• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha Karnınıza Yerleşmemiş Bebeğinize Ne Söylemek İstersiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ulen eşşek sıpası çatlak bi anan olsun istemiyosan gel artık biran önce sabrım kalmadı....tükendim artık.....seni beklemek ne kadar zormuş....

ulen eşşek sıpası çatlak bi anan olsun istemiyosan gel artık biran önce sabrım kalmadı....tükendim artık.....seni beklemek ne kadar zormuş....
sen ne kadardır bekliyosun:25::25:
bizim sıpalar çook uzaktan geliyor sanırım...:1:

bebeğim annesinin pamugu minik kuzusu manıgım,babanla evlenmemize 2 ay 22 gün var.cabuk gel bizi bekletme tammamı evlendikten sonra.29 uma geldim yavrum baban 4 cocuk diye tutturdu hele bi sen gel hayırlısı ile kardeslerinde gelsin.tatlı yavrum seni koklamak istiyorum kokunu cok merak ediyorum gelde annenle babanın yüzü gülsün.hayırlısıyla saglıklı sıhatli hayırlı gel yavrum mis kokulum babanla bizi cok yanlız bırakma.gelde kuracagımız yuvamızı senlendir.haaa bide babanın kucagına işemeyi unutma o halini cok merak etyom babanın:1::1::1:

Bebeğim artık gel ne olursun...geçtiğimiz ay beni çok üzdün 6gun adet gecikmeli geldi ve ben sen geldin zannettim hiç geçmezdi çünkü 6 gün senin hayallerinle yaşadım seni karnımda hissedip karnımı sevdim seninle konuştum :(:( bu ay yine vücudum bana oyun oynuyor şuanda yine geciktim 2 gün...ama bu ay uzulmiycem bebeğim annen ve baban seni bekliyor keşke gelsen..baban tedavi oluyo bebeğim senin gelmen için annen seni bekliyor babanı daha fazla üzme miniğim lütfen lütfen gel artık

daha dün gece rüyamda hiç olmayan bebeğimi gördüm. 6 7 aylık bi erkek çocuğu çırılçıplak ama emziriyorum o kadar başka bi duyguyla uyandım ki anlatamam. annelık nası bi duygu rüyamda böyle hissettimse gerçeği nasıl olur kim bilir. çok tatlı bi oğlum vardı beyaz tenli pamuk gibi

canimmmm bitanemmm baban ve ben seni ozlemle bekliyoruz bir an once Allahim seni bana versin seni karnimda hissedeeyim birlikte gulelim mutlu olalim kalp atislarini duyayim mide bulantilarimi baslat basim donsun hep uyuyim ama yeter ki Annen olmam icin bana sans ver. Ver ki seni dunyanin en mutlu bebegi evladi yapayim seni sabirsizlikla bekliyoruz annecim...:16:

Ben en iyisi kalemi elime almayayım daha iyi :14:
Dile kolay 8 yıl 3 ay oldu bugün belki gelir :50:
Benim hala umudum var :43:
En iyisimi sineye çekip sattlerce ağlamak en iyi tesellim bu benim hayırlısı be:ssz::ssz::ssz:

Ben en iyisi kalemi elime almayayım daha iyi :14:
Dile kolay 8 yıl 3 ay oldu bugün belki gelir :50:
Benim hala umudum var :43:
En iyisimi sineye çekip sattlerce ağlamak en iyi tesellim bu benim hayırlısı be:ssz::ssz::ssz:
canım benim beklemek çook zor:43::43::43: gerçekten ALLAH sabır versin tüm meleğini bekleyenlere...
8 yıl kimilerine göre çook kısa ama bize göre çook uzun evlenmeden önce çevremde çocuğu olmayanlar deselerdi böyle böyle çook zor hiç anlamazdım bana ne der geçerdim ama hiçte öyle değilmiş..
dün sabah ezanı sırası hamile görmüşüm kendimi rüyamda kaktım dua ettim hemen ALLAH ım rüyam gerçek olsun ne olur dedim..
bu kaçıncı hamile gördüğüm rüya oysa ki kendimi...
bu ayda regl günüm yaklaştı diyorum kendi kendime ne güzel olur mucize gerçek olsa hamile olsam ama hiiiç sanmıyorum:14::14:

