• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri daha giymek nasip olmadı ama NİŞANLIĞIM

cgdm16

30.06.2012
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
1.973
5
66
kızlar nısanım aralıkta ama nısanlıgımı sımdıden almıs bulunduk. pek gonlumden gecen bısı olmadı ama sozlum cok begendıgı ıcın dayanamadım aldım. onun benı onun ıcınde gusel gormesı yettı yanı... sızlerle de paylasmak ıstedım

$aysi11n4y.png

$61792870.jpg

Askısındaki ve önündeki püskülleri dışında çok beğendim. Mutlulukla dilerim.

cok tesekkur ederım... bana da o cıcekler elbıseye hareket kattı gıbı geldı işte herkesın zevkı:)))

ben beğendim , çok hoş, güle güle giy :) :nazar:

Güzel görünüyor güle güle giyin.

cok tesekkur ederım kızlar :))

çok güsel canım,çok asil duruyor bence,güle güle giy neden içine sinmedi ki:26:

tesekkurler cnm ben bıraz daha taslı falan dusunuodum ama böle de gusel seyler duyunca sızden ıyıce gonlume gırmeye basladı :1:

Eminim senin üzerinde daha da hoş duracaktır, gül gül giy.

canimm cok hos elbisennn :)))) madem daha zamanin var elbisene iyi bir terzide tas islete bilirsin zevkine göre hem sevdiginin hem senin istedigin olur :))) :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aa nasıl beğenmezsinnnn bence gönül rahatlığıyla giy, sözlünün zevki çok güzelmiş ki böyle güzel tatlı bi elbise seçmiş.Allah mesut etsin mutluluklarrrrr:nazar:

Son düzenleme:
çoook güzel bence:69:
Güle güle giyin:34:

Eminim senin üzerinde daha da hoş duracaktır, gül gül giy.

çok zarif..
rengide çok hoş güle güle giy mutluluklar..
[/QUOTE

cok tesekkur ederım kızlar.... cok mutlu ettnız benı

canimm cok hos elbisennn :)))) madem daha zamanin var elbisene iyi bir terzide tas islete bilirsin zevkine göre hem sevdiginin hem senin istedigin olur :))) :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cok tesekkur ederım cnm... benımde aklımdan gecmedı desem yalan olur ama hala tam emın olmadım. yaptırsam mı yaptırmasam mı dıye :))) dusunnme asamasındayım

aa nasıl beğenmezsinnnn bence gönül rahatlığıyla giy, sözlünün zevki çok güzelmiş ki böyle güzel tatlı bi elbise seçmiş.Allah mesut etsin mutluluklarrrrr:nazar:

çok harika canım mutluluklar dilerim:71:

tesekkur ederım kızlar... artık kım ne derse desın sızlerın fıkırlerı böle gusel ya oynaya oynaya gıyerım artık :)))

kızlar nısanım aralıkta ama nısanlıgımı sımdıden almıs bulunduk. pek gonlumden gecen bısı olmadı ama sozlum cok begendıgı ıcın dayanamadım aldım. onun benı onun ıcınde gusel gormesı yettı yanı... sızlerle de paylasmak ıstedım

Eki Görüntüle 273405

Eki Görüntüle 273406

ayy çok gzel canımmm güle güle giy :) topuklu giyeceksen daha az topuğu olan bi ayakkabı yanına al ben çok sıkıntı çektim bu yüzden :)

Canım bence çok zarif nişanlın zevkliymiş arkadasında dediği gibi zamanın varsa bi yerde taş işletebilirsin ama bence böylede çok hoş

Ben çok beğendim.Bütün ayrıntılarıyla mükemmel. Pamuk şekeri gibi olacaksın.:16:

ayy çok gzel canımmm güle güle giy :) topuklu giyeceksen daha az topuğu olan bi ayakkabı yanına al ben çok sıkıntı çektim bu yüzden :)

bende dusundum tatlım onu o yuzden pembe dantel bı babet aldım gıymek ıcın .....bu arada cok tesekkur ederım

Canım bence çok zarif nişanlın zevkliymiş arkadasında dediği gibi zamanın varsa bi yerde taş işletebilirsin ama bence böylede çok hoş

cok tesekkur ederım cnm bu arada tas ısletmıs olsam nerelerıne ısletebılırım sızce

Ben çok beğendim.Bütün ayrıntılarıyla mükemmel. Pamuk şekeri gibi olacaksın.:16:

cok saol cnm , cok tesekkur ederım :))

bende dusundum tatlım onu o yuzden pembe dantel bı babet aldım gıymek ıcın .....bu arada cok tesekkur ederım

cok tesekkur ederım cnm bu arada tas ısletmıs olsam nerelerıne ısletebılırım sızce

cok saol cnm , cok tesekkur ederım :))

ay tatlım bayıldıııımmm... sakın saçını salma, aynı bu kızın yaptığı gibi yap. askısı, rengi, tasarımı çok güzel :21:

Back