• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dalin kokulu parfüm istiyorum

aksamgozlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
70
44
88
28
Kızlar bi kaç kız da bu parfümü görmüştüm ama adını bilmiyorum dalin kokulu parfüm istiyorum ben adını bilen var mı acabaa:110:

yorumlarda wish ve calvin klein beauty için dalin benzetmesi yapılmış.ama ikisi de birbirinden çok farklı notalara sahip.ikisi birden daline nasıl benziyor bilemiyorum.

Chopard Wish'te dalin kokusu var. Bebeksi kokuyor. Ben en çok bal kokusu aldım wishten. Ballı sütten , bala geçiş yapıyor sonra da dalin gibi temiz kokuyor. Aşırı kalıcı. Bebek kokusu en başta hissedilmiyor, birkaç saat sonra dalin gibi kokuyor benim tenimde. Hemen değil. Dalin'in sarımsı turuncumsu püskürtmeli kolonyasını da kullanabilirsin. Dalinin kolonya hali. Hiç kalıcı değil ama isteğini karşılar.

Calvin Klein beauty dalin gibi kokmuyor bence. Ama o da sıcacık çok güzel bir kokudur.

Calvin Klein Beautyden 2 şişe bitirdim zamanında. Ama hiç dalın kokusu almamıştım. Zaten çok hafif bir koku.. Wish ağır bir koku diye duymuştum.

Kızlar bi kaç kız da bu parfümü görmüştüm ama adını bilmiyorum dalin kokulu parfüm istiyorum ben adını bilen var mı acabaa:110:
Cnm bi arkadaşın da dediği gibi Chopard Wish alt notaları Dalin gibi kokuyo. Ben aldım ağır olduğu için kullanamıyorum, çok az kullanılmış, istersen satabilirim :)

Back