daha ilk haftadan :(

çok haklısın canım.bana iyi fikir verdin.ben ne kadar altın takarsam oğullarıma,kız tarafından da o kadar isteyeceğm.nasılsa altınlar gençler için birikim.2 tarafta eşit yapsın:52:

ıstemek degıl ablacım ama soyle mesela bızde annemler abıme 6 bılezık 1 set 1 araba 1 ev dusun
aynısını banada yaptılar hıc bır sekılde evlat ayrımı olmaz
senın aılen kalkmıs 1 tane bılezık takmıs karsı tarafın takmadıgı 3 bılezıgın peşinden kosuyorsun bunun adı sadece maddıyatcılıktır baska bısey degıldır

bazı arkadaşlar üstüne basa basa maddiyatı boşver bi önemi yok 3,5 bileziğin vs yazmış kesinlikle katılmıyorum..
1 senelik evliliğimde onlarca sorun yaşadım çok ağladım çok yıprandım hepside maddi kaynaklıydı ne zaman ki maddi olarak sıkıntılar bitti o zaman evliliğimin tadına vardım..
altın istemek kız tarafının en tabii hakkı
onu bir güvence olarak hazırda tutması gerekir hastalığı olur ihtiyaç doğar vs..
kandırılmaman gerekirdi diye düşünüyorum haksızlığa uğramışsın bence hiç hoş değil:50:

Bir söz vardır ne takarsanız şanınızdandır diye, damadın durumuna bakılır ona göre ortalama bir şey söylenir. Damadın 1 yapacak durumu varken 10 istemek olmaz. He 10 yapacak durumu varken sana 1'i takıyorsa zaten orda bir ayar çekmen lazımdı. Sonradan sızlanmanın sana bir faydası olmaz. Herşey olmuş bitmiş takan takmış.

ben nişanlımdan bişey istemedim, bizde genelde 2 bilezik takılırdı yaparız dedi ama aileden hayır yok o kendi borca girip alacaktı alışverişi bilmem nesi herşeyi kendi yapacaktı o yüzden hiç sesimi çıkarmadım bişey de istemedim. yüzüklerimizi kendimiz aldık ufak alışverişimizi yaptık oldu bitti maşallah. sonbahar gibi eğlence yapmayı düşünüyorduk tekrardan ama durumlar kurtarmazsa yapmayacağız. ben şimdi ailen niye sana yardım etmiyor hani benim 2 bileziğim diye peşine düşsem mutlu mu olacağız ??

Son düzenleme:
Şu kanlı çarşaf olayını duydum iğrendim bu nedir yahu yuh artık insanlar nasıl bir yüzsüzlükle bunu sorabiliyorlar sana.
İğrenç ötesi bişey bu mide bulandırıcı yani bunu isteyecek insanlardan herşey beklerim ben.

İstemek nedir yahu? 6 bilezik olunca ne oluyo 3 tane olunca ne oluyo? 30 gr altın mı kadını kendine güvende hissettirecek.

hıc ıstememedım
utanırım cunku gercekten yanı o zaman oyleydı esımın parası azdı aılesı destek olmadı az oldu altınım ama hıc aklıma gelmedı ıstemek kavga cıkarmak vs mumkun degıl ama ne oldu altından daha onemlı bır seyım oldu gozlerınde tum dunya kadar degerım oldu bu bana yeter kv ve kp bana dunya kadar taksa takıstırsa sonra arkamdan esıme dostuma vs cekıstırse laf soksa bunlar asıl benı uzerdı altın olmaması degıl
sımdı hamdolsun fazlasıyla oldu altınım sattık ev aldık demek ıstedıgım zamanla olur hersey kalp kırmaya arayı bozmaya hıc degmez

Back