Söz Kesimi Damat Tarafının Hazırlık Listesi

off çok zor şeyler bunlar ama yaaa.. Benim kuzenim evlenceği zaman aileleri hiç bi masrafa sokmayıp kredi çektiler şimdide paşa paşa ödüyolar birlikte, öyle mi yapmak lazım acabaa bilemedim :/

valla aşkımı çok seviyorum ama bunları görünce gözüm fena halde korktu evlilikten bu neya nası olcak bunların hepsi bilmiom allah herkezin ve aşkımla bnm yardımcımız olsun offffffffofffffffffff

nişanı kız tarafı yapar diye biliyorum düğünde de damatlığı kız tarafı alır bu arada bohça hediye vs gider gelir zaten karşılıklı..ayrıyeten bazı eşyalar da kız tarafına aittir yatak odası yada halı vs filan..adetlerle mi ilgili acaba ya da ailelerin aralarında anlaşmalarıyla mı ilgili.. çünkü erkek tarafına çok şey yüklenmiş ama genellikle böyle olmuyor bu iş..sanırım evlenecek çift kendi başının çaresine baksa daha iyi nasılsa dönüp dolaşıp ödemeler çifte kalacak aileler de baştan beri bu işi konuşup ticaretle uğraşıp gerginlik yaratmamış olurlar.. bence ailelerin biri bi ev alsa diğeri de aynı maliyetle içinin birazını döşese yeter..iki tarafta az öz ve yardımcı olmuş olurlar yanlış mıyım acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…