Son düzenleme:
canım benim beklemek çook zor:43::43::43: gerçekten ALLAH sabır versin tüm meleğini bekleyenlere...
8 yıl kimilerine göre çook kısa ama bize göre çook uzun evlenmeden önce çevremde çocuğu olmayanlar deselerdi böyle böyle çook zor hiç anlamazdım bana ne der geçerdim ama hiçte öyle değilmiş..
dün sabah ezanı sırası hamile görmüşüm kendimi rüyamda kaktım dua ettim hemen ALLAH ım rüyam gerçek olsun ne olur dedim..
bu kaçıncı hamile gördüğüm rüya oysa ki kendimi...
bu ayda regl günüm yaklaştı diyorum kendi kendime ne güzel olur mucize gerçek olsa hamile olsam ama hiiiç sanmıyorum:14::14:

Evet kimilerine göre kolay ama rabbim hiç kimseleri ne evlatsız nede evlat acısı vermesin her zamanki duam bu :ssz:
İnsanlar 15_20 sene evet bekliyorlar belkim bizimkisde onlara göre kısadır ama işte gelde bunu gönlüne anlat :14:
Dinmiyor bu hasret meleğim dinmiyo geçen sene bu vakitler herkes çevremde herkesler hamileydi hiç unutmam eltim 3ye gebe kalmış kaynanam bana mujdeyi verirken sanki yıllardır evlat özlemi çeken ben değilde eltimmiş meğer oda benle bile evlat diye yanarmış aradan epeyi geçti 4 aylık olmuş aman bi hava bi hava belkide bana öyle gelirdir görsen sen çok sevesimiz gelirse 7 aylıkken sezeryanle aldırıverrimde aman anlatsam sayfalar almaz o yüzden en iyisi susmak benim için :ssz:
dün burayı okudum çok ama çok ağladım allahım ne olur yarabbim tüm isteyen müslüman kullarına hayırlısı ile ver yarrabbim diye dua ettim :43:
SABIR ACI MEYVASI TATLIYMIŞ RABBİM BİZLERİ SINIYO ÇOK ŞÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH SABIRLIYIZ SABRIMIZIDA ELİMİZDEN ALMASIN İNŞALLLAH SONU BÖYLE OLSUN İNŞALLAH:emir_bebek:

Merhaba bebeğim .
Neler söylesem bilemiyorum .
Artık babana bile ömrüm demiyorum .
Çok yıprandım . Senin olmayacağın düşüncesi beni yedi bitirdi bile.
Babacığın teselli olsun diye neler neler alıyor bana.
Ama ben seni ve kokunu istiyorum bebek.
Çok üzgünüm . Bugün adet günümdü .Sabredemedim ve sonuç beta hcg 0,24 .
24 bizim uğurlu sayımız aşkım . Ben 24 eylülde doğdum . 24 şubatta babacığınla tanıştım .
En çok isteğim kız kardeşimde 24 ağustosta doğdu ..
Şimdi bana uğursuz geldi bu sayı.
Üzgünüm kızım çok üzgünüm hemde.
İçim içimi yiyor. Babana gidip sağlıklı beslenmediği için kızasım var.
Ağlıyacağım bugünde biliyorum tutamıyacağım kendimi.
Ne yapayım sen söyle ?
6.deneme olacak. Ama benm yeteri kadar umutsuzluğum oldu .
Sinirlerim bozuldu yavrum .
İşten çıkasım herşeyi köşeye atıp sadece ağlıyarak yatak odamda uyuyasım var.
Kimseyi görmek istemiyorum .
Bak şimdi bile gözümden yaşlar akıyor.
Çok şey istemiyorum ki be evladım .
O minik ellerini tutmak istiyorum.
Ahhh be yavrum ahhhhh .
O kadar içten ah çekiyorum ki.
Sanki kalbim parçalanıyor.
Ben babana nasıl söyliyeceğim şimdi bu ayda yok diye.
Kafaya takma diyorlar.
Nasıl olacağı hakkında ufacık fikrim yok.
1 ay zar zor geçti 1 ay daha nasıl geçecek ömrüm .
Keşke olsanda beni bu kadar üzmesen.

Yaşam enerjim tükeniyor yavaş yavaş :43:

Onu nasıl büyük bi sabırsızlıkla beklediğimi ...............

