Daha evlenmeden elti - kuzen olayları

Kertenklbk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
6
2
1
Merhaba kızlar uzun zamandır burayı takip ediyorum benim sorunum ben 21 yaşındayım. erkek arkadaşımla 1 senelik bir ilişkimız var. Erkek arkadaşımın bir abisi ve bir kız kardeşi var. Abisi de evli değil ve 4 -5 senedir sevgilisi var yaşlarıda biraz büyük. Bu eltim olacak kızla ilişkimin 4.ayında tanıştım. Abisi soğuk birisi olduğu için hiç tanışmadk önce.eltim olacak kızla tanıştıkdan sonra kV le ondan önce tanıştk kV oturmaya gittik. Erkek arkadaşım ve abisi tazminat aldı abisi bedelli parasina vermiş erkek arkadaşım da anneannesine vermiş parayi bi akraba ya verilmiş. Birgün eltim olacak kızın yanına gittim bana yine erkek arkadaşını yakınıyor işte senedir birikim yapmadı kaç senedir sevgiliyz borçla evlenmek istemiyorum falan ve bu sırada o aileye karşı da Olumsuz şeyler söyledi bana. Ve bana ANNEANNE GİDİCİ SEN O PARAYI UNUT dedi ( anneanne yarı felçli ) ben bu.laftan sonra şok oldum cevap vermedim ve bana gülerken söyledi onu. Daha sonra olay nasıl tanıştığımıza geldi bende anlattm dediki bende çok kişiyi yapmaya çalıştım ama olmadı dedi kimleri yaptn dedim Oda bana anlattı ve ben sinirlendm ben sorsam bile anlamaması lazımdı boşver demesi lazımdı ve bu insan benden 7 yaş büyük bir insan ya
Kızlar. Çok uzadı konu biliyorum kısaca bu kız iki yüzlü bi kız . O aile için daha 13 yaşında kız kardeş için marka şeyler giyiyor diye neler dedi bana ama yanlarına gidince ooo bi sevmeler bir sevmeler. Ve daha neler neler oldu uzun oluyor diye yazmıyrm. Ailede herkes bu kızı iyi görüyor. Ben suan bu kızla görüşmüyor konuşmuyrz . Herkes iki kardeşin arası açılacak şimdi böyle ilerde ne olur diyomuş üzülüyormş. Ben aileye sonradan dahil olup böyle oldu diye kendimi suclu hissediyorm ama kimse o kızın gerçek yüzünü görmüyor kızlar. Ya kV dem demiş ki sana 5 bilezik bir set yapsam yeter mi demiş oda demiş ki gülerek ben hasır da isterim demiş kadının hasır yaptığını biliyormuş. Bu kız benim ilişkimi etkiliyor ve ben ne yapacağım bilmiyorum

Son düzenleme:
Birgün hep beraber düğüne gidildi bu kız sevgilisiyle kV min karşında sarmaş dolaş oturdular birbirlerini sevdiler bende bunu garipsedim ortak.kız arkadaşımiza ay böyle yaptılar ne kadar yanlış dedim elti adayım bunu duymuş bana söyledi neden öyle dedin diye bana göre yanlıştı dedim sende dans ettin ya dedi göreceli bak bunlar dedim benimle yakın olmak istemiyormşsun dedi evet herkesin kendi hayatı var zaten ilerde hep görüşeceğiz dedim surekli beni arar gorusmek iaerdi sonra beni whatsaptan engellemiş birgün iftara gittik ben herkes orda diye onuda öptüm ben birkaç kere laf attm meğer bana küsmş yemekten sonra giderken bana hicbirsey demedi.bu kiz erkek arkadaşımın kuzeniyle çok yakınlar sürekli konuşuyorlar Görüşüyorlar onları çok pofpofluyor. Bu kuzende bana geLip size ne oldu herkes üzülüyor eğer siz olursaniz ilerde hep yüz yüze bakacsnz dedi

Küsmesi iyi olmuş boşver bence. Sende gec olmadan nasil bir karakteri oldugunu cozmussun ne mutlu. Onunla samimi olmak zorunda degilsin. Sevdiginin ailesiyle arani sıkı tut. Onlarla kotu olursan bu iliskini zedeler ama eltiyle samimi olmuyorsun diye kimse sana birsey demez. Birbirinize saygi duyun yeterli. Senin hayatinda arkds dost kriterine uymayacak bir insansa, neden onunla sıkı fıkı olasın ki. Oyle bir zorunlulugun yok. Kendine sorun bile yapma onu bence.

