• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha Karnınıza Yerleşmemiş Bebeğinize Ne Söylemek İstersiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mesaj tekrarı......

Son düzenleme:
mesaj tekrarı.........

Son düzenleme:
bebegim,pamugum, gözbebeğim.........

ne olur geldim annecim deeeee lütfennnnn.......

sen gel yeter ki herseyimiz feda sana,pamuk ellerini öpücem,

ama cok az kaldı kavuşmamıza :16:

gecemdesin,gündüzümdesin,her anımdasın artık gelde hayatımın odagı ol bebeğim:16:

hasretle umutla bekliyorum seni:16::16::16:

arkadaşlar çok duygulandım yazılarınızı okurken hep ağladım benim evliliğimin 5 inci aYI bende istiyorum daha olmadı ama sizin yazdıklarınızı okuyunca inanın kendimi bırakıp size dua etmeye başladım yazdıklarınız çok duygulandırdı beni inşallah en kısa zamanda burda hepinizin hamilelik haberiyle duygulandırırsınız bizi.. bizim bir komşu vardı 10 yıl cocuğu olmadı bütün mahalle vah yazık neden olmuyo acaba diye hakkında konuşurdu ben 15 li yaşlardaydım 10 yıldan sonra 2 oğlu oldu allahtan umut kesilmez olacaksa 10 yıl sonrada olyo çok düşünmemeye çalışın yada olumlu düşünün dua edin...

canım ilk önce yüreğine sonra ellerine sağlık duygularımı o kadar içten anlatmışsın ki ne diyeyim ben sana ağlamaktan başka bir şey yazamıyorum........:((((((((((((((((((((((((((88

canım ilk önce yüreğine sonra ellerine sağlık duygularımı o kadar içten anlatmışsın ki ne diyeyim ben sana ağlamaktan başka bir şey yazamıyorum........:((((((((((((((((((((((((((88
canım ya üzülme ne olur inş rabbim büyük bigün bizler içinde ol diyecek ve bebişlerimiz bizim olucak:43:
inanıyorum ben:14: bigün bu gözlerimizden :emir_bebek::emir_bebek:sevinç gözyaşlarımız akacak:43:

