Damaklık nasıl bir şey?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.153
1.774
333
İstanbul
Kızlar tel tedavisine başlayaacaktım burayada konu açmıştım zaten geçenlerde.
Filmi falan gösterdik ölçü alında çarşamba damaklık takılacak bir süre (2 ay kadar) damaklık kullanacağım sonra tel takılacak.
Kızlar sorum şu bu damaklık nasıl bir şey yani resmini internetten baktım fakat takılınca nasıl durduğunu soruyorum yani dışardan bakılınca falan belli oluyor mu?
Bir de kullanan oldu mu kötü yanları falan neler?

Damakligi yanlis hayirlamiyorsam 4ay kullandim.hic korkma ust cenedeki cukura yerlesiyo sol ve sagdan dislere bagli.basta konusurken zorlanirsin ama hemen alisirsin.kotu yani agzinda sabit kaldigi icin yemek artiklari biraz kenarlarda kalabiliyor.iyi fircalamak lazim sahte damakla kendi damaginin arasini.hadi k.I.b optm by :)

Oh içim rahatladı biraz
Peki önden tel falan var mı ya nasıl bir şey belli oluyor mu dışardan bakınca?
Teşekkürler bu arada :)

Bu mesajına ben cevap veriyim canım babam diş hekime çok kişiye takmıştı bu damaklı diş tellerinden en son arkadaşıma takmıştı konusman falan değişiyo baya sanki peltekmişin gibi oluyo ama değer düzgün dişlere kavusuyorsun sonuçta bide teller var önde ama çok belli olmaz diğer teller gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu mesajına ben cevap veriyim canım babam diş hekimi çok kişiye takmıştı bu damaklı diş tellerinden en son arkadaşıma takmıştı konusman falan değişiyo baya sanki peltekmişin gibi oluyo ama değer, düzgün dişlere kavusuyorsun sonuçta bide teller var önde ama çok belli olmaz diğer teller gibi

Çok teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten, çünkü dişçi seni yorucak biraz dedi de korktum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…