Köfteler Dalyan Köfte (Resimli)

XSXimal

Üzeni yolla... Salla...
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
2.082
9
Soğanı rendeleyin, kıyma, ekmek içi ve baharatlar ile birlikte harcınızı hazırlayın.

Uygun bir tepsi içine alüminyum folyo yada yağlı kağıt sererek harcınızı bunun içine döşeyin.

İçine yumurtalarınızı ve havucunuzu yerleştirin. Rulo şeklinde kaparatak tersini çevirin.

Patateslerinizi de kesip yanına koyun ve 2-3 bardak su ekleyerek 200 derecelik fırında pişirin.

Hazırlık aşaması

photo0001hf7.jpg

photo0002vq4.jpg

photo0004sr7.jpg

photo0005ap7.jpg

Pişmiş hali ve servisi…

Folyoyu üstten yırtıp çıkardım.
Ben patatesleri kızartmak yerine yanına koyuyorum daha lezzetli ve hafif oluyor.
Gerçi patatesleri eklemek zorunda değilsiniz.
photo0006qi4.jpg

Ana yemek olarakta servis edebilirsiniz...
Ben pilavın yanına ekledim...:icecream:
photo0008hd9.jpg

Afiyet olsuncokacimcoook

hımm nefis görünüyo valla tadı nasıldır kimbilir eline sağlık canımcokacimcoook

eline saglik benimde severek yaptigim bir tarifdir,ben bezelyede ekliyorum cok güzel oluyor.deneyin derim.

ellerine emeğine sağlık cnm bende salçalı patatesli birazda sulu yaparım eşim çok sever işin püf noktası ekmek içini normal köfteye göre biraz daha fazla koymakta yoksa sert oluyor

çok güzeldidee yumurtayıı görünceee onu niye ekledinn kuzumm

Teşekkür ederim kızlar ,beğenmenize sevindim...hihoyyyt
Kendi konuma üye olmamışım ya, bende hiç yorum yok diye bakmıyorum burayadelikafadulden

çok güzeldidee yumurtayıı görünceee onu niye ekledinn kuzumm

gülsu bacım tarifi öyleydi kız, ne bileyim hep böyle yapıyorum ben:eek:

Bir arkadaşımız dakikasını sormuş. Tam söyleyemem ama mis gibi kokusu çıkıyor. O zaman kenarından biraz açıp bakıyorum. 45dk falan olabilir ama fisfisfis

:1shok: :1shok: :1shok:
şimal mahfettin beni mahf..kafamçokkarıştı
Offffffffffffffffffff olsa da yesem şimdiii:mymeka:
gozum kaldı nen nerden gordum yaaa senağlama

köfte pek sevmem ama bu benim hep ilgimi cekmisdir
neffis görünüyo canim
ellerine saglik
denicem insallah bi gün
paylasimin icin tsklerrrrrrrr

cnm ellerine sağlık bende yapıyorum ama bezelye havuç ve patates koyuyorum içine yumurta koymuyorum bide patates ve havucu minik doğrayıp az haşlıyorum öyle içine koyuyorum üsütndende sarımsaklı salçalı su döküp fırına koyuyorum oda güzel oluyo buda nefis görünüyo ya yemekleri gördükçe acıktım

X