Daha beyaz ten iin??

kızlar beyazlık mı temızlık demek bronzluk mu guzellık demek karmaşa yaratmiyin aaa kaydirigubbakcemile3
ben de bembeyaz tenlıyım ama bazen hoş durmuyor, yazın hele kabak cıcegı gıbı beyaz olmak hıc ıyı degıl bronzluk hep ıyı aslında, makyaj bıle yapmana gerek kalmıyor, bu sekılde yuzum bembeyaz kalıyor yaz kış, yaz gelsın dee bronzlasalımmm :eek:

kızlar beyazlık mı temızlık demek bronzluk mu guzellık demek karmaşa yaratmiyin aaa kaydirigubbakcemile3
ben de bembeyaz tenlıyım ama bazen hoş durmuyor, yazın hele kabak cıcegı gıbı beyaz olmak hıc ıyı degıl bronzluk hep ıyı aslında, makyaj bıle yapmana gerek kalmıyor, bu sekılde yuzum bembeyaz kalıyor yaz kış, yaz gelsın dee bronzlasalımmm :eek:

aynen katılıyorum sana ama ne yazıkkı ben yazın bile hafifte olsa kararmıyorum. yaz kış her daim kabak çiçeği gibiyim, esmer olmak vardı:çok üzgünüm:

mrb arkadaşlar.daha beyaz ve püzrüzsüz bi ten için ne yapmam gerekior acaba?

yardımcı olun bana lütfen.. ne zmandır kendime bakmıorum..ve bu yüsden kendimmi çok

kötü hissediorum..arkadaşlarım bakımsızsın dediler kaç gündür. ne olur yardımcı olun bana senağlama

Kusura bakmayın ama beyaz tenli olmakla bakımlı olmanın ne lakası var onu çözemedim :uhm: Bir sürü melez tenli güzel kadın var.. Ben şahsen beyaz tenliyim ve bronz tene bayılıyorum..

arkadaşlar nedendir bu beyazlık sevdası?!? neden anglosakson bir güzellik değeri için kendinize küsüp beyazlamaya çalışıyorsunuz.. allah aşkına bu çok saçma değil mi siyahı sarısı beyazı ne fark eder..

Hay ağzınızla bin yaşayın :CüvCüv:

agresifleşmedim canım sadece esmer teni sevmeniz esmerleşmeniz ne kadar normalse beyaz olma isteğide okadar normal...punk chickin dediği gibi bronzlaşmakta beyazlamakta çok zararlı..biz esmer olmak için uğraşıyoruz siz beyazlamaya çalşıosunuz diyorsunuz ya herkesin zevki farklı sonuçta demek istedim...bende beyaz tenlileri severim..
işte sorunda orda sen böyle kendini dahada çok seversn...bu arkadaşta bu derdine çare arayıp kendiyle dahada barışık olmak istiyor =)

benim arkadaşa önerim cildini temiz tutmak,peeling yapmak,kese yapmak..onun dışında beyazlamak geçici bişey imkansız bişey ben buğdaydım esmerdim beyazladım diyene inanmayın kullanılan şeyler geçici bi beyazlık verir geri kendi renginize dönersiniz..ve çok zararlı...oyüzden daha açık renkli pudra fondöten kullan kendini iyi hissedersn belki =)

Bence değiştirilebilecek yönlerimiz değiştirsek sivilce, leke, akne ama renk? İlginç.. Bembeyaz olsnaız mesala sabah kalktığınızda öşü gibi çok bakımımı hissederdiniz? Vallahi sadece meraktan soruyorum..

asya ülkelerinde erkekler bayanları beyaz tende seviyorlar.bir araştırmaya göre pirinç tarlasında güneş altında çalışan bayanlar hiç bronzlaşmazlarmış.bunun tek sebebi Pirinç.pirinci ıslattığınız zaman suyundan biraz alın ve yüzünüze pamukla uygulayın.hem yumuşatır hemde bronzlaşmanızı engeller.ten rengini açarmı bilmiyorum....(sakın pirinç suyunu bekletmeyin acayip pis koku oluşuyor)

yaa arkadaslar sız bronz ten sevıyorsuznz ve yazın bronslasıyorsunuz ve aaa bana bronz ten cok yakısıor dıyorsunuz :) esmer olanlarda acaba bana beyaz ten nasıl gder dıe dusunuordur degıl mı bu cok ama cok normal bısey pudra veya fondoten surup beyazlamaktan sa bu dogallar daha mantıklı hem bembeyaz bı ten bende ıstemem en guzelı bugday ten her renk makyajı kaldırır yuz hem gelınlıkk te cok yakısıor esmer tene ama cok degıl bugday ıı coook esmer olanlar ıcın bu bır care olabılır:)) arz ederım arkadslar öpüyorum sıızi:)

Bence değiştirilebilecek yönlerimiz değiştirsek sivilce, leke, akne ama renk? İlginç.. Bembeyaz olsnaız mesala sabah kalktığınızda öşü gibi çok bakımımı hissederdiniz? Vallahi sadece meraktan soruyorum..

