Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rengini çok hoş buldum ama elbise fazla iyi değil
evet bence de rengi çok güzelmiş:))
kızlar nısanım aralıkta ama nısanlıgımı sımdıden almıs bulunduk. pek gonlumden gecen bısı olmadı ama sozlum cok begendıgı ıcın dayanamadım aldım. onun benı onun ıcınde gusel gormesı yettı yanı... sızlerle de paylasmak ıstedım
Eki Görüntüle 273405
Eki Görüntüle 273406
kızlar nısanım aralıkta ama nısanlıgımı sımdıden almıs bulunduk. pek gonlumden gecen bısı olmadı ama sozlum cok begendıgı ıcın dayanamadım aldım. onun benı onun ıcınde gusel gormesı yettı yanı... sızlerle de paylasmak ıstedım
Eki Görüntüle 273405
Eki Görüntüle 273406
rengine bayıldım güle gülegiy insallah :)
içinize sinerek giyin, bence çok güzel...
mutluluklarr... mutluluklarr...
tam hayalimdeki gibi... Bence çok asil çok... harika kesinliklee :) ben böle afedersiniz hertarafı fırfırlı cart renklerde nişanlıklar olur herkes ölür biter onlara ben de onları sevmiyorum işte bence çok asil durucak üstünüzde Allah mutluluk versin sevdiğinize de size de :))
ay iyiki bakmışım topiğe resmen hayalimdeki nişanlığı buldum hiçbir zaman şıkırşıkır hertarafından sim ve pul sarkan o nişanlıkları beğenmemişimdir kesinlikle rengi modeli tam bana göre. Canım farkettiysen modelin saçları da harika bu elbiseyle o saçlar çok hoş olmuş bi de taç gibi yapmışlar ya ön kısma ben olsam bu resmin çıktısını alır kuaföre götürür yaptırırdım hehe
aysira gelinlikk ...ayy benım nısanlıgımıda ordan almsıtım..gelınlıgmıde ordan alıcam kısmetsee :)..çok guzell allah mesut etsınnn
rengi çok zarif sarışın esmer kumral herkese yakışacak bi renk
taş süslemesi yerine püskül detayı konulmuş çokta şık olmuş
güzel bi tercih tebrikler..
Allah tamamına erdirsin diyim şimdiden..