbise giyiyor damadın onlardan farkı ne olacak o zaman? Önceden bana da komik gelirdi garson gibi oluyorlar diyordum ama şimdi düşününce mantıklı :)

Nasıl bizim kıyafetimiz özel, gelinlik giyiyoruz o güne mahsus, bence o güne özel bir smokin giymeli damatta...

Back