Daha Karnınıza Yerleşmemiş Bebeğinize Ne Söylemek İstersiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana göre Katre Naz'ım biricik kızım
Babana göre Yağız Ömür'üm biricik oğlum.
Sakın erkek olursan üzülme hep içimden öyle geçti. Önce sağlığın tabiki.
Katre Naz Bir su damlası kadar Nazlı demek. Aynı annenin adı gibi. Bende Nazlıyım sende Nazlı olacaksın .
Eğer erkek olursan Ömür olacak adın . Baban bana ömrüm der hep sanada diyecekmiş. Yağızda babana uyman içinmiş
Nerdesin be yavrum . görmüyormusun ne kadar özlüyor annen seni ?
Hiç olmamana rağmen ne hayaller kuruyor ?
Geceleri rüyamda bir bebek emziriyorum bir başkasının hamile olduğunu duyuyorum .
Halan hamileymiş 1 gün sonra doğuracakmış rüyamda.
Üzüldüm be yavrm .
Benden iyi bir anne olmazmı sence ?
Herkes sen iyi bir anne olacaksın diyor. Yanılıyormu herkes?
Acaba babanızamı kızdınız ?
Ne olduğunu ah bir bilsem yavrum ona göre hareket edeceğim
Ne olur be yavrum ne olur. Gelsen artık ?
Sevsem koklasam gülüşüne baksam ?
İlk adımında ilk emekleyişinde ilk nefesinde her defasında değişik duygular hissetsem ?
Olmazmı ömrüm
Hadi mbu ay gelde evimize neşe doldur.
Çok sessiz bizim evimiz.
Tv sesini çok açıyorum ki ses olsun .
Sen gelde senin sesinle dolsun oda
Hadi canımın parçası gel

Kuzucum canım . Bir ay daha geçiyor.
Sanırım yine yoksun.
Üzülüyorum haberin olsun .
İçim yanıyor yavrum içim

En Güzel Hayalimm..Bebeğim!!
Sürekli ellerimi karnıma götürüyor,gözlerimi kapatıyor,varlığını hayal ediyorum..
Kendimi daha güzel,daha masum hissediyorum o an..
Sana koyacağım adını düşünüyorum,sürekli fikir değiştiriyorum:)
Babana çok bakıyorum,gözlerin onun gibi yemyeşil olsun diye..
Kazara hamile kalanları duyunca üzülüyorum ister istemez..
Ama ben bu kadar uğraşırken,çaba sarfederken,neden onlar bu kadar çabuk hamile kalabiliyolar.
Yooookk isyan etmiyorum asla !!
Korkma bebeğim!! Ben seni en hayırlı dualarımla bekliyorum...
Senelerce isteyip bebek sahibi olamayanlar var,çok üzülüyorum..
Onların yanında benimki belki de dert bile değil..Onlardan da özür diliyorum..
Evet bebeğim 1 senedir istiyorum ben seni..
Gelmiceksin diye korkuyorum ben...
Umutsuzluğa kapılıyor,kendimi karamsarlığa sokuyorum..
Çok korkuyorum bebeğim..Ya hiç gelmezsen diye..
Merak etme ama,senden vazgeçmeyeceğim.
Rabbim de nasip ederse sana söz veriyorum..Seni çok seveceğim..Çok iyi bir ''Anne'' olacağım...
Sen yeter ki gel...

Biraz daha bekle bebişim, henüz hazır değiliz :) yaklaşık 2 yıl kadar

arkadaşım inan şuan ağlıyorum nasıl güzel anlatmışsın allah yardımcımız olsun bizede hayırlı evlatlar nasip etsin. bende çok üzülüyorum eşime mutlu haberi vermek istiyorum ama olmuyo olmoyo olmuyo hep hüsran...

hepinizin yazdıklarınızı okudum kendim de bişey buldum hepsi benim yaşadıklarım çektiklerim belki daha fazladır bu zaman kadar sayısız tedavi ot çöp ama hiç pes etmedim hep mücadele ettim peşini bırakmadım her yıkıldığım da yeniden kalktım ayağa sayısız kez ne negatif aldım ve çok şükür rabbime 5 yıl sonra mücizemi verdi bana

sabredin arkadaşlar bunlar hepsi bi sınav vakti zamanı gelince elbet olacak rabbim inşş hepinizin yüzünü güldürsün tez vakitte evlatlarınızı size bağışlasın inşş

amiin canım İNŞ bi gün hamileliğimide ,doğum hikayemide yazmak nasip olur...
bugün yine rüyamda hamile gördüm kendimi öyle mutluyduk ki sonra uyandım ve bi baktım ki her şey rüyada kaldı...kalktım dua ettim ALLAH ım rüyam gerçek olsun diye ....
inş bi gün rüyalarım gerçek olur ve tüm bu yaşananlar tatlı bir anı olarak kalır...
ALLAH bana ve tüm isteyenlerin kucağını doldursun daha fazla bekletmeden , en kısa zamanda....
.....AMİİİN...