Merhaba Bebeğim..
Bilmiyorum birgün benim olup,büyüyüp bu satırları okuyabilecek misin?
Sana kavuşmak için her gün dua ediyorum Meleğim,,,İlk başta senin hemen aramıza
katılacağını sanıyorduk..Bilmiyorduk senin bu kadar uzak yollardan geleceğini ama inanki sana
olan özlemim hiç azalmıyor bebeğim.Sen gelmedikçe , gelmekte inat ettikçe daha da artıyor sana olan özlemim...
Sana kavuşmak için nelere katlandığımı bilseydin bu kadar geç kalmazdın heralde Bebeğim...
Senin için ne hayaller ne umutlar büyüttük yüreğimizde evlenir evlenmez hemen anne olacağım diye sana ilk aydan başladım
patikler kazaklar örmeye,, SeNİ pamuklara saracaktım oysaki, kimselerin ağlatmasına,üzmesine
izin vermeyecektim gelseydin eğer,,sana en güzel beşikleri, en güzel kıyafetleri alacaktım..Beraber parklara gidip
oyunlar oynayacaktık...Sen benim için dünyanın en güzel Bebeği Olacaktın,,biz de dünyanın en güzel bebeğine sahip anne baba
olacaktık....:emir_bebek:
Biliyor musun Bebeğim, etrafımda öyle kötü insanlar varki sen gelmedikçe beni üzmek için Senin niye gelmediğini soruyorlar inatla
kendi bebeklerini seviyorlar yanımızda...Onlar öyle yaptıkça inanki çok üzülüyorum ama kimseye bir şey diyemiyorum
gözyaşlarımı hep içime akıtıyorum...Her ay belki gelirsin Umuduyla bekliyorum,,,yalvarıyorum Allahıma,,,
Sonra yine olmadığını anlayınca ağlıyorum hıçkıra hıçkıra....Bazen niye ben diyorum,,,,sonra yine içimi bir umut kaplıyor
ama göz yaşlarımı asla babana göstermiyorum,onu da üzmek istemiyorum...Biliyor musun Bebeğim banan da seni hasretlee bekliyor
hani erkekler ağlamaz derler ya o yüzden o gözyaşlarını hep içinde tutuyor....Bebeğim baban da öyle fedakar bir insan ki o da
sana kavuşabilmek için her şeyden vazgeçti..Bir bilsen ne kilometrlr kattettik beraber , belki o yolların sonunda Sen varsındır diye hep
Her tedavi sonunda tahlil sonucunu o aldı hastaneden,,alıştırarak söyledi bana yine olmadığını kavuşamayacağımızı..
O yıkıldı benden önce hep.
ilk tedavide çok olumlu konuştu doktorlar.Kendimizi sana öyle hazırladıkki baban hemşirem oldu ve iğnelerimi o
vurdu.Babanla ikimiz geleceğinden çok emindik.senin embriyo halini gördük verdikleri fotoğrafda...
VE seni o fotoğraflarda sevdik.O fotoğraf bizi dünyanın en mutlu insanı yaptı.....15 gün sonra baban sonucu
getirdi çok yıkıldım ,günlerce ağladım tutunamamıştın...:43:
Sonra 2. deneme 3 ay zor bekledik yeni bir tedaviye başlamak için ve yine aynı umutlar ve aynı kötü son:2:
VE bu sefer aradan 1 yıl geçti merkezimizi değiştirdik.YİNE aynı umutlarla çıktık yola ..
Günlerce gittik geldik tedavi için .O uzun yollar bize kısa geliyordu sonunda Sen vardın çünkü Bebeğim,
Her şey çok güzel gidiyor dediler hep....Bu sefer geleceksin, bizim olacaksın diye çok emindim..Ve yine tedavimiz
bitti ve aynı kötü sonu yine yaşadık Bebeğim..
Neden gelmiyordun , bizi neden bu kadar üzüyordun ? Benim hep bir yanım eksik mi kalacaktı Allahım:31:
Olmayacaktı,iki kişilik ailemizi 3 kişiye çıkartamayacaktık,,evimiz yine sessiz kalacaktı .Oysaki sana
ne umutlar beslemiştim yüreğimde biliyor musun Bebeğim...
Ben aradan 3. negatif sonucu almıştın ve aradan 20 gün geçti geçmedi halan 2. bebeğini kucağına aldı..
Kıskanmadım ama çok üzüldüm:14:....Aradan bir kaç ay geçti ve artık teyzen de ilk bebeğine hamileydi.
Ama teyzen hamile olduğuna sevinemedi bile ,belkide sevindide belli edemedi sadece ben üzülmeyeyim diye ...
Ama ben o nun hamile olduğunu duyunca o kadar üzüldümki MELEĞİM evimize geldim saatlerce gözyaşı
döktüm senin için. Onun bebeği büyüdükçe benim de sana olan hasretim büyüyordu.
Biliyormusun MELEĞİM teyzenin güzel bir kızı oldu sen onun büyüğü olacakken O senin ablan olacak gelirsen eğer.
Niye bebeğim niye bu kadar inat ettin bizimle...
VE daha fazla dayanamadık ..Biz de anne baba olmalıydık..2010 yılının sonlarında yine düştük yollara
Bu sefer her şey daha güzel olacak dedi doktorlarımız...Ama yine olmadı , yine tutanamamıştın bana..
Biliyor musun Bebeğim; baban beni mutlu etmek,senin yokluğunu unuturmak için elinden geleni yapıyor inanki,:38:
ama hep bir yanım eksik kalıyor sen yoksun diye...
Herkez doğum hikayelerini , bebeklerinin yaramazlıklarını anlatırken ben sadece susuyorum..Ne senden ne de
yaptıklarından bahsedemiyorum....
Seni sadece rüyalarımdan tanıyorum...Bazen ruyalarıma girdiğinde öyle seviniyorumki o an hiç bitmesin,
hiç uyanmıyayım istiyorum...Ama sonra ruya olduğunu anlıyorum...
7 yıldır ne bayramlar geçti sensiz, her bayram gelirsin de sana bayramlık alırım diye bekliyorum...
Çocuklarını elinden tutup okula götüren anneleri gördükçe iç geçiriyorum..Bir gün ben de onlar gibi senin
doğum hikayeni anlatırmıyım bilmiyorum ama sen geç olsa da yine de gel Bebeğim..Gelki seninle ertelediğimiz
her şeyi yaşayalım...Gel gel de geceleri beni uykumdan uyandır..Sabahları babanı işe beraber gönderelim,
seninle beraber parklara gidelim...
Senin için ne adaklar adadık...
Biliyor musun bebeğim sensiz biz hep kışı yaşıyoruz, gel artık kışımızı bahara döndür,, ağlayan gözlerimizi güldür:14:
bu hasreti bitir.............:49:

