- 27 Mart 2015
- 501
- 327
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yilin genellemesi. Merak ediyorum kaç çocuklu kadini kontrol ederek bu karara vardiniz?Kadinlar anne olunca bencillesiyor ve aptallasiyor. Ama az ama cok...
Bu cümleyi biraz daha aciklarmisin ? Gercekten anlamakta zorlandim.Bazen cocuklara soz gecirmek mumkun olmuyo ve bunu anlayisla karsilayacak olgunlukta insan az.
ağaç yaş iken eğilir bizim bahsettiğimiz tamda buKk kadınlarına hep cocuklunun mu pisi denk geliyor?
Bana gelen koca koca insanlardan tuvaletten cikip elini yikamadan sofraya oturani, herkesin onune servis koydugum halde ortadaki pilavi salatayi yemek yedigi kasikla kasiklayani, kahvaltida keza onune minik recel kasesi koydugum halde az once yumurta yedigi catali agzina sokup sonra ortadaki recel kasesine daldirani, masada eliyle balik, tavuk yiyip elleri yikamadan koltuga kurulani denk geliyor?
Cocuklu misafirleri her sekilde tolere ediyorum ama yetiskinlerden tiksiniyorum
B.k değil çiçek sanki. Cok zor alt açma bezi sermek , çıkardığı bezi bir poşete koyup atmak .İğreniyorum yaa bazı annelerdenSanirim beni kusturmaya calisiyormusun ne yemin ile bu konu benim migdeme hiiic iyi gelmedi
Gecenlerdede böyle konu olmustu. Misafir bebegin bezini temizliyor koltukta, ve altina birsey sermiyor. Cevapta " cocugun poposunda/bokunda ne varmis" minvalindeydi. Ya tamam bebeklerin tatli sirin de bakterisiz degil ki, af edersin onun moku benimkinden ne farki var?
Kimi cocuk zor buyur.yemesi sorundur,icmesi sorundur,uyumasi kalkmasi,normal olan cocugun bile,yatili misafikte duzeni bozulur..bazen anne babalar bile cocugun istemedigi davranislar sergilemesine,istemeseler bile sahitlk yaparlar..bu o anne babanin kotu,ilgisiz oldugu anlamina gelmez...Misafirim yatılıydı , sabah kalktık ben kahvaltı hazırlıyorum , organize olduğum için sadece sıcak olacak şeylerle meşguldüm. Misafir çocuklu olunca yardım beklemiyorum sen çocuğunla meşgul ol ben hazırlarım kahvaltıyı , neyse oturduk.1,5 yaşında oğluda kucağında , kahvaltı yaptıracak tmm. Çocuğa ne verse tükürüyor , masanın altı doldu , salatalığı emip tükürüyor , tükürdüğü yere düşmesse hop anne ağzına atıyor , baba kehkeh bizimkide salatalığı böyle yapıyor/ içim dışıma çıktı , tabak leş , çocuğun ağzı yüzü tükürük , iyide arkadaşım ben kahvaltıyı hazırlarken pek tabi çocuğa kahvaltı yaptırabilirsin , üstelik benden erken kalkmışsın , o çocuk bir kahvaltıda salatalık yemezse ölmez , zaten mama , özel sütlerinden veriyorsun ! Gülüp gülüp biz otelde böyleyiz kalktığımız masa yer böyle olur , eşim daha evvel otelde çalıştığı için arkasından dediki ; otelde bunu sadece araplar yapar , herkes tiksinerek bakar , sonra garsonlar arkasından bela okur . Ben soğudum , çocuktan değil , annenin çocuğu dışında herkesi yok sayan ve herkesi çiğneyen bu düşüncesiz davranışından .. Sürekli benim çocuğum memnun olsun diye başkalarının yaşam hakkını alıp kendi çocuklarına bağış yapmalarından !
Bunu yapmayan annelerde var mi gerçekten ya yuh artikB.k değil çiçek sanki. Cok zor alt açma bezi sermek , çıkardığı bezi bir poşete koyup atmak .İğreniyorum yaa bazı annelerden
Anayı geçtim, ben bir kere mutfak tezgahında kirli ped görmüştüm birinin evindeBunu yapmayan annelerde var mi gerçekten ya yuh artik