ALLAH kucağına sağlıklı bi şekilde almanı nasip etsin inş bebeğini...
bizlerede tattırsın o duyguyu, o cennet kokusunu....

inan çook zor ancak yaşayan bilir bunu bugüne kadar her duyduğumuzu yaptık bizde ama henüz nasip olmadı ...artık ot çöp dr göresimiz kalmadı inş bi gün kendiliğinden gelir sürpriz yapar bebişimiz

melegim canim arkadasim insallah en kisa surede bu hasretin biter
Allah bu muberek gunde dualarimizi kabul etsin
cok aglatdin beni
sanki benim hasretim minnacik kaldi bu yazilarin yaninda
sanki ben istememisim gibi dusundum
ama istiyorum melegim deli gibi evvladimiz olsun istiyorum insallah da olur hayirlisiyla

gel canima can gelsin
gelki bizimde evimizden cocuk sesi gelsin
gelki kurbanlarimizi keselim yolunda
gelki gelisinle yuzumuz gulsun
gelki ben annen olayim baban babacigin olsun
gelki bende torun vere bileyim anne babama
gelki icimdeki bu hasret bitsin

amiiin canım arkadaşım....
inş hepimiz seviniriz bi gün ...
hepimiz arzusu ortak ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda

canim bebegim
bir bilsen senin gelmen icin kac tane kisi dua ediyor
anneannen deden teyzen dayin halan emilerin herkes dua ediyor ki sen gelesin....
hele akrabalarimiz nekadar dua ederler senin icin bizim kucagimiza gelmen icin.....
hic yuzden tanimadigim teyzelerin var burda bu sitede...
nekadar dua ederler senin gelmen icin...
onlar da beklerler benim sevinecegim gunu be bebem....
bir gelsen hepsine burdan opucuk gonndersen teyzelerine senin icin dua eden herkes icin ....
gel bebegim dualarimizla gel....
bir bilsen nekadar agladim yolunu beklerken
evlat annesini aglatmaz emi bebem hemen gelir...
sende gel

bak annen aglar gelmezsen
tez gel evladim gelki babana mujdeni vereyim ...

gelki bende seni boyle sarayim kollarim arasinda bebegim............

inş. canım allah emeklerimizi bosa cıkarmasın kucağımızı boş bırakmasın inş.

sağol bitanem rabbim inşş sizlerede gün gelir bu güzel duyguları yaşatır inşşbende sizin gibi çok zor günler atlattım canım ilk tüp denemem de rabbim nasip etti herşeyin vakti zamanı var işte

sağol bitanem rabbim inşş sizlerede gün gelir bu güzel duyguları yaşatır inşşbende sizin gibi çok zor günler atlattım canım ilk tüp denemem de rabbim nasip etti herşeyin vakti zamanı var işte

biliyomusun sen şanslıymışsın ilk denemende hamile kalmışsın benim 5 tüp bebek denemem var ama hiç birinde göremedim pozitifi

biliyomusun sen şanslıymışsın ilk denemende hamile kalmışsın benim 5 tüp bebek denemem var ama hiç birinde göremedim pozitifi

meleğim senle hiç karşılıklı olarak konuşmadık ama seni biliyorum yazdıklarını okudum inşallah rabbim büyük sınav yapıyor bizi inşallah mukafatımız yakındır ben sana göre çok beklemedim daha 1 yıl 2ay oldu deneyeli inşallah sana bana ve tüm isteyenlere verir hayırlı sağlıklı evlatlar

amiin canım inş..bu mübarek günde dualarımızı kabul eder RABBİM....
inş sende daha fazla beklemezsin bu yolda hiç ummadığın bi anda gelir meleğin

ahh kuzum benim ya kıyamam ben sana neler yaşadığını tahmin edebiliyorum ama belki daha vakti zamanı gelmemiştir canım öyle düşün rabbim hayırlını versin inşş rabbim hiç bir kulunu evlatsız bırakmasın inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…