Onun ne kadar şanslı onu ne kadar çok isteyen bi annesi olduğunu söylerdimmm

Merhaba Bebeğim..
Bilmiyorum birgün benim olup,büyüyüp bu satırları okuyabilecek misin?
Sana kavuşmak için her gün dua ediyorum Meleğim,,,İlk başta senin hemen aramıza
katılacağını sanıyorduk..Bilmiyorduk senin bu kadar uzak yollardan geleceğini ama inanki sana
olan özlemim hiç azalmıyor bebeğim.Sen gelmedikçe , gelmekte inat ettikçe daha da artıyor sana olan özlemim...
Sana kavuşmak için nelere katlandığımı bilseydin bu kadar geç kalmazdın heralde Bebeğim...
Senin için ne hayaller ne umutlar büyüttük yüreğimizde evlenir evlenmez hemen anne olacağım diye sana ilk aydan başladım
patikler kazaklar örmeye,, SeNİ pamuklara saracaktım oysaki, kimselerin ağlatmasına,üzmesine
izin vermeyecektim gelseydin eğer,,sana en güzel beşikleri, en güzel kıyafetleri alacaktım..Beraber parklara gidip
oyunlar oynayacaktık...Sen benim için dünyanın en güzel Bebeği Olacaktın,,biz de dünyanın en güzel bebeğine sahip anne baba
olacaktık....:emir_bebek:
Biliyor musun Bebeğim, etrafımda öyle kötü insanlar varki sen gelmedikçe beni üzmek için Senin niye gelmediğini soruyorlar inatla
kendi bebeklerini seviyorlar yanımızda...Onlar öyle yaptıkça inanki çok üzülüyorum ama kimseye bir şey diyemiyorum
gözyaşlarımı hep içime akıtıyorum...Her ay belki gelirsin Umuduyla bekliyorum,,,yalvarıyorum Allahıma,,,
Sonra yine olmadığını anlayınca ağlıyorum hıçkıra hıçkıra....Bazen niye ben diyorum,,,,sonra yine içimi bir umut kaplıyor
ama göz yaşlarımı asla babana göstermiyorum,onu da üzmek istemiyorum...Biliyor musun Bebeğim banan da seni hasretlee bekliyor
hani erkekler ağlamaz derler ya o yüzden o gözyaşlarını hep içinde tutuyor....Bebeğim baban da öyle fedakar bir insan ki o da
sana kavuşabilmek için her şeyden vazgeçti..Bir bilsen ne kilometrlr kattettik beraber , belki o yolların sonunda Sen varsındır diye hep
Her tedavi sonunda tahlil sonucunu o aldı hastaneden,,alıştırarak söyledi bana yine olmadığını kavuşamayacağımızı..
O yıkıldı benden önce hep.
ilk tedavide çok olumlu konuştu doktorlar.Kendimizi sana öyle hazırladıkki baban hemşirem oldu ve iğnelerimi o
vurdu.Babanla ikimiz geleceğinden çok emindik.senin embriyo halini gördük verdikleri fotoğrafda...
VE seni o fotoğraflarda sevdik.O fotoğraf bizi dünyanın en mutlu insanı yaptı.....15 gün sonra baban sonucu
getirdi çok yıkıldım ,günlerce ağladım tutunamamıştın...:43:
Sonra 2. deneme 3 ay zor bekledik yeni bir tedaviye başlamak için ve yine aynı umutlar ve aynı kötü son:2:
VE bu sefer aradan 1 yıl geçti merkezimizi değiştirdik.YİNE aynı umutlarla çıktık yola ..
Günlerce gittik geldik tedavi için .O uzun yollar bize kısa geliyordu sonunda Sen vardın çünkü Bebeğim,
Her şey çok güzel gidiyor dediler hep....Bu sefer geleceksin, bizim olacaksın diye çok emindim..Ve yine tedavimiz
bitti ve aynı kötü sonu yine yaşadık Bebeğim..
Neden gelmiyordun , bizi neden bu kadar üzüyordun ? Benim hep bir yanım eksik mi kalacaktı Allahım:31:
Olmayacaktı,iki kişilik ailemizi 3 kişiye çıkartamayacaktık,,evimiz yine sessiz kalacaktı .Oysaki sana
ne umutlar beslemiştim yüreğimde biliyor musun Bebeğim...
Ben aradan 3. negatif sonucu almıştın ve aradan 20 gün geçti geçmedi halan 2. bebeğini kucağına aldı..
Kıskanmadım ama çok üzüldüm:14:....Aradan bir kaç ay geçti ve artık teyzen de ilk bebeğine hamileydi.
Ama teyzen hamile olduğuna sevinemedi bile ,belkide sevindide belli edemedi sadece ben üzülmeyeyim diye ...
Ama ben o nun hamile olduğunu duyunca o kadar üzüldümki MELEĞİM evimize geldim saatlerce gözyaşı
döktüm senin için. Onun bebeği büyüdükçe benim de sana olan hasretim büyüyordu.
Biliyormusun MELEĞİM teyzenin güzel bir kızı oldu sen onun büyüğü olacakken O senin ablan olacak gelirsen eğer.
Niye bebeğim niye bu kadar inat ettin bizimle...
VE daha fazla dayanamadık ..Biz de anne baba olmalıydık..2010 yılının sonlarında yine düştük yollara
Bu sefer her şey daha güzel olacak dedi doktorlarımız...Ama yine olmadı , yine tutanamamıştın bana..
Biliyor musun Bebeğim; baban beni mutlu etmek,senin yokluğunu unuturmak için elinden geleni yapıyor inanki,:38:
ama hep bir yanım eksik kalıyor sen yoksun diye...
Herkez doğum hikayelerini , bebeklerinin yaramazlıklarını anlatırken ben sadece susuyorum..Ne senden ne de
yaptıklarından bahsedemiyorum....
Seni sadece rüyalarımdan tanıyorum...Bazen ruyalarıma girdiğinde öyle seviniyorumki o an hiç bitmesin,
hiç uyanmıyayım istiyorum...Ama sonra ruya olduğunu anlıyorum...
7 yıldır ne bayramlar geçti sensiz, her bayram gelirsin de sana bayramlık alırım diye bekliyorum...
Çocuklarını elinden tutup okula götüren anneleri gördükçe iç geçiriyorum..Bir gün ben de onlar gibi senin
doğum hikayeni anlatırmıyım bilmiyorum ama sen geç olsa da yine de gel Bebeğim..Gelki seninle ertelediğimiz
her şeyi yaşayalım...Gel gel de geceleri beni uykumdan uyandır..Sabahları babanı işe beraber gönderelim,
seninle beraber parklara gidelim...
Senin için ne adaklar adadık...
Biliyor musun bebeğim sensiz biz hep kışı yaşıyoruz, gel artık kışımızı bahara döndür,, ağlayan gözlerimizi güldür:14:
bu hasreti bitir.............:49:

