Dahada çocuklu kadını eve sokmam

kesinliklr çok çirkin.
Bence böyle düşünen insanlar çocuklu insanların evinede gitmesinler.

yok yok katılıyorum ben sana. Zaten sen de salıveren anneleri desteklemiyorsun.
ama buradaki herkes maşallah 4*4 çocuk yetiştirecek görgüde. Artık görgünün ortak noktası neyse..
Kuramsal olarak katılıyorum yapılması gerekenlere zaten.

Konu kadınlar anne olunca aptallaşıyor'a kadar geldi. Ha bir de bencilleşiyormuşuz
Daha kızım çok ufak ama bende anneyim
Bir kesime çocuklaır yok anlamazlar denmiş
Bana da belki daha kızı 6 aylık anlamaz derler de
Bence mizaç bu
Benim kızım hurma emmeyi sever ama kalanı ben hiç ağzıma atmadım
İşte böyle de anneler var, kendi çocuğunun bile yediğini yiyemeyen bi insan tabi ki başkasınınkinden rahatsızlık duyabilir
Gerçi burda en çok anneden rahatsızlık duydum ben, nesine gülüyomuş anlamadım

Aaaaa olur mu?
Onlarınkilerin kucaklarında peçete, yakalarında dantelli peçete mevcut. Sağ elde bıçak solda çatal var. Suyu bile yudum yudum içiyorlar.
Mazallah fon dip yaparlarsa vay hallerine.

:)
Hay yaşa sen.

Ben endişe ediyorumki bu tarz konusan insanların bebekleri 32 dişle doğuyor ve yemek saatlerinde oturup biz yetişkinler gibi yemeklerini yiyor.

Pardon ama siz konuyu anladığınıza emin misiniz? Yazar konusunda ne demek istemiş mesela... şu konu 40 sayfaya dayandı, yüzlerce yorumun çoğu aynı fikirde. Bu kadar kişi ve konu sahibi çocuğun yetişkin gibi yiyememesini mi eleştirdi sanıyorsunuz? Çok garip. Halbuki genelimiz yalın bir dille anlattık derdimizi.

konumuz o değil, bu değil? konu ne Allah aşkına. Bebek bu tüküremez ağzından atar. Tek konu annesinin çocuğun ağzından çıkanı kendi ağzına atması mı? Konu ne peki benim de kafam karıştı bak şimdi?

annaa çek sen de doğurdun demi, unuttum gitti valla. Karşılaşamıyoruz. Şimdi konu dışı da olacak ama çok merak ettim.hayırlı olsun canım.

Resmen saçmalamışsınız.

Söyledikleriniz bir çocuk için olsaydı size sonsuz hak verebilirdim ama önce şu konuda anlaşalım 1.5 yaşında çocuk olmaz. Ona bebek denir. Bebeklerinde beyinlerinde ön lobu olmaz. Yani yavrumun beyninde bunu düşenebilecek olan bölüm henüz fiziksel olarak yok ve en iyi ihtimalle 2 yaşında gelişecek. O nedenle afedersiniz ama kusarda, tükürürde, İnsan içinde osururda... Durumun bilimsel açıklaması budur. O yüzden lütfen tükürük görmeye tahammülünüz yoksa bir daha ön lobu gelişmemiş olacak kadar küçük çocuklu yani bebekli insanları evinizde misafir etmeyin.
Burada annenin hatası sizden bir örtü istememiş veya dökülen saçılanı temizlememiş olmasıdır. Bu kısma takılmanız lazım ama siz tükürüğe falan takılmışsınız. Evet anne kabahatli ama temizlemediği veya önlem almadığı için. Yoksa dışarı çıkarken çip şeklinde çocuğa yerleştiriliveren bir ön lop henüz geliştirilmedi...

Valla kusura bakmayın ama bu kadar basit bir konuyu anlamadıysanız, ki ben size önceki cevaplarımda da açıkladım esas sorunu, daha da anlamazsınız. Çok kafanız karıştıysa zorlamayın. 38 sayfa bir şeyler geveledik işte. Dilerseniz tekrar okuyun yani.

Resmen saçmalamışsınız.
komik valla herkes canavar yetiştirmek için yarışıyor ya. Alla alla kafam karıştı cidden kendileri nasıl eğitim veriyorlar acaba? Sorsan çocuk psikolojisi adına ne okudun, takvim yaprağı arkasını geçmemiştir bir kısmında.

Annem başkasının evinde böyle şeyler asla yapmadı ama, demek ki olabiliyormuş. Evde yedirirken mama önlüğünden toplar yedirirdi ama misafirlikteyken milyon tane önlük götürür değiştirirdi. Onun rahatlığı aile içinde olmasından kaynaklı.