msjımı birdaha okursan iyi anlarsın..orda cevaplar var..zaten beyazım ve sabah kalktğmda kendimi iyi hissediyorum..

ya belki arkadaş teni beyaz olduğunda kendini daha iyi bakımlı hissediodur
nie polemik yaptınız anlamadım işe kompleksler karıştı sanırım
neden yardımcı olmak yerine 3 sayfayı tartışmayla doldurdunuz ki

arkadaşım burda sabit konulardaydı sanırım mermer gibi bir cilt için diye bi başlık vardı
biraz araştırırsan var forumda
patatesi rendeleyip yüzde yarım saat bekletmek işe yarıomuş şu an o var yüzümde:)
sana yardımcı olcak konular var şöyle bi göz gezidr canım bu bölümde a.s.

ben de tenim beyz olduunda daha mutlu oluyorum..o yzden bronzlaşmayı istemem hiç ama yine de sıckta oluyo:kedi:

ben de beyaz teni çok seviorum
araştırıorum forumda doğal yollarla ne varsa uygulıcam
işe yaramazsa her zamanki gibi en beyazında fondöten sürer çıkarım
zaten beyazım ama ben her yerde aynı ton olsun istiyorum... :/

orfilame sabun ve kremleri var
çok alanda olmuştu kullananda
ben bu hafta cildimdeki çiller ve güneş lekeleri için dr gitmeyi düşünüyorum onuda sorarım EXPİGMENT İYİ GELİYORDU dah iyisi varsa bir öğreniimyazarımm

ya böyle kremlere de güvenemiyorum açıkçası
ne biliyim doğal yollar sebzeler meyveler karışımlar daha mantıklı geliyo:KK70:
expigmenti duydum ama alıp almama konusunda tereddütlerim var :/

mrb canım ben aranıza yeni katıldım.benim tenim sarıya çalan bi renk.ve denemediğim yol kalmadı beyazlık için pirinç suyuyla yıka yüzünü ve yoğurt limon maskesi yap.. cidden beyazlatıyoo

ya eczanelerde bulabilirsin bu kremi ..fiyatıda çok değildir ya

arkadaslar ben esmerım hemde bayagı bı esmerım.beyaz tene ıse bayılıyorum neden mı
?cunku beyazın caresı var bronzlastırıcı krem guneslenmek vs.mesela sarı sac acık renklı saclar ıstedıgın renge boyatabılıyorsun her renk yakısıyor.ancak esmer tende fazla secenek yok sıkıldım accık beyazlım dıyede bı alternatıfın yok.sımdı beyaz tenlı arkadaslar esmer tenlı arkadasların ne demek ıstedıklerını daha ıyı anladı umarım.sımdık gelelım arkadasın cvp bekledıgı soruya.ben kremlerden hıcbır sonuc alamadım yuzum sanırım sıgaradan tenımden daha vucudumdan daha koyu renkte ellerım dahada beyaz rengarengım yanı.150 ytl verıp dr murad aldım tretın kullandım yok oglu yok arap kremı vs hıcbısıye yaramadı.kaderıme kustum oturuyorum ıste.yanı bunlarda care yok en azından ugrasmamıs olur topıgı acan arkadasım.cıldı temız tut nemlendır ve aydınlatıcı kremını sur KABAK CEKIRDEGI gıbı olamasakta bıraz olsun ıcını ferahlatıyor.bakanda bır daha bakıyor tenının uzerındekı kara kaslarına:)su domateslı unlu (acıktırıcı tarıfı)bırde ben denım bakalım malıyetıde yok.husran olsada canımı fazla acıtmaz en azından.

orfilame sabun ve kremleri var
çok alanda olmuştu kullananda
ben bu hafta cildimdeki çiller ve güneş lekeleri için dr gitmeyi düşünüyorum onuda sorarım EXPİGMENT İYİ GELİYORDU dah iyisi varsa bir öğreniimyazarımm

Aldım bn cnm ama şuan bi fark yok . zaten ben beyaz tenliydim geçen yaz bronzlaştım sinir oldum bi geçmedi halen o bronzluk var normalde kışın bembeyaz olmam lazımdı kullanıyorum bakalım ne olucak pek bişey ummuyorum ama..boshayallersmile

merhaba arkadaşlar... Yapımı oldukça kolay bir tarif var elimde. Bir arkadaşım cilt rengini beyazlaştırdığı, berraklaştırdığı, ve cilt lekelerini giderdiğini söyledi. Hatta yakın zamanda bir tv programında da bu tarife rasladım. Bir çay kaşığı süt kesiği, bir çay kaşığı yoğurt ve yarım çay kaşığı balı karıştırıp yüzümüze sürüyormuşuz. Bu işlemi haftada 2 gün kullanmak şartmış. Ben şimdi sütü kestirmeye çalışıyorum fakat marketlerden aldığımız süt işlenmiş olduğundan günlerdir kesilmedi:)))) ınşallah en yakın zamanda deneyip sonucu bildirebilirim:)))

X