• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dahada çocuklu kadını eve sokmam

aynen yaa. İnsan biraz çocuğa yapme etme otur falan der nebiliyim.. Bembeyaz eşyalarım halılarımın içine edio kadının çocuğu bi dur dediği yok.. Ben çekip getirincede kotu oluyorum....
valla çok sinir oluyorum oylelerine , apartmandaki bi iki kişiyle resmen ilişkimi kestim

haklisin, sonucta o esyalar size ait. ona para harcandi, emek verildi saygi duyulmasi lazim.

ben de bazi arkadaslarmi cok sevsem de bu yuzden evimde fazla sIk gorusmuyorum.
cunku cizilen duvarlari silecek cok vaktim yok valla.
normal temizligimi zor yapiyorum zaten.

Onun yerine disarda bulusup cocuklari disarda oynatiyoruz parklarda.

Konu sahibi şimdi seni taşlayacaklar ama inan bence sen haklısın aynı fikirde yim
kendi evinde bu kadar izin vermiyor bence
nasıl olsa sen temizliyorsun ya töbe ya eşşek yerine koyuyorlar insanı resmen
bende çok sinir olurum ben olsam açık açık söylerdim valla

haklisin, sonucta o esyalar size ait. ona para harcandi, emek verildi saygi duyulmasi lazim.

ben de bazi arkadaslarmi cok sevsem de bu yuzden evimde fazla sIk gorusmuyorum.
cunku cizilen duvarlari silecek cok vaktim yok valla.
normal temizligimi zor yapiyorum zaten.

Onun yerine disarda bulusup cocuklari disarda oynatiyoruz parklarda.
inan bi komşum var 2 çocuğu var çocukhasretimi onunkilerle gideriyorum o kadar tatlılar, oraya buraya saldırmazlar.. Asla bu komşumdan rahatsızlık duymuyorum. Geçen başka bi komşu geldi resmen gumuşluğumu devircek , orta sehpam cam ustune çıkmış zıplıyo ya kadının umrunda değil.. Gidip aldım sehpadan bana gulerek dioki çocuğun olunca alışırsın..
iyide alışıcam diye senin çocuğun benim evimi yıksın mı yani..

inan bi komşum var 2 çocuğu var çocukhasretimi onunkilerle gideriyorum o kadar tatlılar, oraya buraya saldırmazlar.. Asla bu komşumdan rahatsızlık duymuyorum. Geçen başka bi komşu geldi resmen gumuşluğumu devircek , orta sehpam cam ustune çıkmış zıplıyo ya kadının umrunda değil.. Gidip aldım sehpadan bana gulerek dioki çocuğun olunca alışırsın..
iyide alışıcam diye senin çocuğun benim evimi yıksın mı yani..

Katiliyorum. Birak ta benim cocughum devirsin kirsin.

Insanlarda ki bu genisligi anliyamiyorum ben. Ben sahsen cocugum zarar verse cok uzulurum. ve yenisini almaya calisirim filan. Cocuk yaramaz olabilir, hepimizin basina gelebilir boyle bir sey. Ama cocugun cok hareketliyse madem pesinden kosa azicik ya da en azindan utan ki karsindaki kendini enayi gibi hissetmesin.

Bir anne olarak ben de tahammül edemem.. masaya oturacak düzeye gelmiş bir çocuğa nasıl davranması gerektiği öğretilmek zorunda.. sokaklar "aman yeaaaa" anlayışıyla büyümüş çocuklarla dolu.. keşke "çocuktur yapar" anlayışı yerine "çocuk da olsa saygı göstermesini" öğretsek, en azından 15 sene sonra rahat etse ülke biraz..

