- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi diclem3555
-
bence oglan tarafıdnan ne beklenıyorsa kız tarafıda onu yapsın o zaman 6 bılezık 3 burma set bılmem ne cok sacma ve cırkın bence
bızde ıstenmez
ha sız ıstemıssınız o zaman annenızde 1 tanecık bılezık takmayacaktı herkez evlat sonucta
bızde erkege 6 bılezık yapılırsa kızada aılesı 6 bılezık takar
ne guzel solemissin asla dogru bulmuyorum daha evlenmeden kiz tarafi sukadar altin bukadar altin baslik parasinin kibarcasi ben istemedim ailemde istemedi karsi taraf bisey istemiyor takmayalimda demedi fazlasiyla yapti kizimizi veriyoruz 6 bilezik isteriz baslik parasi resmen
Başlık parası dediğini kızın ailesi alır.Altınlar ise evlenen çift için yatırımdır.Bu ikisinin ayrımını bilmeyen burda zaten yoktur.Ona buna hakarete de ne meraklısınız anlamıyorum kiii. Senin tuzun kuru derler ya o hesap işte arkadaşım. Herkes senin gibi yada her aile eşinin ailesi gibi mi ki sen kendi tavrını bu arkadaşınkiyle kıyaslıyorsun???
Başlık parası dediğini kızın ailesi alır.Altınlar ise evlenen çift için yatırımdır.Bu ikisinin ayrımını bilmeyen burda zaten yoktur.Ona buna hakarete de ne meraklısınız anlamıyorum kiii. Senin tuzun kuru derler ya o hesap işte arkadaşım. Herkes senin gibi yada her aile eşinin ailesi gibi mi ki sen kendi tavrını bu arkadaşınkiyle kıyaslıyorsun???
ayrıca demedende edemedım.buyukler o cıftın evını yuvasını kurmus vermıs.bı zahmette gerısınde onlar calısıp gelecekelrını hazırlasınlar onuda yapmak babalara dusmesın.kendı yatırımlarını kendılerı yapsınlar.evını acmıs esyasını almıs dugununu yapmıs gelecegıne yatırımıda kendılerı yapsınlar.
ayrıca demedende edemedım.buyukler o cıftın evını yuvasını kurmus vermıs.bı zahmette gerısınde onlar calısıp gelecekelrını hazırlasınlar onuda yapmak babalara dusmesın.kendı yatırımlarını kendılerı yapsınlar.evını acmıs esyasını almıs dugununu yapmıs gelecegıne yatırımıda kendılerı yapsınlar.
arkadasım sneın gozler ıyı okuyamıyo heralde hakaret neresınde?
aynende ole ıllede altınn ıllede bılezıkk dıye tutturmanın baslık parasından farkı yoktur.gerdanlıgı alıpta kuyumcuya gostermek en buyuk ıspattır amac burda maddıyat sankı 2 blezıge evlenıyormus gıbı ne bu bole nekADAR cırkınce seyelr sukadar altın bukadar bılezık setelr gerdanalr oldu canım karsıdakıde kuyumcuydu zaten.tuzu kurulukla ılgısı yok ben sunu ısterım bunu ısterım dıye ac gozluluk etmedım.karsımdakı ınsanalrda bunu gordugu ıcın ıclerınden gelerek yaptılar zorakı deıl.demekkı neymıs zorla peynır gemısı yurumezmıs agırbaslılık ve kanaatkarlık onemlıymıs.
Burda mesele ağırbaşlılık falan değil.Kimse kızını satmıyor.Kaldı ki o altınlar birinin kızına takılıyorsa diğerinin oğlunun oluyor.Yok efendim durumu yoksa zaten kimse kimseye şu kadar bilezik tak demez.Hoş durumu varsa bilezik istensin altın istensin demiyorum.Kimi insancıklar evlatlarının parasını yer ama iş onun yuvasını kurmaya gelince hiiiiç oralı olmazlar.Ben çok gördüm böylelerini sen görmediysen bilemem...
bence oglan tarafıdnan ne beklenıyorsa kız tarafıda onu yapsın o zaman 6 bılezık 3 burma set bılmem ne cok sacma ve cırkın bence
bızde ıstenmez
ha sız ıstemıssınız o zaman annenızde 1 tanecık bılezık takmayacaktı herkez evlat sonucta
bızde ıstenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?