• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dahada çocuklu kadını eve sokmam

Ay siz nasıl yetiştiriyorsunuz allah aşkına cocuklarınızı merak ettim
Robotmu sizinkiler
Ne düşüncesiZce bi konuşma
Cocuk adı ustunde

Aaaaa olur mu?
Onlarınkilerin kucaklarında peçete, yakalarında dantelli peçete mevcut. Sağ elde bıçak solda çatal var. Suyu bile yudum yudum içiyorlar.
Mazallah fon dip yaparlarsa vay hallerine.

valla ben ne evler gördüm sokak kapısından başlıyor milyon tane dekor. girdiğin andan itibaren....
Kadın sürekli çocuğu gözetleyecekse yerinde oturamaz emin ol çek. Mukayet olamamak diye bir şey kesinlikle var çocuğa. Kimse evini başkasına göre dekore etmiyor ama evimize gelecek misafir için nasıl temiz bir havlu koymayı akıl ediyorsak kırılma riski olan değerli şeyleri de ayak altından kaldırırsak gösterişten geri kalmayız bence.
Açıkçası ben çok incik cıncık sevmem
Daha önce çocuğu olmayan bi arkadaşımız vardı, geçen yıl çocukları oldu bebek görmeye gittik
O da bize gelecekti çocuk 1 yaşına girmiş, ben bilemem ki 1 yaşında çocuk nasıldır neler yapabilir
Sadece 1 mumluk vardı cam, onun dışında metaldir aksesuarlarım. Onu da kırdı, kırsın dedim mühim değil ama çocuğu kucağına al ayağına batmasın ben süpüreyim
Tamam dedi, bilmem ben olsam kendim bile süpürürdüm sanırım.
Sorun iş değil yine yanlış anlaşılmasın rahatlık ( çocuğu içerde tek bırakmıştı, ben mutfaktaydım sohbete geldi keşke çocuğu da alsalar cidden cam batabilirdi biz gidene kadar )

Açıkçası ben çok incik cıncık sevmem
Daha önce çocuğu olmayan bi arkadaşımız vardı, geçen yıl çocukları oldu bebek görmeye gittik
O da bize gelecekti çocuk 1 yaşına girmiş, ben bilemem ki 1 yaşında çocuk nasıldır neler yapabilir
Sadece 1 mumluk vardı cam, onun dışında metaldir aksesuarlarım. Onu da kırdı, kırsın dedim mühim değil ama çocuğu kucağına al ayağına batmasın ben süpüreyim
Tamam dedi, bilmem ben olsam kendim bile süpürürdüm sanırım.
Sorun iş değil yine yanlış anlaşılmasın rahatlık ( çocuğu içerde tek bırakmıştı, ben mutfaktaydım sohbete geldi keşke çocuğu da alsalar cidden cam batabilirdi biz gidene kadar )
1 yaşındaki çocuğu ulu orta nasıl tek bırakır ki, yürüteçte falan mıydı? yoksa yürümeyemez bile.

Vallahi hiç kusura bakmayın,
Çocuğu nasıl yetiştirirseniz öyle gider...

Robot yetiştirmek yerine anne babayı yetiştirmek şart.
Biz amcaya pipisini gösterince gururlanılan ailelerin çocuklarını da gördük büyüdüklerinde..
verilen örnekle konu arasında bir bağlantı göremedim yanlız ben

o zaman arkasından dedikodu etmek daha etik oluyor evine yatılı almak yerine.
Yani illa ki o ağızdan çıkanı ağzına atmak zorunda mı? Bence annelerin kendilerini daha bir toplamaları gerekiyor. Misafir gittikleri evde mide bulandırıcı hareketler yapmasınlar yeter, azıcık sakınsınlar, sofrada "aman çocuk onun ağzından çıkandan ne olacak" demesinler. Silmek, çöpe atmak bu kadar zor değil.

Apartmana yeni taşınmıştık,lojman olduğu için akşamları ailesel görüşmeler oluyor. Yeni yeni görüşüyoruz insanlarla. bir eve gittik. Sehpalarda koca vazolar falan, bizim çocuklar küçük o zaman. Tedirgin oldum. Ev sahibi kadın dedi ki " neden tedirginsin ki, kırılırsa kırılsın, bizim de çocuğumuz var" Yani samimiyeti de çok net anlaşılıyordu kadının. ben çok rahatladım ve güzel bir akşam geçirdik. Madem vazo kıymetli ve tedirgin olacaksın diyelim, toplayacaksın misafir gelmeden önce. ben böyle bakıyorum olaya. Çünkü çocukların refleksleri bizim gibi değil. Geçerken bile çarpabilir, kolunu sallar vazo pat yerde..
l
Damdan düşenin halinden damdan düşer anlar ipekcim.

