E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi wampirella_mk
kızlar beyazlık mı temızlık demek bronzluk mu guzellık demek karmaşa yaratmiyin aaa kaydirigubbakcemile3
ben de bembeyaz tenlıyım ama bazen hoş durmuyor, yazın hele kabak cıcegı gıbı beyaz olmak hıc ıyı degıl bronzluk hep ıyı aslında, makyaj bıle yapmana gerek kalmıyor, bu sekılde yuzum bembeyaz kalıyor yaz kış, yaz gelsın dee bronzlasalımmm
mrb arkadaşlar.daha beyaz ve püzrüzsüz bi ten için ne yapmam gerekior acaba?
yardımcı olun bana lütfen.. ne zmandır kendime bakmıorum..ve bu yüsden kendimmi çok
kötü hissediorum..arkadaşlarım bakımsızsın dediler kaç gündür. ne olur yardımcı olun bana senağlama
arkadaşlar nedendir bu beyazlık sevdası?!? neden anglosakson bir güzellik değeri için kendinize küsüp beyazlamaya çalışıyorsunuz.. allah aşkına bu çok saçma değil mi siyahı sarısı beyazı ne fark eder..
agresifleşmedim canım sadece esmer teni sevmeniz esmerleşmeniz ne kadar normalse beyaz olma isteğide okadar normal...punk chickin dediği gibi bronzlaşmakta beyazlamakta çok zararlı..biz esmer olmak için uğraşıyoruz siz beyazlamaya çalşıosunuz diyorsunuz ya herkesin zevki farklı sonuçta demek istedim...bende beyaz tenlileri severim..
işte sorunda orda sen böyle kendini dahada çok seversn...bu arkadaşta bu derdine çare arayıp kendiyle dahada barışık olmak istiyor =)
benim arkadaşa önerim cildini temiz tutmak,peeling yapmak,kese yapmak..onun dışında beyazlamak geçici bişey imkansız bişey ben buğdaydım esmerdim beyazladım diyene inanmayın kullanılan şeyler geçici bi beyazlık verir geri kendi renginize dönersiniz..ve çok zararlı...oyüzden daha açık renkli pudra fondöten kullan kendini iyi hissedersn belki =)
Bence değiştirilebilecek yönlerimiz değiştirsek sivilce, leke, akne ama renk? İlginç.. Bembeyaz olsnaız mesala sabah kalktığınızda öşü gibi çok bakımımı hissederdiniz? Vallahi sadece meraktan soruyorum..
orfilame sabun ve kremleri var
çok alanda olmuştu kullananda
ben bu hafta cildimdeki çiller ve güneş lekeleri için dr gitmeyi düşünüyorum onuda sorarım EXPİGMENT İYİ GELİYORDU dah iyisi varsa bir öğreniimyazarımm