Bu meseleye karışmayın derim. Kötü olan siz olursunuz.
O kızla aile görüşmeleri dışında da görüşmeyin. Aile içinde de normal davranın.

Bu meseleye karışmayın derim. Kötü olan siz olursunuz.
O kızla aile görüşmeleri dışında da görüşmeyin. Aile içinde de normal davranın.
Ben zaten sevgilimin ailesine gidip hiç birşey demedim demem de. Her yanlarına gittiğimde saygımı güler yüzümü eksik etmedim babanne annene halalar çok iyi davranıyor bana seviyorlar. Ama o kız herkesi kendi tarafina çekiyor herkes onu sevsin onu hatırlasn o gözde olsun istiyor. En yakın arkadaşı eltimin yanınızda bana çok güzelmişsn erkek arkadaşın seni kaçırmsn dedi is yerine gittigimde patronu da keşke makyaj yapsaydn kız çok güzelmiş demiş benim için. Ya Kızlar bu kız benim sevgilimin tazminat parasini kendi altınları na niyet sayıyormş ya daha.nasıl bu kıza karşı iyi olabilirim . Herkes iyi olmamz gerektiğini söylüyor ama kimse bunları bilmiyorum zararı bana oluyor düşünmekten

Bu zamana kadar ocüzdan birsey görmediler ya şimdi ben aileye girdim böyle oldu diye belki de beni suçlu görüyorlar . Erkek arkadaşıma olayı tamamen baştan sona anlattm ve benim normalde erkek arkadaşımla ve onun anne babasıyla hiç bi problemim yoktu. Erkek arkadaşım hep arayı bulmaya çalıştı görüş et düzelir vs diye artık ben çok sert tepki verdim asla görüşmem diye oda Hayır ilerde görüşeceksin gidip gelinecek dedi bunun üzerine olaylarmız oldu tartıştk ve ayrıldık whatspta bizi gruba almışlardı ben hemen ordan çıktım kuzeni yazdı ki ondan önce bana hic yazmayan beni kıskanan kız bana yazdı gelin hanim noldu çıktın bi kusurumuzumu gördü diye bende öyle olması gerekti dedim ayrılmadnz dimi dedi bende kuzenine sor dedim herkes ayrıldığımzı öğrendi biz iki gün sonra barıştık ama kimseye barıştık diye söyletmedm annesine bile

Inada bindirme olayı. Erkek arkdsina asla gorusmem gorusmucem dersen oda sana farkli bi agizdan konusacaktir emin ol. Ayni ortama gelindgnde konus.. Ama resmi ol. Küs gbi gozukmesin ama samimide olma. Tavrini belli et ki , yarin öbür gün evlendgnizde o kızda zirt pirt sana gelecek yüzü bulamasin. Dedgm gbi aileyle arayı sıkı tut. Erkek arkinlada cok fazla konuyu tartisma. Kendin idare etmeye calis. Onuda devreye sokma siz kotu olursunuz.Sen tavrini koy. Gerisini bosver.

Işte o kız öyle bi kız değil ben insanlar var diye ona laf atıyorum sarılıyorum ama o giderken bakmıyor iyi akşamlar bile demiyor bu durumda ben bundan snra nasıl laf atabilirim ve laf atmaya başlayınca yine konuşmaya yakın olmaya başlıcak mesafe koyunca da neden bana böylesin hiç vaktin yok bilmem ne diyor. Aile yle arayı sıkı tutmak evet iyi güzel ama daha sevgili aşamasndayz ve şimdiden sık sık gidersem ileride bana söz söyleme hakları çok olmaz mı . Ve bu kız çok kıskanç fesat olduğu için annem istemiyor ( annemin eltisi fazlaca çok fazla kıskanç ve dedikodu bi kadın ve annem zarar verdi yuvasına ) bu yüzden annem mutlu olamazsın ben onaylamıyorm diyor

Ailesiyle sık gorusmen bence sana eksi olarak geri donmez. Ben sevqilimin ailesiyle 10 yildir tanisiyorum. 10 yildirda hemen hemen hergun onlardayim. Birbirimizin icini disini biliyoruz yani artik. Birsey oldugunda özge yapmaz ya da icinde kotuluk yoktur diye dusunurler beni tanirlar. Icimi bilirler. Bende onlarin ayni sekilde. Evet annen cok hakli korkmakta. Ama dedigim gibi sen hem küs olma hemde oyle bir duvar ör ki seni her dakika arayacak ya da zilini calacak samimiyeti bulamasin. Artik o dozu ayarlamak sana kaliyor cnm.

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…