Kızlaaaarrrrr![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Biliyorum hepiniz göbüşlerinizde kelebekler uçuşsun pıt pıt kalbi atsın istiyorsunuz.![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
Daha olmadı![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ama şöyle düşünün ;
Allah meleğinizi sizden daha çok sevmiş geç gönderecek .:78:
Ama hayırlısıyla gelsin .![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Bugün bebişinize ne demek istersiniz ..
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Biliyorum hepiniz göbüşlerinizde kelebekler uçuşsun pıt pıt kalbi atsın istiyorsunuz.
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
Daha olmadı
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ama şöyle düşünün ;
Allah meleğinizi sizden daha çok sevmiş geç gönderecek .:78:
Ama hayırlısıyla gelsin .
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Bugün bebişinize ne demek istersiniz ..
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
Ben :
Aşkım güzel bebeğim. reglime 5 gün var bu ay hiçbirşey hissetmiyorum . Geçen aylar psikolojikmen karın ağrıları miğde bulantıları hissettim. Ama yokmuşsun . Hadi bu ay bana sürpriz yap ve annecim çok rahat olacaksın ben geliyorum de. Bak bu ay babacığınla yıldönümümüz. Sende katılda çifte mutluluk olsun . Herkes bana dua ediyor. Çocuğum olmuyor sananlar var . Çok üzülüyorum . Annemin bebeği benim ! de. Seni bekliyorum . Lütfen gel artık
![KK4 :4: :4:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk4.gif)