- 16 Haziran 2015
- 6
- 2
- 1
- Konu Sahibi Kertenklbk
Merhaba kızlar uzun zamandır burayı takip ediyorum benim sorunum ben 21 yaşındayım. erkek arkadaşımla 1 senelik bir ilişkimız var. Erkek arkadaşımın bir abisi ve bir kız kardeşi var. Abisi de evli değil ve 4 -5 senedir sevgilisi var yaşlarıda biraz büyük. Bu eltim olacak kızla ilişkimin 4.ayında tanıştım. Abisi soğuk birisi olduğu için hiç tanışmadk önce.eltim olacak kızla tanıştıkdan sonra kV le ondan önce tanıştk kV oturmaya gittik. Erkek arkadaşım ve abisi tazminat aldı abisi bedelli parasina vermiş erkek arkadaşım da anneannesine vermiş parayi bi akraba ya verilmiş. Birgün eltim olacak kızın yanına gittim bana yine erkek arkadaşını yakınıyor işte senedir birikim yapmadı kaç senedir sevgiliyz borçla evlenmek istemiyorum falan ve bu sırada o aileye karşı da Olumsuz şeyler söyledi bana. Ve bana ANNEANNE GİDİCİ SEN O PARAYI UNUT dedi ( anneanne yarı felçli ) ben bu.laftan sonra şok oldum cevap vermedim ve bana gülerken söyledi onu. Daha sonra olay nasıl tanıştığımıza geldi bende anlattm dediki bende çok kişiyi yapmaya çalıştım ama olmadı dedi kimleri yaptn dedim Oda bana anlattı ve ben sinirlendm ben sorsam bile anlamaması lazımdı boşver demesi lazımdı ve bu insan benden 7 yaş büyük bir insan ya
Kızlar. Çok uzadı konu biliyorum kısaca bu kız iki yüzlü bi kız . O aile için daha 13 yaşında kız kardeş için marka şeyler giyiyor diye neler dedi bana ama yanlarına gidince ooo bi sevmeler bir sevmeler. Ve daha neler neler oldu uzun oluyor diye yazmıyrm. Ailede herkes bu kızı iyi görüyor. Ben suan bu kızla görüşmüyor konuşmuyrz . Herkes iki kardeşin arası açılacak şimdi böyle ilerde ne olur diyomuş üzülüyormş. Ben aileye sonradan dahil olup böyle oldu diye kendimi suclu hissediyorm ama kimse o kızın gerçek yüzünü görmüyor kızlar. Ya kV dem demiş ki sana 5 bilezik bir set yapsam yeter mi demiş oda demiş ki gülerek ben hasır da isterim demiş kadının hasır yaptığını biliyormuş. Bu kız benim ilişkimi etkiliyor ve ben ne yapacağım bilmiyorum
Kızlar. Çok uzadı konu biliyorum kısaca bu kız iki yüzlü bi kız . O aile için daha 13 yaşında kız kardeş için marka şeyler giyiyor diye neler dedi bana ama yanlarına gidince ooo bi sevmeler bir sevmeler. Ve daha neler neler oldu uzun oluyor diye yazmıyrm. Ailede herkes bu kızı iyi görüyor. Ben suan bu kızla görüşmüyor konuşmuyrz . Herkes iki kardeşin arası açılacak şimdi böyle ilerde ne olur diyomuş üzülüyormş. Ben aileye sonradan dahil olup böyle oldu diye kendimi suclu hissediyorm ama kimse o kızın gerçek yüzünü görmüyor kızlar. Ya kV dem demiş ki sana 5 bilezik bir set yapsam yeter mi demiş oda demiş ki gülerek ben hasır da isterim demiş kadının hasır yaptığını biliyormuş. Bu kız benim ilişkimi etkiliyor ve ben ne yapacağım bilmiyorum
Son düzenleme: