Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Damada kına yakılır mı
- Konu Sahibi Semennn23
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mayıs 2021
- 3.388
- 14.336
- 158
- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
Merhaba arkadaşlar kuzenimin düğünü var haftaya kınayı ben vurucam damada bizde serçe parmağına yakılıyor ama yengem silah kullanan eline baş parmağıyla işaret parmağına sürülüyor diyor ilk defa duydum sizlerde nasıl
Yani azıcık serce parmağına yakılmıştı bizde.
Bence fark etmiyor. Damat nereye istiyosa elinde oraya yakın. Maksat adet yerini bulsun.
- 2 Temmuz 2023
- 9.283
- 26.140
- 468
Merhaba arkadaşlar kuzenimin düğünü var haftaya kınayı ben vurucam damada bizde serçe parmağına yakılıyor ama yengem silah kullanan eline baş parmağıyla işaret parmağına sürülüyor diyor ilk defa duydum sizlerde nasıl
Buram buram ağa dizisi koktu buralar.
Seğmen'e yakilmisti ben hatirliyorum. Tepesine de yesil yazma attim mi tamamdir.
- 18 Şubat 2018
- 12.168
- 2
- 54.520
- 598
- 44
- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
Avuç içine yakarlar bizde.Merhaba arkadaşlar kuzenimin düğünü var haftaya kınayı ben vurucam damada bizde serçe parmağına yakılıyor ama yengem silah kullanan eline baş parmağıyla işaret parmağına sürülüyor diyor ilk defa duydum sizlerde nasıl
- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
Genelde Kürtler öyle yapıyor değil mi ?Yani azıcık serce parmağına yakılmıştı bizde.
Bence fark etmiyor. Damat nereye istiyosa elinde oraya yakın. Maksat adet yerini bulsun.
bilmiyorumki. Benim eşim sivaslı ben izmirli. Kürtlük yok ama böyle yaptık.Genelde Kürtler öyle yapıyor değil mi ?
- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
İzmir'de sanırsam yok damada kına yakma.Ben Ankaraliyim bizde damat kınası da olur.Simdi çoğu kişi yapmıyor.Ayni kız kınası gibi.bilmiyorumki. Benim eşim sivaslı ben izmirli. Kürtlük yok ama böyle yaptık.
Aynen ayrı bi kınası olmadı eşimin. Yanımda oturduğu için öylesine azıcık onada sürdüler.İzmir'de sanırsam yok damada kına yakma.Ben Ankaraliyim bizde damat kınası da olur.Simdi çoğu kişi yapmıyor.Ayni kız kınası gibi.
Birde annem olurda adetlerinde varsa diye altın getirmişti onu taktı. Eşim istemedi ama Son zamanlarda bazen damatta elini açmayabiliyor
- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
Sahte altın koysaydinizAynen ayrı bi kınası olmadı eşimin. Yanımda oturduğu için öylesine azıcık onada sürdüler.
Birde annem olurda adetlerinde varsa diye altın getirmişti onu taktı. Eşim istemedi ama Son zamanlarda bazen damatta elini açmayabiliyor
- 15 Temmuz 2019
- 4.226
- 6.707
- 158