- 26 Ekim 2015
- 8.444
- 20.360
- 348
- Konu Sahibi misskokulumm
kız merak ettim , sencede garip değil mi
sizde mi damat diyorsunuz
ben damat-dünür- kayinco-görümce- gelin diyen insani cok gördüm.
damat yani... bence eniste/damat ayni yola cikiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız merak ettim , sencede garip değil mi
Ya simdi mesela gelinimiz diye bahsediliyor ya bizim samat diyede konusabilirkız merak ettim , sencede garip değil mi
ben damat-dünür- kayinco-görümce- gelin diyen insani cok gördüm.
damat yani... bence eniste/damat ayni yola cikiyor.
Ya simdi mesela gelinimiz diye bahsediliyor ya bizim samat diyede konusabilir![]()
dediğiniz dogru karşılıklı tanışmada olabilir ve nişanlıyken olabilir
kızkardesımın kocası dese daha mantıklı
Kardeşim diş hekimi 6 yıllık evliler. Kesinlikle okumakla adam olunmadığı doğru tabikardeşiniz hekim.. diş hekim mi?
kaçyıllık evliler..
valla okumakla adam olunmuyor.
Yazdıysanız göremedim, çocuklar kaç yaşında?Kardeşim diş hekimi 6 yıllık evliler. Kesinlikle okumakla adam olunmadığı doğru tabi
3 yaşındalarYazdıysanız göremedim, çocuklar kaç yaşında?
Arkadaşımın önerisiyle bir aile terapisti bulmuştum bunlara. Bugün ilk görüşmeyi yapmışlar. Kızkardeşim umutsuzdu görüşmeden önce. Sonrasında adam çok güven verdi işinin ehli dedi. İki tarafı da dinlemiş. Burada konuşulanlar aramızda kalacak demiş. Enişte bey ben herşeyi anlatırım aileme olmaz öyle şey demişTerapist kesinlikle yasaklıyorum anlatılmasını demiş.
Müdahale etmesi gereken yerlerde hemen müdahele edip susturdu dedi kardeşim.
Kardeşim zaten bir önceki gün artık para vermeyeceğini söylemişti. Kabul etmek zorunda kalmış.
Bakalım düzelme olursa olur olmazsa herkes kendi yoluna dedi zaten babam da abim de.
Damat beyin sağına soluna bı bakaydiniz bacım dogurtan ebe göbek bağını kesmeyi mi unutmuş da ailesine herşeyi anlatmadan olmuyormuşArkadaşımın önerisiyle bir aile terapisti bulmuştum bunlara. Bugün ilk görüşmeyi yapmışlar. Kızkardeşim umutsuzdu görüşmeden önce. Sonrasında adam çok güven verdi işinin ehli dedi. İki tarafı da dinlemiş. Burada konuşulanlar aramızda kalacak demiş. Enişte bey ben herşeyi anlatırım aileme olmaz öyle şey demişTerapist kesinlikle yasaklıyorum anlatılmasını demiş.
Müdahale etmesi gereken yerlerde hemen müdahele edip susturdu dedi kardeşim.
Kardeşim zaten bir önceki gün artık para vermeyeceğini söylemişti. Kabul etmek zorunda kalmış.
Bakalım düzelme olursa olur olmazsa herkes kendi yoluna dedi zaten babam da abim de.
Valla ismini buraya yazamaz. Abi diyemez. Bu sefer millet abisi dövdü sanacak. Enişte demek de içinden gelmemiştir. Damat çok iyi bir tercih olmuş bence.