Bir anne olarak ben de tahammül edemem.. masaya oturacak düzeye gelmiş bir çocuğa nasıl davranması gerektiği öğretilmek zorunda.. sokaklar "aman yeaaaa" anlayışıyla büyümüş çocuklarla dolu.. keşke "çocuktur yapar" anlayışı yerine "çocuk da olsa saygı göstermesini" öğretsek, en azından 15 sene sonra rahat etse ülke biraz..
Sorma canım göya rahat büyüyorlar ama ne saygı oluyor ne bişey benim annem bi bakardı mum kesilirdik hiçde psikolojimiz falan bozulmadı :27: şimdi annesi bi ters baksa vuran çocuklarla dolu etraf

Agzindan cikani anne kendi agzina almasi kotu olmus tukuruk falan normaldir olacaktir onemli olan silmektir... Ama sizin bu konusmaniz hic hos degil. Yarin sizinde evladiniz olur belki? Cocuk robot degildir tukururde hapsirirda

yaptıkları pisliği komikmiş gibi yansıtan ve kendini kabul ettirmeye çalışan pişkin, yüzsüz insanlardan nefret ederim

biz olsak yerin dibine geçer çok utanırız
Pislik normal sen tahammül etmediğin için anormalsin, daha kötüsü çocukta böyle yetişecek..herkesin yaşam alanına saldırmayı kendinde hak görecek ! çünkü onun memnuniyeti için anne baba hep böyle yapmış. Dur yok..

2 yasinda kizim var...bi yere gittgmz zamn pesinde kosturmaktan oturmuyrm bile..cocuklu olmk demek gittgn yerin duzenini bozmak demek degildr boyle bi ayricalign yok cocugun var diye..biseyi almak istegi zman teyzeden izin alalim oyle alabilirsn eline diyrm.alissn.ayrica bnde rahat edemem bnm kizim evin altini ustune getirse utanirm yani..cogu zman gitmiyrm bile siz gelin diyrm...herkesn bi duzeni var snucta

bir anne olarak söylediklerin zoruma gitti. ne bilim ben hep çocuğumla aynı anda masaya oturdum. başkasının çocuklarının dökmeleri beni hiç mutsuz etmedi. hiçte midem bulanmadı. bebek bu ya daha 1.5 yaşında. ne yapsaydı. yavrum tükürme bakip mi deseydi. anlarmıydı sence. biz koca koca insanlar yeri geliyor kendimizi başkalarının yerine koyamıyoruz. bebek mi akıl edicek mide bulanır mı bulanmaz mı? fikrinize katılmıyorum. ben çocuku bir anneyim ve bana gelen misafir ve çocuğu özgürdür. kırılıcak olanları kaldırırım yada uyarırırm. dökülebilir veya kirlenebilri. hiç sıkıntı olmaz. çünkü zaten bina içinde yaşıyoruz. bana gelen anne ve çocuk rahat etmeli. strese girmemeli ki rahat bir gün geçirsin ve bir çocuğun huzuru ile huzurlu olayım. inanın sizin düşündüğünüzü ne bekarken nede çocuktan önce düşünmedim. tek kızdığım misafirlikte çocuğu ile ilgilenmeyen annedir. daha doğrusu çocuğuna göz kulak olmayan. başına bişey gelirmi diye bakmayan annedir. onun dışında herşey mübahtır bizim evde. sonuçta bir spürge bir kova su değilmidir geriye gerekli olan. bu söylediklerinizi not edin. duvara asın. çocuğunuz olduğunda bunu okuyup söylediklerinize inanmıcaksınız. FAkat robot gibi bir çocuk yetiştirmekse gaye ozaman hala yanı fikirde olursunuz. ayrıca evimde gayet düzenli ve temizdir. sanmayın saldım çayıra mevlam kayıra...

valla bende cocuk oldum akrabalarımda cocuk oldu
ne bı yere zarar verdık ne buyuklerımız bızı boyle yetıstırdı
sımdıkı zamane cocukları gıbı annelerde fazla rahat
benımde var boyle bı komsum evıme cagırmıyorum oda anladı gelmıyor
2 cocugu var bırı evıme ne zaman gelse zarar verıyor dıgerı heryere kusuyor anne kalkıp sılmıyor bıle ben sılıorum
hıc cekılmez valla