15.temmuz 2013.....yine yıkıldım koca bi negatifle...
5 tüp bebek denemesi ve elimde kalan her defasında koca bi sıfır
yine yoksun bebeğim yine gelmedin yine gelmekte inat ettin ...
yine umutla başlayan yolculuğum hüsranla son buldu elimde sadece senden kalan 6 hücreli bi embriyo fotoğrafın...
günlerce ona bakarak umut ettim ama sen yine gelmedin
:5::5:
niye bebeğim niye bu inat:14::14:
her gece rüyalarıma giriyosun ama uyanınca bi bakıyorum yine kaybetmişim seni yine yoksun:14::14:vücudumda ki iğnelerin ilaçların etkisi geçiyo belki günler sonra ama yüreğimde oluşan kocaman bi yara var işte o yara sen gelmediğin sürece hiç kapanmayacak...
gel bebeğim ne olursun gel...
umutlarım tükenmeden gel........
seni hep bekleyeceğim.......:43::43::43::43::43::43:
Arkadasım ne güzel, ne kadar içten yazmışsın böyle.. Yazalı baya olmuş, ben yeni gördüm, umarım bu süreçte güzel haberler almışsındır. Allah hepîmizin dualarını kabul etsin, hayırlı evlatlar nasip etsin.. Defalarca okudum yazdıklarını, ağlattın beni

Arkadasım ne güzel, ne kadar içten yazmışsın böyle.. Yazalı baya olmuş, ben yeni gördüm, umarım bu süreçte güzel haberler almışsındır. Allah hepîmizin dualarını kabul etsin, hayırlı evlatlar nasip etsin.. Defalarca okudum yazdıklarını, ağlattın beni
amin inş rabbim hepimizin dualarını kabul eder :5:evet yazalı baya oldu ama maalesef hala bekliyorum miniğimi:14:
çook uzaktan geliyor sanırım eşek sıpası:4:

]Bugün bende çok ağladım annem akşam yemeği yerken baban bi anda fatihin selamı var dedi a.s dedim bende onun karısıda 6 aylık hamileymiş dedi inanırmısın annem lokmalar boğazıma dizildi sanki
annem sen ne zaman geeceksin yetmezmi bu kadar naz inat gel de bitsin artık gelll :14:
sanki hiç gelmeyeckmişsin gibi sanki benim evime cennet kokusu hiç girmiyecekmiş gibi sanki ben cennete bi adım daha yaklaşamayackmışım gibi annnem hasret çok ağır basıyo ne olur isyan ettirme bana allahıma isyanım yok sabır sabır ver yarabbim sabırrr:43:

amin inş rabbim hepimizin dualarını kabul eder :5:evet yazalı baya oldu ama maalesef hala bekliyorum miniğimi:14:
çook uzaktan geliyor sanırım eşek sıpası:4:

Bu sayfada neler yazılmış diye merak ederek okumaya başladım.. Güzel geldi okumak belki bende yazarım diyodum ki ilk sayfada sizin o güzel hikayenizi okuyana kadar..

Salya sümük oldum.. Zaten hemen hemen herşeye ağlarım beni parçaladınız :(( Bu sayfaya gelene kadarda öleyim..
Bu nasıl bir hikaye ve bu nasıl güzel anlatım.
İnanın bana dua ettim sizin için.. Rabbim hayırlısı ile tez zamanda size ve sizin gibi çok bekleyenlere ve biz aciz kullarınada nasip etsin.. Kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Rabbim rüyalarınızı bi an önce gerçeğe çıkarsım inşAllah..

Bu sayfada neler yazılmış diye merak ederek okumaya başladım.. Güzel geldi okumak belki bende yazarım diyodum ki ilk sayfada sizin o güzel hikayenizi okuyana kadar..

Salya sümük oldum.. Zaten hemen hemen herşeye ağlarım beni parçaladınız :(( Bu sayfaya gelene kadarda öleyim..
Bu nasıl bir hikaye ve bu nasıl güzel anlatım.
İnanın bana dua ettim sizin için.. Rabbim hayırlısı ile tez zamanda size ve sizin gibi çok bekleyenlere ve biz aciz kullarınada nasip etsin.. Kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Rabbim rüyalarınızı bi an önce gerçeğe çıkarsım inşAllah..

amin inş rüyalarım gerçek olur bigün:16:
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çook zor gerçekten yaşamayan bilemez:14:

kuzucum,
ne zamandan beri konuşmuyoruz seninle..
konuşmadık diye anneciğin sana küstü sanma...
hep diyorlar ya kafadan atınca oluyormuş diye bakma düşünmemeye çalışıyorum güya...

yaşam bu aralar anlamsız geliyo babanla bana...
günü kurtarıyoruz.. eve geliyor yemek yiyor internete takılıyor uyuyoruz..
seni konuşmuyoruz artık birbirimizi üzmemek için. ama içimizde fırtınalar kopuyo ikimizinde...

sevdiğim arkadaşlarım hamile...

bu aralar bol bol hamilelik,bulantı muhabbetleri, doğumun olacağı zaman ve sonrası hakkında muhabbetleri dinliyorum..
bulantısı olan arkadşıma yemek gönderiyorum... belki onun yüzü suyu hürmetine Rabbim gönderir seni bana diye

bekliyoruz dua ile seni... ve özlüyoruz da

tam 8 yıl oldu 8 yıldan beri her ay, bu ay gelmiştir inş mucizem diye dua ediyorum ama gelmiyo sonra yıl geçiyo bu yıl anne olmayı nasip et Allahım diyorum yine olmuyo:14: ve umudumu yitirmeden bekliyorum...
zaman ne de çabuk geçmiş :5:inş daha fazla bekletmeden gelirsin meleğim
:16::16:

kokusuna kurban oldugum seni özlemle hasretle duayla bekliyorum .....BEKLETME NE OLUR..GELDE YUVAMIZ TAMAMLANSIN.GÜNDE 50 TANE BEBEGİ GÖRÜP SANA KAVUSAMAMAK COK ZOR...

