Canım taş yok demişiz ama üstünde kenarlarında parıltılar var parıltımı taşmı pek anlamadım ama bide etekle korsenin birleştiği yerde var ben olsam etekte ki cıcegı cıkarttırırdım illa da taş olsun daha gosterişli olsun diyosan etegine dökme taşlar olabilir cok abartmadan sadeliğini bozmadan birde korsesine ne deniyordu o ayrıntılara unuttum şimdi bak pile gibi kat kat olan yerler varya onların üstüne (her sırasına değil ama) taş yaptırabilirsin
Mutluluklar cnm hoş bence ama sanırım 2 parça tek parça olsada daha bi bütün durabılırmıs fakat dedıgım gb herhangı bır kusur yok çok cici
Ayy çok hoş yaa bayıldım canım peri kızımı desem prenses mi desem yada ikisindende güzel olcaksın sen sözlünün zevki çok hoşmuş bence taş filan işlettirme çiçek detayların zaten büyük taş ta işletirsen gözü yorabilir rabbim tamamına erdirsinn çok güzel olcan çok
ay tatlım bayıldıııımmm... sakın saçını salma, aynı bu kızın yaptığı gibi yap. askısı, rengi, tasarımı çok güzel
Cnm bende cok beendim tam istediim renk bayildim benimde 1 aya kadar nisanim var ama daha ortada bisi yok nerelere bakmm lazim yardimci olurmusun ist avrupa yakasinda oturuyorum(
Cnm bende cok beendim tam istediim renk bayildim benimde 1 aya kadar nisanim var ama daha ortada bisi yok nerelere bakmm lazim yardimci olurmusun ist avrupa yakasinda oturuyorum(
annaaaaaammmm çok güzelmiş mutluluklar dilerim
nişanlın zevkliymiş, çok güzel, güle güle giy için rahat etsin, prenses gibi olursun
Çok begendim ben bunuu
Çok asil duruyorr
istanbul'da nişanlık-gelinlik-abiye merkezi fatih, ümraniye, nişantaşı. ben nişanlığımı ümraniye'de moda evine diktirmişti. dikişleri berbattı... keşke de hazır alsaymışım o paraya (2009 bu zamanlar kiralık, dikim, abartı model değil işçilik yok 600tl vermiştim) teğellemiş atmışlardı resmen dikim falan yoktu... zayıfım ya kiralık ya başkasına da satsın diye bol tutup içe kıvırmış... haram olsun param... İlknur modaevi hatta yazayım kimse gitmesin... çok zayıftım ben diktireyim dedim hazır beğenip daralttırsam daha ii olurmuş ama geçti artık. neyse... fatih'de ister dikim ister hazır bir sürü model var... bence fatih'e bak. sadece cadde üstleri değil aralarda da çok var. gelinliğimi fatih'de diktirdim çok memnun kaldım.
ayrıca konu sahibi arkadaşım nişanlığın çok güzel. hele rengi... benim nişanlığım pudra pembeydi... çok güzel oluyor bu tonlar.. yalnız bana tüyler fazla geldi. zevk meselesi tabi ben taş tuş.... tüy.. sevmiyorum ama kimisi de öyle gösterişsiz gelin olur mu der...
benim dikimi berbat nişanlığımla bile nişanım çok güzeldi :) ağzınızın tadı bozulmasın kıyafet, saç... detay sadece.
Allah tamamına erdirsin. Allah utandırmasın canım. mutluluklar.
Nişanlığın çok güzelmiş canım güle güle giyy...
Mutluluklar :90:
Siteye girdimm ürününün kodunu bile aldımm bayılldıımmmm tam düşündüğüm gibi vee eminimki sen de çok güzel taşıyacaksınnn!! O gün nişanlına güzel görün gerisii umrunda olmasınn ki o beğenmiş zaten prensesler gibi bıcır bıcırr aaa çok güzelllllumarım bende aldım die kızmazsın daha nişanlanmaya falan en az bir yıl var :26: yani en azından yakın bişe diktiririm model aklımda kalmalı taşlarının zarifliği tüylerinin miktarı ve abartısız gösterişten uzak oluşuu.. ya ben daha önce hiç bi nişanlığı bu kadar beğenmemiştim :)))))
cok tesekkur ederım cnm . ayrıca hıc ama hıc kızmadım aksıne mutlu ettın benı :)))) bakalım nısanıma az kaldı 1 ay bakalım o gun hersey dıledıgımız gıbı olur... bu arada ben nısandan sonra temızletıp satmayı dusunuyorum yarı fıyatına falan ılgını ceker mı bılmem ama aklında bulunsun yıne de tatlım. cunku yatak altında yıllarca beklemelerıne gonlum razı olmuyo malesef barı baskalarıda faydalansın dıyorum.
çok çok çoook güzel pamuk prenses gibiii mutluluğun ömür boyu sürsün
çok güzel hayırlı olsun şimdiden .
bedenlerimiz uyuşursa neden olmasınnn :)) takip edicem topiciniii haberleşirizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?