Katı yorum yapan Arkadaşların çocuğu çocuksuz. Çocukları olduğunda tavırlarının yumuşayacağına eminim.

Evime gelen Çocuklardan bazıları duvarımı da çizdiler,beyaz halıma bir Şeyler de döktüler ama inan umursamadım. Arkadaşlarımı seviyorum her şeyden önce. Bu çocuklar hep böyle kalmayacak elbet büyüyecek. Ufak tefek Şeyler için neden arkadaşlarımdan ayrı kalayım? Su sabun neyi temizlemiyor Allah Aşkına?
Ne ben gerilirim ne misafiri gererim. Ev sahibinin alacağı ufak tefek önlemlerle hiç bir eşyaya zarar gelmemesi de mümkün ayrıca.

evet haklı oldugun yerler var bi çok arkadsda haklı iş annede bitiyor evet ama bi annenin 3 çocugu oluyor mesela 2 si çok uslu terbiyeli yken 1 i tam tersi oluyor oysa hepsini büyüten aynı anne bazen insanın fıtratıda etkiliyor yani malesef her çocuk 4 4 lük olmuyor bu annenin hatası degil tamam annede dikkat edecek ama tek anneyle olmuyor inan çocuk çevre çocugun fıtratı karakteride çok önemli anne de önemli ben çok çabalıyorum oğlum kırıp dökmez ama aşırı aglar bagırır bu elimde degil herşeyi deniyorum 2 yas sendromu dedi dr u

Ama o başka bişey
Benle ablamda farklıyız, aynı annedeniz evet
Çocuk ağlaması da bana göre sorun değil ama çocuk ağlıyoken siz gülüp bu hep böyle derseniz garipserim
Konu sahibinin örneği böyle pervasız bi anne baba çünkü, gülünecek bir durum yok ki

Aaaaa olur mu?
Onlarınkilerin kucaklarında peçete, yakalarında dantelli peçete mevcut. Sağ elde bıçak solda çatal var. Suyu bile yudum yudum içiyorlar.
ama hakket ingiliz bebeleri böyle. 5-6 yaşındaki çocuklar çok güzel çatal bıçak kullanıyorlar. İnsan hayran kalıyor..

Bende cocugumun ağzından çıkanı ağzıma atarım..

Etrafı pisletebilirler,sonradan toplamaya çalıştığı muddetce..yada dokulmesını engellemeye calıstığı surece sorun yok..

Ama 1,5 yasındaki çocuğun ne yediği salatalık gozumde durur ne onu tükürmesi..

Bi anne olarak yeterki yesin modundayım..

Harfi harfine katılıyorum Millian.

sahne cımbızlanmış yine, tebrik ederim herkesi. kadının ağzına atması sahne 1, ama sahne devamı var senin de okuduğun üzere. Ancak 1,5 yaşındaki çocuk koca adam gibi tüküremez. Tükürüğü kendi dudağının dışına ancak çıkar. Yani senin tabağına nokta atışı yapması imkansız. O refleksi olsa tuvaletini altına yapmaz zaten. Bence çevrendeki 1,5 yaş gurubunun yemesini biz gözlemle.

Konu sahibinin tabağına tükürdü demedim zaten . Tükürüyormuş işte. Ha nokta atışı, ha değil. Konumuz 1.5 yaşındaki çocuğun nasıl tükürebileceği değil zaten. Bence siz cımbızla çekip uzatıyorsunuz. Devamı dediğiniz şey de annesinin temizlemeyip pişkinlik yapması işte. Bunca sayfadır ne tartışılıyor?..

ama hakket ingiliz bebeleri böyle. 5-6 yaşındaki çocuklar çok güzel çatal bıçak kullanıyorlar. İnsan hayran kalıyor..

:KK45:

İpek konu sahibinin rahatsız olmasını anlıyorum da başlık çok çirkin değil mi? Çocuklu kadını eve sokmam ne demek ya? Ayrıca konu sahibi sırf çocuğa sinirlenmemiş ki, konuya başlarken yardım etmedi-yardım etmesini istemedim gibi şeyler söylemişti zaten.

Bence konunun içinde başka konular oluştu
Ben yorumlarımı konuya göre yaptım
Evimi pisletti demiyo ki, çocuğu bunu bunu yaparken anne güldü baba da eşlik etti diyor
Gülünürse çocuk yanlışı öğrenemez hiç

Aaaaa olur mu?

