- 17 Eylül 2015
- 686
- 1.453
- Konu Sahibi Khalesinil
Menü yapınca mı zorlandınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menü yapmaya çalışmak zorladıMenü yapınca mı zorlandınız
Hayır olsun neden ağladınız sabah sabah.. güne düşük enerjiyle başlamayın.. moral yükseltecek birşeyler yapın isterseniz..Günaydın herkese kayınvalidemler vardı gelemedim buraya hiç oturamadım ya okul açıldı biraz önce oğlumu bıraktım eve geldim ağladım ya çok hüzünlüyüm
kız gençlik ama takibi,sürekli güncellemesi zor gelmezmiMerhabalar hoş geldiniz aramıza
birikimleriniz bereketli olsun..
İsterseniz birikim tablosu da ekleyebilirim ilk mesaja diğer konularda bakıyorum öyle
aslında geçen sene başladı 4 yaştan 3 ay küçüktü şimdi artık anaokuluna başladı bu sene . İnsan ilk birkaç gün bozuluyor ya bi hüzün kapanıyor içiniz . Çünkü çocuk sizden bağımsız bir birey herşeyi okulda yanlız yapıyor vs . Bende zaten hassasım iyice fena oluyorum birkaç gün sonra geçiyor bu hisler . Geçen sene de bıraktım arabaya bindim ağladım bu sene en azından eve gelince ağladım gelişme varAy tamam anladım oğlunuz okula yeni başladı sanırım
Merhabalar N nurofen11 topiğimize hoş geldiniz.Merhabalar
Bu sayfaya bayıldım , baştan sona okudum . çok motive edici olmuş gerçekten. Ben de bu aralar harcamalarımı yoluna koyup biraz da olsa birikim yapmak istiyorum .
Bu ay maaşımla;
1. 53500 tl kredi kartı ödemem var . Mercburen asgari ödeme yapacağım. Diğer aya kadar nakit harcama yapıp kartımı hafifletmek istiyorum.
2.Oğlumun futbol ödemesi 2500 tl
3.Bateri kursu 2000 tl
4.Okul taksiti 28000 tl
5.Araç kredisi 27000 tl
Ev düzeni için bir yardımcı bulamıyorum maalesef. Çok denedim ama yarım yamalak yapılan işlere verdiğim ücretler canımı sıkıyor. Haftasonuna bırakmayacak şekilde hergün bir yeri yapmak şimdilik beni idare ediyor. Robot süpürge en büyük yardımcım .Pazar akşamından 2 çeşit sulu yemek bizi hafta içi idare ediyor. Yanına salata-çorba ile destekliyorum.
Alışveriş yapmayı -özellikle de giyim - seviyorum. Ama artık ülkemizde herşey gibi kıyafette aşırı derece de pahalı. Az ve öz almaya yöneliyorum. Sezon başında alışveriş yaptığım markaları geziyorum . Online bir favori listesi oluşturuyorum. Önce gerçekten ihtiyacım olanları alıyorum . Sonraki aşama da indirim dönemine denk getirip beğendiklerime geçiyorum .
Ev düzeninde de oldukça sadeleştim . Sadece 1 yemek takımı , 1 tencere-tava seti ve ihtiyacımız kadar bardak -cam malzeme ile yola devam ediyorum . İşime yaramayan eşyaları el altından kaldırıyorum . Eğer 2-3 ay içerisinde ihtiyaç olmadıysa bahçe evine götürüyorum .
Yoğun bir tempoda çalışan anneyim. Eşim işi dolayısıyla sürekli şehir dışında oluyor. 1 oğlum var. Bu süreçte kendime vakit ayırmaya gerçekten çok ihtiyacım oluyor. Çok zorda olsa spor yapmaya çalışıyorum . Resmen kendimi sürükleyerek götürüyorum ama en azından kendime bir iyilik etmiş oluyorum .
Ayy oğlum okula başladığımda ben ne hissedeceğim acabaaslında geçen sene başladı 4 yaştan 3 ay küçüktü şimdi artık anaokuluna başladı bu sene . İnsan ilk birkaç gün bozuluyor ya bi hüzün kapanıyor içiniz . Çünkü çocuk sizden bağımsız bir birey herşeyi okulda yanlız yapıyor vs . Bende zaten hassasım iyice fena oluyorum birkaç gün sonra geçiyor bu hisler . Geçen sene de bıraktım arabaya bindim ağladım bu sene en azından eve gelince ağladım gelişme var