15.temmuz 2013.....yine yıkıldım koca bi negatifle...
5 tüp bebek denemesi ve elimde kalan her defasında koca bi sıfır
yine yoksun bebeğim yine gelmedin yine gelmekte inat ettin ...
yine umutla başlayan yolculuğum hüsranla son buldu elimde sadece senden kalan 6 hücreli bi embriyo fotoğrafın...
günlerce ona bakarak umut ettim ama sen yine gelmedin
:5::5:
niye bebeğim niye bu inat:14::14:
her gece rüyalarıma giriyosun ama uyanınca bi bakıyorum yine kaybetmişim seni yine yoksun:14::14:vücudumda ki iğnelerin ilaçların etkisi geçiyo belki günler sonra ama yüreğimde oluşan kocaman bi yara var işte o yara sen gelmediğin sürece hiç kapanmayacak...
gel bebeğim ne olursun gel...
umutlarım tükenmeden gel........
seni hep bekleyeceğim.......:43::43::43::43::43::43:

melekcim şuan öyle bir yumruk oturduki bogazıma ,gözlerim dolu dolu.....
okadar güzel içini açmışsın ki inşaallah rabbim sesini duyar....dualarını kabul eder....

bende bebiş istiyorum ama benden önce allahım sana versin,o güzel güregini sevindirsin inşaallah:16::16::16:

güzel bebeğim,pamuğum seni bekliyorum ne zamandır......

gözlerim yolunda ha geldi ha geliyor diye geçiyor günlerim.....bazen okadar kaptırıyorum ki geldin sanıp sana
alacagım kıyafetleri,minik ayaklarına ayakkabıları,beşiginden emzğine herseyi alıyorum hayalimde en güzelinden,en kalıtelisin,en renklisinden....

seninle paylasacagım ömrü düşünüyorum...seni kucagıma sararak emzirmeyi,pamuklara sarmalayıp uyutmayı,güzel kokulu sabunlarla banyonu hazırlamayı,ek gıdaya gecisini hayal edip şimdiden nelerle besleyecegimi düşünüp hayalini kuruyorum...

ilk adımını nasıl olacagını,minik minik kosturacagın günleri iple cekiyorum...senin pamuk elinden tutup parklara götürmeyi o gunleri özlemle bekliyorum...

bi gelsen ben burdayım desen.benimle oldugun günü bana bildirsen,senin için herseyini hazırlamaya baslarım....herkesi ayaga kaldırırım...melegım geliyo diye....

razıyım ki geceleri bizi ayaga dikmene,razıyım gazlı günlere.....yeterki saglıcakla geldim de annem....

geldim desen ,evimi şenlerdinsen,yüregime kelebekler getirsen......

bazen umudum kırılıyo,korkuyorum melegım gelmezsen diye ama biliyorum ki geleceksin....ben geldim diyeceksin....