Pislik normal sen tahammül etmediğin için anormalsin, daha kötüsü çocukta böyle yetişecek..herkesin yaşam alanına saldırmayı kendinde hak görecek ! çünkü onun memnuniyeti için anne baba hep böyle yapmış. Dur yok..
pislik normal değil bence kimse tahammül göstermek zorunda değil pisliğe
çocuklar ayıp nedir bilmiyor
anneler de çocuk işte diyip geçiyor
çocuğunun arkasına sığınıyor

Bazı çocuklu bayanlarda misafirliğe gittiklerinde, kendini tatilde sanıyorlar. Salıyorlar çocuklarını, kendileri de çay ve dedikodu keyfi yapıyorlar. Bende buna sinir oluyorum. Bir çocuğuna sahip çık. Bi dur de. Çok mu zor. Madem bakamayacaksın, o sorumluluğu alamayacaksın neden dünyaya getiriyorsun.. Millet senin çocuğunu çekmez zorunda mı? Birde milletin eşyalarına zarar veriyor çocuk, ama anne de iş yok. Bu düşüncelerimi çok sevdiğim bir arkadaşa söylemek istedim, ama söyleyemedim. Çocuğu koltuklarımı ttükenmez kalemle, karalaama yaptı. Annesi hiçbir şey söylemedi. Birde üstüne güldü. Bende o günden beri soğuk davranıyorum ve hatta görüşmüyorum..
Bende ne dertliymişim. :) Kardeş ben seni çok haklı buluyorum. Şimdiki annelerde çok var. Sonuçta eğitim öncelikle aileden geçer..

Sorma canım göya rahat büyüyorlar ama ne saygı oluyor ne bişey benim annem bi bakardı mum kesilirdik hiçde psikolojimiz falan bozulmadı :KK53: şimdi annesi bi ters baksa vuran çocuklarla dolu etraf
sürekli çocuğu memnun edemezsin ..görgü , terbiye , adap ,saygıda hayatın bir parçası ! ağaç yaş iken eğilir..

onceki sayfalardan biri yazmis masaya oturtmak zorunda degil. sofra bezi kullanilabilir. ayrica baska bir uyenin yazdigina da katiliyorim arasira boyle konularin acilmasj iyi olur. anneler ne yapiyor ev sahipleri ne dusunuyor falan... bu konu surer gider...

En gıcık olduğum durumlardan biri. Rahat anneleri sevemedim gitti.kendi evinde ne yapıyorsan yap ama misafirliğe gittiğinde biraz dikkat et.cocuk bu elbette yapar ama iş burda anne baba ya kalıyor. Bizimkide pek yaramaz deyip kenara cekiliyorlar.cocuk eşyalarla top gibi oynuyor.elbette eşyalar çocuktan değerli değil ama ne gerek var?

Bazı çocuklu bayanlarda misafirliğe gittiklerinde, kendini tatilde sanıyorlar. Salıyorlar çocuklarını, kendileri de çay ve dedikodu keyfi yapıyorlar. Bende buna sinir oluyorum. Bir çocuğuna sahip çık. Bi dur de. Çok mu zor. Madem bakamayacaksın, o sorumluluğu alamayacaksın neden dünyaya getiriyorsun.. Millet senin çocuğunu çekmez zorunda mı? Birde milletin eşyalarına zarar veriyor çocuk, ama anne de iş yok. Bu düşüncelerimi çok sevdiğim bir arkadaşa söylemek istedim, ama söyleyemedim. Çocuğu koltuklarımı ttükenmez kalemle, karalaama yaptı. Annesi hiçbir şey söylemedi. Birde üstüne güldü. Bende o günden beri soğuk davranıyorum ve hatta görüşmüyorum..
yapıp yapıp ayol o çocuk . ayol sende ne titizsin ne hoşgörüsüzsün .. olan lafı bana edeceğine çocuğum dur demek ..beni değiştirmeye vereceğin aklı çocuğun terbiyesine kullansa..babası eşime abi verde tv nin uydusunu bi karıştırsın demiş. yoksa tv ye saldırırmış..hayır ver 100 tl.uyducu parasını bizim için sorun yok.

Back
X