Kızlaaaarrrrr
Biliyorum hepiniz göbüşlerinizde kelebekler uçuşsun pıt pıt kalbi atsın istiyorsunuz.
Daha olmadı
Ama şöyle düşünün ;
Allah meleğinizi sizden daha çok sevmiş geç gönderecek .:78:
Ama hayırlısıyla gelsin .
Bugün bebişinize ne demek istersiniz ..
Ben :
Aşkım güzel bebeğim. reglime 5 gün var bu ay hiçbirşey hissetmiyorum . Geçen aylar psikolojikmen karın ağrıları miğde bulantıları hissettim. Ama yokmuşsun . Hadi bu ay bana sürpriz yap ve annecim çok rahat olacaksın ben geliyorum de. Bak bu ay babacığınla yıldönümümüz. Sende katılda çifte mutluluk olsun . Herkes bana dua ediyor. Çocuğum olmuyor sananlar var . Çok üzülüyorum . Annemin bebeği benim ! de. Seni bekliyorum . Lütfen gel artıkYoksa böyle getireceğim
annecim hâlâ vaktin dolmadı mı,
bak ot çöp kullanmaktan heder olduk babanla....
rahmimde göbek bagı yerine içtiğim otların kökü dolanacak sana bilesin..
beşiğin hazır, kundağın hazır gel be evladımmmmm
Kızlaaaarrrrr
Biliyorum hepiniz göbüşlerinizde kelebekler uçuşsun pıt pıt kalbi atsın istiyorsunuz.
Daha olmadı
Ama şöyle düşünün ;
Allah meleğinizi sizden daha çok sevmiş geç gönderecek .:78:
Ama hayırlısıyla gelsin .
Bugün bebişinize ne demek istersiniz ..
Ben :
Aşkım güzel bebeğim. reglime 5 gün var bu ay hiçbirşey hissetmiyorum . Geçen aylar psikolojikmen karın ağrıları miğde bulantıları hissettim. Ama yokmuşsun . Hadi bu ay bana sürpriz yap ve annecim çok rahat olacaksın ben geliyorum de. Bak bu ay babacığınla yıldönümümüz. Sende katılda çifte mutluluk olsun . Herkes bana dua ediyor. Çocuğum olmuyor sananlar var . Çok üzülüyorum . Annemin bebeği benim ! de. Seni bekliyorum . Lütfen gel artıkYoksa böyle getireceğim
söylenecek öyle çok şeyim var ki ona yazdığım biri sürü mektup var
gel be bebeğim ne bu inat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?