GÖZÜMDEKİ YAŞŞIN BEBEĞİM:(

Son düzenleme:
tam 8 yıl oldu 8 yıldan beri her ay, bu ay gelmiştir inş mucizem diye dua ediyorum ama gelmiyo sonra yıl geçiyo bu yıl anne olmayı nasip et Allahım diyorum yine olmuyo:14: ve umudumu yitirmeden bekliyorum...
zaman ne de çabuk geçmiş :5:inş daha fazla bekletmeden gelirsin meleğim
:16::16:

kokusuna kurban oldugum seni özlemle hasretle duayla bekliyorum .....BEKLETME NE OLUR..GELDE YUVAMIZ TAMAMLANSIN.GÜNDE 50 TANE BEBEGİ GÖRÜP SANA KAVUSAMAMAK COK ZOR...

GÖZÜMDEKİ YAŞŞIN BEBEĞİM:(

gel meleğim artık ..
gell özledim süt kokulum ..
kuzucum sen gel dünyalar olur benim ..

:2::2::2::2::2:

Rabbim dualarinizi kabul etsin kizlar

Hz. Musa Peygamber'in zamanında bir ailenin çocukları olmuyormuş. Hz. Musa'ya gelerek, Allah'a sebebini sormasını istemişler. Hz. Musa ise Yüce Allah'a sormuş, Allah da o ailenin çocuklarının olmayacağını bildirmiş ve Hz. Musa, bunu o aileye söylemiş. Aradan uzun yıllar geçmiş ve aynı aile bu kez yanlarında küçük bir çocukla gelmişler Hz. Musa'nın yanına. Hz. Musa, bu kimin çocuğu diye sorduğunda, bizim çocuğumuz Ya Musa yanıtını alınca çok şaşırmış ve bir o kadar mahçup olmuş. Sormuş Hz. Musa Mevla'ya; Rabb'im, hikmetinden sual olunmaz ama o ailenin çocuklarının olmayacağını bildirmiştin, nasıl oldu da çocukları oldu? Diye. Allah'tan yanıt gelmiş; "Ey Musa, o aile benden ne dualarını eksik ettiler, ne de ümitlerini. Çok istediler ve sabrettiler, ben de onlara evlat nasip ettim."

Sakın pes etme, asla ama asla Rabb'inden ümidini kesme. Sen duanda da, sabrında da ısrarcı ol her daim. Ama sakın ola bu ısrarını duanın icabeti hususunda kullanma. Ne diyor En'am Suresi 91. Ayette; " Allah De, Ötesini Bırak." O halde, sen de Allah'ın kapısını çal ve bırak. Elbet, Mevlam sana kapısını açacaktır. Bugün olmasa, yarın mutlaka...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesadüfen gördüm bu konuda zaten çok hassasım şu an okumaya başladığımdan beri hıçkırarak ağladım hala ağlıyorum.

2 aylık olucak hamileyim 3. Çocuğuma. Allahım bana nasıl bir mükafat nasip etti farkındayım. Ahh benim canım ablamın 11 senedir olmuyor onun olmayıp benim oldukça kahroluyorum. Hepsini onunla birlikte öğrendim ona sarılıp ağlayarak. Şimdiki hamileliğimi hiç beklemiyodum ve öğrendiğim gün yaşadığım bocalamayı rabbim biliyo ablam karşımda nasıl ağladığımı.

Bu mübarek günlerin hürmetine rabbim hepinize bu duyguyu tattırsın o kokuyu hissettirsin. Birine verip birine vermeyen allahım şüphesiz en iyisini biliyor sabrınıda versin inş. Her aklıma geldiğinde hepinize dua edicem.

I love Bonus

1 yıl oldu seni isteyeli..2-3 gün içinde adet olcam sonra aşılamaya başlıcaz ilk denemede hemen gel nolur bekltme artık bebeğim bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine dualarımı boş çevirme
ağlayamıyorumda hiç 1 yıl içinde sadece 1 kere ağladım kendimi hamile olduğuma çok inandırmıştım :( gelde ağlamam sevinçten olsun bebeğim

bebeğim dün aşılamamızı yaptık 15 gün sonra test yapıcam ne olur benimle ol artık üzme anneni
mübarek aylarda kabul olmuş duam ol

Back