- 2 Mart 2010
- 105
- 0
- Konu Sahibi wampirella_mk
arkadaşlar expigment kremini nerde ve ne kadara bulabilirim ?
expigmentte kortizon var yüzünüz şişer sakın kullanmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar expigment kremini nerde ve ne kadara bulabilirim ?
merhaba arkadaşlar... Yapımı oldukça kolay bir tarif var elimde. Bir arkadaşım cilt rengini beyazlaştırdığı, berraklaştırdığı, ve cilt lekelerini giderdiğini söyledi. Hatta yakın zamanda bir tv programında da bu tarife rasladım. Bir çay kaşığı süt kesiği, bir çay kaşığı yoğurt ve yarım çay kaşığı balı karıştırıp yüzümüze sürüyormuşuz. Bu işlemi haftada 2 gün kullanmak şartmış. Ben şimdi sütü kestirmeye çalışıyorum fakat marketlerden aldığımız süt işlenmiş olduğundan günlerdir kesilmedi:)))) ınşallah en yakın zamanda deneyip sonucu bildirebilirim:)))
Kırmızı sivilce lekeleri gitse başka bişi istemiyom :S
orfilame sabun ve kremleri var
çok alanda olmuştu kullananda
ben bu hafta cildimdeki çiller ve güneş lekeleri için dr gitmeyi düşünüyorum onuda sorarım EXPİGMENT İYİ GELİYORDU dah iyisi varsa bir öğreniimyazarımm
kızlar expigment gibi kimyasalları yüzünüze uygulamaktansa doğal yöntemler deneyin.
süt kesiği ile normal süt kullanmanın ne farkı olacak?
Fark laktik asit süt kesiği ve ekşimiş yoğurtta bol miktarda bulunduğu için yüze sürüldüğünde peeling etkisi yaratan asit iltihaplı cilde iyi gelen asit aklaştıran asit formülü ch3chohcooh olan asit kanda birikmesi sonucunda aşırı yorgunluğa neden olan asit