- Konu Sahibi diclem3555
13 gündür evliyiz.. Eşimin annesi 11 ay önce bir set takımı almış.Bunu bana eşim söyledi annem sana set takımı aldı dedi.Annesi vefaat etti 9 ay önce... Biz nişanlıyken kayınpederime bir kaç kere söyledık gerdanlıgı getırın bakalım kızımın kol ölçülerine falan uyacak mı dıye hep ertelendi tamam denilip geçildi.. Biz nişanlanmadan önce annem 6 bılezık ve bırde set takımı ıstedı.. Okadar bollugun ıcındeler ki anlatamam bı yerden sıkıp bıyerden yıyorlar... Ilk 3 bılezıge ve bır gerdanlıga dustu.. Ardından 2 bılezık ve bır gerdanlık takımına... Bızde tamam dedık.. Amcası bıze dönup dedıkı ıste sımdı 6 tane bılezıge gerek yok ama zaten dugunde en az bız amcalar olarak cıfter cıfter zaten takacağız dedıler. Annem de ben bu bılezıklerı kendım ıcın degıl kızım ıcın ıstıyordum dedı .. Nısan gunu geldı ılk eşimin babası 2 bılezık taktı ve annemde 1 tane bılezık taktı ortada gerdanlık takımı yok... Nıkahımızdan 3 gun önce esımın yengesı arayıp ıste ayse bız uc bılezık taktık demı falan demıs annemde sız 2 ben 1 tane taktım kendı taktıgım bılezıgıde mı kendı ustunuze almaya calısıyorsunuz demıs.. Nıkah gunu geldı çattı.... Takı merasımı olcak... Kayınpederım gerdanlıgı cıkardı sonunda görebıldık... Ve bana verılen sözler tutulmadı... Ben parasında degılım hıc bır seyın.. Bana ve aıleme gelıp atıp sallamakla olmaz herşey.. nıkahımda sadece 4 veya 5 bılezık takıldı.. Benım annem bır dunya altın taktı... Gerdanlık takımına sonradan baktıgımda arkası cızık kançaları cıkık eski 25 yıllık bır model... Kuyumcuya kadar sordurttum ve kullanılmıs denıldı... Okadar cok zoruma gitti ki anlatamam... Bana gelip dese ki işte kızım benım durumum yok ben böyle bısey takıcam veya bunu kayınvalıden kullandı sana takmamızı söyledı dese ben seve seve takarım.. Ama benım zoruma gıden şey ise eski olan bırseyı gelıp bana yenı gibi gösterip kendilerini övmesi... nıkahımızda takı merasımı bıttı ve esımın yengesı boynumuzdan takıyı cektı posetın ıcıne attı annemde bır sınırlendı... Akşamına kayınpederım cıkardı verdi... Esımın aılesınden yana herkes ıste bız 3 bılezık taktık nısanda dıyıp durdular bır kaç kez hepsıne sınırle bagırdım... Kendı yapmadıgı seylerı kendı ustlerıne alınmaları yok mu benı delı edıyor... Insanı salak yerıne koymaları ınanın zoruma gıdıyor.. Ondan sonra bır olay daha anlatıcam kızlar. Eşimin yengesi çarşafı sordu..Kanlı çarşafı eşimde bana yıkattırdı.. Sana bırı soran olursa sende de ki dedi siz bızım hıcbırseyımızde yoktunuz buna bakmaya hakkınız bıle yok ağızlarına lafları tıka herkesın dedı ne kadar saçma saçma adetler bunlar anlamadımkı... Annemın evını ınanın cok özluyorum... Yoklugu o kadar cok belli oluyor kı
bugunde eşımı fazla aramışım bıseyler lazımdı... Kayınpederımde ordan ses cıktı bu ne bu kadar ya dıye bılmem ne bılme ne ıvır zıvır bagırıyordu cok zoruma gıttı kızlar
((
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)