Daha uzun görünmek için...

highschool17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
383
1
benim boyum 1.55 çook kısayım giydiğim hiç bişey yakışmıyor sırf bu yüzden psikolojim bile bozuldu.daha uzun görünmek için nasıl kıyaferler giymeliyim???

kilonda önemli aslında uzun görünmek istiyosan ve basenlerin kalınsa bunu saklamalısın daha ince göstermelisin.. belin cok kalınsa dapdar seyler giyme. cok acık ve parlak renkler tercih etme.. sacların cok uzunsa omuz hizasında katları olan bi model yada boynu acıkta bırakan kısalıkta bi sac kesimi kullan.. emine bol seyler degilde daha cok uzun seyler kullanmaya calıs.. tunik giyceksende dize kadar uzun giyme ortalama kalcayı kapatsın ve can seklinde olmasın uzun giyecegin kıyafetler...-tatlicadiarzu- daha ayrıntılı anlatırsan görünüsünü daha ii fikir verebilirim belki...

Öncelikle işe dimdik durmakla başla.Ve asla bu duruşunu kaybetme.
Ne kadar farkettiğine inanamazsın.

Giyeceğin şeyler de çok dar olmasın çünkü dar kıyafetler boyu bir anda ene dönüştürüyor.

Pantolonda koyu renk tercih et.Ve çok düşük olan bellerden kaçın.

Zaten deneye deneye kendin de bulacaksın sana en yakışan tarzı.

Şimdilik birkaç öneriyle başlayabilirsin.Kolay gelsin canım.

Cokda kafana takma demekle söze baslayim, uzun sayilmam senin boylarinda biriyim,
olana da sükür etmek lazim.
bende sikayet ederdim boyumdan,
sonra birgün biri geldi, calisdigim yere.
boyu benden cok daha kisa, 1- 110 cm civari.
ogün kendimi dünyanin en uzun insani gibi hissettim, kaydirigubbakcemile3
ogünden beri boyumdan sikayetci degilim, kötünün de kötüsü varmiskaydirigubbakcemile

Kiz kisa boylu olmak da güzel bence hic takma bende kisa boylulara hevesleniyorum, benim sinifimda bir kiz var 1.50-1.55 aralarinda ama hic takmiyor, cok da sik giyiniyor yani anlayacagin istedigin gibi takil ;D

bence hiç takma..
bak ben uzun boyluyum (1.72) topuklu giymeyi çok sevdiğim halde istediğim gibi giyemiyorum..
bazı kıyafetler bende daha çok göze çarpıyo. şöyle bi 10 cm. kısa olmayı tercih ederdim açıkçası..a.s

Bende seninle aynı boydayım hemen hemen, ama bunu hiç umursamadım... Bizden daha kötü durumda onları düşünüp şükretmeliyiz. :teselli:

cnm bende kısa boyluyum hatta sanırım seninle aynı boydayım uzamadıysam=) ve senden 1 yaş küçüğüm yani yaşıt sayılırız=)) ilkokulda çok takıyordumda artık takmıyorum çok fazla.. uzamayı isterim tabiki ama böylede mutluyum:KK66: ilkönce kendine güvenmekle başlamalısın.. giyim tarzını bul dik yürü ve en öncesinde kendine güven... kendine güvenmek en yüzüne bakılmayacak insanları bile çekici kılabiliyor...

cnm bende senle aynı boydayım..çok memnunum vallaa,hiç topuklu ayakkabı giymem hep babet,converse giyerim...benim kuzenlerim 175-180 boylarda bi ben böle kısayım,ama onlarr hep imreniyorr boyuma ne giysen yakışıyor minyon tiplisin diye..onun için üzülme cnmm ne giysen güzel olurr.mühim olan kıyafetlerin içinde rahat hisetmen:)

ben 13 yaşımda regli olmuştum şimdi 19 yaşındayım ve ozamandan bu zamana belki 9 cm den fazla uzadım uzamıyıcağımı düşünüyodum sanırım senin yaşın 17 ve ben de 17 yaşımda 1,55 tim yada 1,56 şimdi 1,60 olmak üzereyim :) ve bana daha cok uzarsın diyolar buna inanırsan iki katı etkisini görürsün ve anladığım kadarıyla yaşın kücük ve bana oranla cok gec regli olmuşsun uzarsın daha ama genetik bi yere kadar gerisi beslenme beslenmene dikkat etmelisin :)

ama kısa kadınlarda da bi değişik hoşluk oluyo kıskandıran :) şirin oluyolar bunu asla bir kusur ve eksiklik olarak görmemelisin boyu uzun olan birinii gördüğündee muhteşemm diyebilirsin ama aynı seyi oda senin için düşünebilir :KK66: hemde yanlış anlamada senin boyundan rahatsız olman ve kısa boylu olan diğer insanları da bunalıma sokabilir buda bir özelliktir ama kusur değildir :)

ayrıca bende kısayım bacaklarımda cok kalın ama kısa sortlar aldım :) mini mini bir sürü :KK70: bacaklarıma inat onları giyicem yazın yanii birde şu örneği veriyim kemerli burun coğumuz için kusur sayılır ama öylle insanlar kadınlar vardır kii kemerli burun cok yakışır yanii bize ait olan bir parcayıı kusur gibi görmeyip aksine sergilersek ve bunu güzel bir sekilde yaparsak hoş olur gibime geliyo :) bunun örneklerinii cok görüyorum hiç komplex yapma yapmanıı gerektiricek bi durum da yok ama söylede bişey var hani su kendine cektirdiklerin değicek bişey için olsa neyse kendini kötü hissetmeye değmez sıkı beslen.. :KK70:

Son düzenleme:
bak canım ben 25 yaşındayım boy 1.60 ve sülalede en kısa benim nerdeyse boşver takma ...
eğer çok sıkıyosa bu durum seni ıbrahim saraçoğlunun sitesine gir orda boy uzatma formulü var yaş sınırı 21 bi göz at istersen canım ayrıca bu kürü yapanlar çok olumlu sonuşlar almış..

49-50 kiloyum ne zayıfım nede şişman ...biraz daha zayıflasam daha uzun görünürmüyüm acaba...?

canım daha da zayıflarsan bence iyi olmaz..zaten iyi bir kilodasın..yediklerinden kısar,sağlıksız bir şekilde zayıflarsan boyun uzayacaksada uzamaz..bulunduğun şehirde plates merkezi varsa oraya gitmeni öneririm.faydası olanları duydum..arkadaşlar çok güzel tavsiyelerde bulunmuşlar..süt içmelisin ya da basketbol oynarsanda faydalı olacaktır..

canım benim boyum da 1.50 ve hiç şikayetçi değilim bu durumdan ayrıca kendine neyin yakışıp yakışmadığını deneye deneye buluyosun :KK66:
emin ol kısa boylu olmanın da pek çok avantajı var sadece duruma farklı açılardan bakmaya çalış..

X