Saç Kesim Şekilleri Dalgal sa

• Konu Sahibi Konu Sahibi arya16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
A

arya16

Ziyaretçi
arkadaşlar saçlarım düz, düzleştiriceyle daha düz yapabiliyorum ama dalgalandırmak istiyorum.Köpük falan sürüyorum bir tek o tutuyor ama akşama bozuluyo ve cadı gibi oluyor

maşa var bende o bile tutmuyo dışarı cıkınca hemen dağılıyor bir öneriniz var mı ? napabilirim

benimde sorunum aynı...iri dalga yaptırsam saçlarım yıpranır diye korkuyorum..çok ince telli..napsam bilmiyorum

evet öyle oluyor,aslında benim çok ince değil ama katlı kesim dalga hiç durmuyo :S böyle iri dalga istiyorum

arkadaşlar bugün arkadaşım okula geldiğinde saçları çok güzel dalgalanmıştı.. normalde saçları hiç şekil almaz ve çok ince telli düz ve seyrekti nasıl yaptın çok güzel olmuş deyince dedi ki yıkadığımda kuruttum nemli bıraktım ve topuz yapıp yattım sabah açtığımda böyle oldu dedi ve bütün gün hiç bozulmadı.. umarım sizdede işe yarar ben deneyeceğim saçlarım gür ve dalgalı olsada çok güzel olmuştu çünkühihoyyyt

teşekkürler bide öyle deniyim inş. bozulmaz köpükte sıkarım hihoyyyt

Bu doğru ama herzaman tutmuyor.. Karmakarışık bişeyde çıkabiliyor.. Güzelce topuz yapmak lazım ama herzaman tutmuyor dediğim gibi şansa güzel bişey çıkarsa :=)

Saclarin temiz olmasi lazim, oncesinde kesinlikle sicaga karsi ve sekil almasi icin ya kopuk yada spray kullanmak lazim, fonle dalga elde edilmeye calisiliyorsa sac kuruyana kadar fon cekilmesi lazim sac islak kalirsa elde edilen sekil geri bozulur, duzlestiriclerle yapiliyorsa once sacinizi kurutun ondan sonra sekil verin sac islakken yapmayin yine tutmaz, sekil aldik sonrada kesinlikle seklin bozulmamasi icin spray sikin kesinlikle ise yarar...

benim saçım 2 sene önce dümdüzdü sardığımda tutmaz 5 dk sonra bukleler düşerdi ama şimdi o dümdüz saçların alt kısımlar kıvırcık oldu lütfen yardım edin saçlarımı nasıl eskisi gibi düz yaparım kestirsem işe yarar mı

ya bişey sorucam saçınıza maşa yapmadan öncemi köpük sürüyosunuz bukleleri yaptıktan sonramı bide bende elidorum 7/24 kremi var onu nasıl kullanabilirim maşa yaparken yada düzleştirirken

yardımcı olursanız sevinirim :1hug:

maşa kullanma bnce saçı yakıyo zaten tutsa bile hemen bozuluyo bnmde saçım dümdüzdür sabah maşa yapsam akşam geri dümdz olurdu bigudi kullanyrum artk bnde çok güzel oluyo sende dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…