Daha beyaz ten iin??

Canım benim neden uğraştın ki bu kadar kaynamış süte limon sıkarsan süt hemen kesilir

Kırmızı sivilce lekeleri gitse başka bişi istemiyom :S

evet ben de nefret ediyorum o lekelerden... :95::95::95::95::95:

bildigim kadariyla cilt beyazlatma bizim evde felan yapabilcegimiz bir sey degil, aslinda koyulastirmak gibi farkli firsatlarin oldugu bir durum degil... ben de bi ara arastirmistim koyu tenli oldugum icin ama simdi memnunum... burda herkes solaryuma gidiyor benim gibi olabilmek icin

oriflamenin cilt tonu açıcı sabun ve kremini kullanıyorum güzel. beyazlattı biraz. annemde çiller için dr a gitti expigmentide kullandı işe yaramadı.olmadı doktor 3-4 kremi karıştırıp bi solisyon yazdı oda sadece kavlattı yüzünü.ama lekede geçme olmadı. belkide leke kalındır ondan geçmemiştir... oriflamedende leke kremi aldım eczanelerdende hiçbiri işe yaramadı annemde. annem zaten çok çilli leke olan biri değil yüzünde 3 tane leke var çil ona taktı. birde tatilde otelde bi kadın bi sabun var diyordu geçiriyo diye kabını almıştım sabunun ama netten araştırdım bulamadım. annem hala arayış içinde :) bir şey bulursa yazarım

kızlar expigment gibi kimyasalları yüzünüze uygulamaktansa doğal yöntemler deneyin.

süt kesiği ile normal süt kullanmanın ne farkı olacak?

kızlar expigment gibi kimyasalları yüzünüze uygulamaktansa doğal yöntemler deneyin.

süt kesiği ile normal süt kullanmanın ne farkı olacak?

Fark laktik asit süt kesiği ve ekşimiş yoğurtta bol miktarda bulunduğu için yüze sürüldüğünde peeling etkisi yaratan asit iltihaplı cilde iyi gelen asit aklaştıran asit formülü ch3chohcooh olan asit kanda birikmesi sonucunda aşırı yorgunluğa neden olan asit

Son düzenleme:

Biyoloji ve organik kimya.
Süpersin yaa, bayildim bu cevaba...

Limon bal maskesini kullanin, cildin rengini aciyor ama esmeri beyaz yapmiyor. Bronzlastiysaniz ve eski halinize dönmek istiyorsaniz etkili. Kremleri ilaclari bos verin, dogal yöntemleri kullanin zarar vermeyin cildinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…