Damat kız kardeşimi dövmüş! Yol gösterin lütfen.

Okumak cehaleti alır gerisi baki kalır diye boşuna dememişler. Saygısız. Bir insan bunu nasıl eşine yapabilir anlamıyorum. Geçmiş olsun canım. İlişkiyi tamamen kesin en temizi.

dediğiniz dogru karşılıklı tanışmada olabilir ve nişanlıyken olabilir
kızkardesımın kocası dese daha mantıklı

bana damat demek daha mantikli geldi.
simdi bi KV kalkip "oglumun esi" demez- direk Gelinim der. Veya oglumun esinin annesi demez direk dünür der.
öyle birsey yani.
aslinda sorun adamin sifati degil :) damat bey gelin hanimi dövmüs... aslinda ex-damat sifati daha uygun olurdu ama neyse

Arkadaşımın önerisiyle bir aile terapisti bulmuştum bunlara. Bugün ilk görüşmeyi yapmışlar. Kızkardeşim umutsuzdu görüşmeden önce. Sonrasında adam çok güven verdi işinin ehli dedi. İki tarafı da dinlemiş. Burada konuşulanlar aramızda kalacak demiş. Enişte bey ben herşeyi anlatırım aileme olmaz öyle şey demiş😒 Terapist kesinlikle yasaklıyorum anlatılmasını demiş.
Müdahale etmesi gereken yerlerde hemen müdahele edip susturdu dedi kardeşim.
Kardeşim zaten bir önceki gün artık para vermeyeceğini söylemişti. Kabul etmek zorunda kalmış.
Bakalım düzelme olursa olur olmazsa herkes kendi yoluna dedi zaten babam da abim de.

Arkadaşımın önerisiyle bir aile terapisti bulmuştum bunlara. Bugün ilk görüşmeyi yapmışlar. Kızkardeşim umutsuzdu görüşmeden önce. Sonrasında adam çok güven verdi işinin ehli dedi. İki tarafı da dinlemiş. Burada konuşulanlar aramızda kalacak demiş. Enişte bey ben herşeyi anlatırım aileme olmaz öyle şey demiş😒 Terapist kesinlikle yasaklıyorum anlatılmasını demiş.
Kardeşim zaten bir önceki gün artık para vermeyeceğini söylemişti. Kabul etmek zorunda kalmış.
Bakalım düzelme olursa olur olmazsa herkes kendi yoluna dedi zaten babam da abim de.

Tıpkı yukarda yazdığım gibi olmuş. Ablaniz boşuna zaman kaybediyor. Bundan adam olmaz

Damat beyin sağına soluna bı bakaydiniz bacım dogurtan ebe göbek bağını kesmeyi mi unutmuş da ailesine herşeyi anlatmadan olmuyormuş 🤬 te Allah'ım ya cidden eşeklik baki kalmış koskoca doktor birde böyle canlılar yüzünden diğer insanlara da güvenimiz zedeleniyor :kızgın:

Taviz tavizi doğurur. Net!
Dayak yedi ve şuan kafasında bitirip boşanmazsa,
Daha çok dayak yiyecek.
Nasıl üzülerek yazıyorum bu satırları..

Canım ülkemin,güçlü anneleri,kadınları bu tarz şeyleri çekmeyi nasıl reva görür kendine asla anlamış değilim.

Sizin yapabileceğiniz pek bişey yok.!
Kararı kendi verecek.
Hep diyorum işte,
İnsanın kendine yaptığını,hiç kimse yapamaz.

İnan’ın fikir verecek hiçbişey yok.
Kardeşiniz isterse olur ancak.
Psikiyatri’ye gitmesini önerebilirsiniz..

burda bi konu vardi buna benzer. bulamadim.
doktordu eşi.. kardeşi hemşire felandi. kendini eziliyordu yüksek maaş aliyorum felan.
bulamadim ya biri bu konuyu aydinlatir misin? öğretmen doktor memur yüksek rütbe olup da bence üniversitelerde ahlaki eğitimi versinler.
insanliğin dersini verecek bişey yapmali.
gerçekten olmali degil mi ?

ooo çocuklari kreşe gidecek çagindalar.
kardeşinin elinde meslegi de var.
kendini kurtaracak kapasitesi var.
neden kocasinin davranişlarina kendine karşı eziliyor.??

yahu koskoca doktor maddi olarak sağlam daha neyi bekliyor. Salsın gitsin. Adam kardeşinizin nefes alışına bile sinir oluyor bence.

Back
X