Ben çocuk geleceğini biliyorsam davet etmiyorum mesela, herkes de bilir benim çocuğum olmadığı gibi çocuk odam da yok. Doğal olarak çocukların koşturabileceği bir alan yok, oyuncak da yok, salonda oturmalarını istiyorlarsa buyursun getirsinler ama oda olmadığını bile bile gelip "aaaa nerede oynayacak bunlar" diyenler yok mu gel de konuşma.

haklısın ben çogu oturmamı yarım bırakıp kalkıyordum genelde acayip gerilirim aman bişey olacak falan diye öyle çocugunu boş bırakan bi anne degilim dir kv de en son görüşmemizde kızım bırak çocugu peşine koşmaktan oturamıyorsun çocuktur bu dedi genelde teyzemler yengem falan da bu halimden şikayetçi çocugun peşine mi koşmya geldin sohbete mi diye biraz kendi haline bırak derler çogu da aman ona dokunma aman şunu yapma diyebiliyor gerçekten çok zor bu işler ama çocuk büyütmek inanın çok zor

annaa çek sen de doğurdun demi, unuttum gitti valla. Karşılaşamıyoruz. Şimdi konu dışı da olacak ama çok merak ettim.hayırlı olsun canım.

Evet doğurup geldim size muhalefet olmak için
Sağ ol İpek sende iyidindir inşallah

Ondan sonracıma konu içi yazayım
Ne diyoduk
Evet bence konu sahibi haklı 'annenin rahatlığı' konusunda
Amma velakin başlık itici

Nolursun sok diyesi geliyo insanın
Sanki her çocuklu insan birmiş gibi aynı kefeye konulmaya inat

aynı şeye takılıp kalmışsınız. Neyse herkes kendi bildiğini yazar geçer.

Ben iftarımı bile çok bölmüşümdür
Bebeğimi kayınvalidem bile susturmaya çalışsa kalkıp aldım, benim çocuğumsa ben baş edebilmeliyim millet iftarını yapmalı
Ben 15 dk geç yesem ölmem
Biri iftarını bitirince ona verip devam etmişliğim vardır ( başlangıç çorbama )

Resmen saçmalamışsınız
O Zaman aciklama yapman lazim. Sacmalama nerede sence ? Acikla ve karsi cümlelerle derdini yaz. Akil akildan üstündür derler. Belki seninde hakli görüslerin vardir degilmi ?
Korkma acik ve net sende görüslerini yaz, burada birbirimize destek ve paylasmak icin variz, öyle tek bir cümleyle olmaz ama.

İğrenç olan bebeğin yemek yemesi değil ki yahu neden böyle hassaslaşıp olayı saptırıyor anneler. Ben ki ıslak ekmek parçasına bile dokunamam kaldı ki masada bir kadın bebeğinin ağzından çıkardığı afedersiniz ama vıcık vıcık şeyi ağzına soksa öğürürüm bile. İlla ki ay ne hoş demek zorunda mı bu inalar anlamıyorum. Çok mide bulandırıcı geliyor, evde istediğini yapsınlar başkalarının yanında ne hakları var içimizi dışımıza çıkarmaya. Diğer konuyada gelirsek olay yine sizin dediğiniz gibi bebeğin dökmesi değil annenin ayy bunlar hep böyle hihihi diyip kenara çekilmesi. Eline bir bez, süpürge almaya yeltense bile ev sahibi yaptırmaz sanıyorumki.

koalina Anadolu'yu en iyi bilenlerden birisin. Kaç aile tanıdın. Biri birini tutuyor mu? Hepsi fabrika ayarı gibi aynı programla mı üretiliyor? annen yapmaz başkası pat diye yemek yenen yerde çocuğun bezini değiştirir. bunları da gördük yani.. O zaman ne yapmak lazım senin gibi sınırlarını belli etmek lazım, ardından dedikodu edeceğine dobracı olmak lazım. Kırılan başından kırılsın, yoksa başkasının arkasından onun duyup da kırılacağı şeyleri söylemek de doğru değil, kişi de duyarsa kırılır zaten.

Hangi bilimsel kaynak size bebeklerin fiziksel olarak beyninin ön lobu olmadan doğduğunu söyledi? Eksik beyinle doğup sonradan mı çıkıyormuş ön parçamız?
Bebeklik evresi ilk 12 aydır, sonrasına çocukluk denir. Yanı 1.5 yaş bebek olmuyor. Siz şu kaynağınızı versenize ben bir şikayet edeyim onları, yanlış bilimsel(!) bilgi bunlar, inanmayın.

kesinlikle doğru olan bu zaten. Çocuk senin ve onun sana ihtiyacı var o ağlarken. Sen olmasan neyse ama sen varken ona lazım olan sensin. Destekliyorum bunu. ama aksine amcamın gelini yengeme veriyor yiyor yemeğini gibi..
İnsanlar çeşit çeşit işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…