:)
Hay yaşa sen.

Ben endişe ediyorumki bu tarz konusan insanların bebekleri 32 dişle doğuyor ve yemek saatlerinde oturup biz yetişkinler gibi yemeklerini yiyor.

l
Damdan düşenin halinden damdan düşer anlar ipekcim.

Katı yorum yapan Arkadaşların çocuğu çocuksuz. Çocukları olduğunda tavırlarının yumuşayacağına eminim.

Evime gelen Çocuklardan bazıları duvarımı da çizdiler,beyaz halıma bir Şeyler de döktüler ama inan umursamadım. Arkadaşlarımı seviyorum her şeyden önce. Bu çocuklar hep böyle kalmayacak elbet büyüyecek. Ufak tefek Şeyler için neden arkadaşlarımdan ayrı kalayım? Su sabun neyi temizlemiyor Allah Aşkına?
Ne ben gerilirim ne misafiri gererim. Ev sahibinin alacağı ufak tefek önlemlerle hiç bir eşyaya zarar gelmemesi de mümkün ayrıca.
ben ev sahibi için evini sonsuz sınırsız hizmete açsın, takmasın salıversin demiyorum. Misafirliğe giden anneler için de çocukları kontrol etsinler ama zaten eğitim denen şey milletin evinde olmaz. Olsa da çocuk laftan anlamaz, gel dersin dil çıkarır, yapma dersin güler. O yüzden sınırlar evde belli olması lazım. Ancak dökülen, kırılan ıvır zıvır beni de hiç rahatsız etmez. Bu kişiden kişiye de değişir tabi. Anlattığım halısına vişne suyu damlası düşen kadın evime gelince çok rahat davranıyor onun bu tavrı beni sinir ediyor. Fakat kendi evinde de rahat olup çocukları didik didik kontrol altında tutmayan akıllı kadınları seviyorum. Oklavayla kovalamak evini korumak değildir. Ayrıca çok itici bir sahne. Ben böyle bir ev sahibine gitmek istemezdim.

:KK45:

İpek konu sahibinin rahatsız olmasını anlıyorum da başlık çok çirkin değil mi? Çocuklu kadını eve sokmam ne demek ya? Ayrıca konu sahibi sırf çocuğa sinirlenmemiş ki, konuya başlarken yardım etmedi-yardım etmesini istemedim gibi şeyler söylemişti zaten.
Evet başlık abartılı olmuş

tamam çocuktur yapar diyebilirsiniz de çocuğu da nasıl yetiştirirsen öyle olur ben buna inanıyorum çocuğu doğurmakla iş bitmiyor yetiştirmek yoğurmak şekillendirmek de önemli. anne babaların elinde bu da, çocuk kendiliğinden akıl edemez.

Yani illa ki o ağızdan çıkanı ağzına atmak zorunda mı? Bence annelerin kendilerini daha bir toplamaları gerekiyor. Misafir gittikleri evde mide bulandırıcı hareketler yapmasınlar yeter, azıcık sakınsınlar, sofrada "aman çocuk onun ağzından çıkandan ne olacak" demesinler. Silmek, çöpe atmak bu kadar zor değil.
bence kadın bilse yapmaz. Ona göre doğru. Sen anneni değiştirebildin mi bu konuda. Kavga ettiğini söylüyorsun. Refleks o kadın için onu ağzına atmak, tamamen refleks. Yoksa kasıtlı olarak mide bulandırmak için atmadı ağzına demi?
O zaman böyle banelll insanlarla konu sahibi görüşmeyecek.

çocuk illaki yetişkin gibi yemek yiyemez kusada bilir ağzından çıkarıpta atabilir ozaman kustuğunuda yiyin ay midem bulandı .
siz çocuğunuzdan tiksinmmiyor olabilirsiniz ama benim gözümün onunde de oldu bu çocuğunun ağzından çıkanı ağzına attı kadın ve ben kahvaltımı edemedim öğürdüm istem dışı .....
çocuklara kızılmaz çocuktur döker saçar konu sahibide zaten anneyi eleştiriyor ki bence sonuna kadarda haklı.
çocuk döküyorsa anne toplıycak pisliğin pişkinliğin luzumu yok

Bence konunun içinde başka konular oluştu
Ben yorumlarımı konuya göre yaptım
Evimi pisletti demiyo ki, çocuğu bunu bunu yaparken anne güldü baba da eşlik etti diyor
Gülünürse çocuk yanlışı öğrenemez hiç
Konu kadınlar anne olunca aptallaşıyor'a kadar geldi. Ha bir de bencilleşiyormuşuz:KK14:

Back