baban şimdiden neler alacak sana birbilsen,kucagıma alıp sarıcam onu diyo,,,,kızımız olsun çok istiyoruz...

ama oglumuzda olsa bizim miniğimiz ilk göz agrımız başımızın tacı olacaksın ...sen yeter ki geldim de....

sen gel bol bol kolayacam seni ,yanımdan ayırmayacagım annecim,gözümden sakınıcam seni.....

seni sevgiyle ,sabırsızlıkla,umutla,mutlulukla bekliyoruz bebeğim......

bizi çok bekletme olur mu miniğim...

seni şimdiden çok seven annen....

melekcim şuan öyle bir yumruk oturduki bogazıma ,gözlerim dolu dolu.....
okadar güzel içini açmışsın ki inşaallah rabbim sesini duyar....dualarını kabul eder....

bende bebiş istiyorum ama benden önce allahım sana versin,o güzel güregini sevindirsin inşaallah:16::16::16:

amin canım inş...
içimde ki hasreti yaşadıklarımı anlatmaya çalıştım ama çook zor çook:5::5:
inş rabbim benim ve tüm bekleyenlerin kucaklarını doldurur bigün:emir_bebek::emir_bebek:
hemen hemen her gece rüyama giriyor bilmiyorum ne zaman gerçek olucak rüyalarım:14:

amin canım inş...
içimde ki hasreti yaşadıklarımı anlatmaya çalıştım ama çook zor çook:5::5:
inş rabbim benim ve tüm bekleyenlerin kucaklarını doldurur bigün:emir_bebek::emir_bebek:
hemen hemen her gece rüyama giriyor bilmiyorum ne zaman gerçek olucak rüyalarım:14:

inş rüyalarının karsısında müjdeyi alırsın....

bebeğin bu kadar hasret ve özlemle bekleyen annesini bekletmeyip gelir tez zamanda:16:

dualarımdasın canım:54:

bebeğim bu gece rüyama girdin yine:14:hamileymişim :49:ve bunu tesadüf eseri öğrenmişim
öyle mutlu oldum ki ,öyle şükür ettim ki Rabbime:5::5:sana bişey olacak beni bırakacaksın diye çook korktum:14:
ama her rüyanın sonunda olduğu gibi gene uyandım keşke uyanmasaydım ya da uyandığımda sen benim olmuş olsaydın:43:

hiç ayrılmasaydık....
bilsen o minicik varlığına öyle hasretim ki ben artık her yeni doğan güne seninle uyanmak istiyorum ne olur gel BEBEĞİM:14::14:
ne zaman rüyalarım gerçek olacak ve ben ne zaman uyandığımda seni kaybetmeyeceğim:14:

bebeğim bu gece rüyama girdin yine:14:hamileymişim :49:ve bunu tesadüf eseri öğrenmişim
öyle mutlu oldum ki ,öyle şükür ettim ki Rabbime:5::5:sana bişey olacak beni bırakacaksın diye çook korktum:14:
ama her rüyanın sonunda olduğu gibi gene uyandım keşke uyanmasaydım ya da uyandığımda sen benim olmuş olsaydın:43:

hiç ayrılmasaydık....
bilsen o minicik varlığına öyle hasretim ki ben artık her yeni doğan güne seninle uyanmak istiyorum ne olur gel BEBEĞİM:14::14:
ne zaman rüyalarım gerçek olacak ve ben ne zaman uyandığımda seni kaybetmeyeceğim:14:

Yazınızı okuyunca gözyaşlarımı tutamamdim Rabbim tez zamanda kavustursun meleğinize inşallah...

Meleğim biz babanla evleneli daha 5 ay olmadı bile... samimi olacağım sana ilk günlerde gelmeni pek istemedim babanla biraz gezeyim tozayim istedim. Sonra ilk günlerden hissettim eksikliğini... olsa mı olmasa mı diye düşünürken okuldan eve hee gelişimde dört suvar arasında yalnız kaldım. Artık evimizin neseye yani sana ihtiyacı var... gelde şenlendir evimizi...

O çok sevdiğim mobilyalarim var ya gelde karala her yerini
Odanın hayallerini bile kurmaua başladım bak kız olursan ciceklerle susleyecegim oglan olursan arabalarla...

Babanla ilk puzzle mızı bitirdik salona asmak için şimdi senin odana kelebeklisini yapıyoruz...

Daha neler neler yapacağım senin için...

Rabbimden senin en hayırlı zamanda gelmeni istiyorum hep. Yinede çok bekletme olur mu meleğim...

Back