- 9 Kasım 2024
- 19
- 8
- 23
-
- Konu Sahibi yenibiranne123
Kokunu tanıyor tamamen emmiyor o meme ona güven veriyor. Emsin bağ kurarsınızMerhabalar anneler yine yardımınıza ihtiyacım var..
Daha 1 aylık olmayan bebeğim gün içinde her emdiğinde 1 saatten fazla emiyor bunun nedeni nedir???
Kakası nasıl kuzum kakasını yapıyor mu ? Kakada mukus falan var mı ? Kilo alımı nasıl ? Kontrole gittiniz mi hiç ?Her birinize minnettarım... Bildiğim şeyleri yazmışsınız, ancak ben bilmediğim bi neden var mı diye çok merak ediyorum. Bugün toplam 10 saat boyunca emdi bu normal mi? Ve ayrıca hiç ama hiç uyutamadım bugün sürekli ağlayıp durdu. 1 ya da 2 saat boyunca emiyor sonra hafif uyuyor göğsümde uykuya dalıyor ama ondan sonra da pat diye ağlayarak uyanıyor yine ve yine... Gün içinde inanılmaz derecede çok gaz çıkartıyor 4 kez bezini değiştiriyorum. Ne yaparsam yapayım uyumuyor ne yapacağım ben şimdi
Gaz sancıları çok ama çok vardı metsil diye bir ilaca başlattı doktorum günde 2 şer damladan sabah akşam kullanıyorduk geçmeyince 4er damla yaptık. Ayriyeten gazını rahat yapsın diye de rezene içiyordum bu sefer de her emdiği zaman kaka yapıp duruyordu ben de korkup rezene içmeyi bıraktım. Gazdan başka bi sorunu da yok Allah'ıma çok şükür nazarlardan saklasın Rabbim... Şu uyku sorunu az kaldı beni öldürecek tek sorunum bu...Kakası nasıl kuzum kakasını yapıyor mu ? Kakada mukus falan var mı ? Kilo alımı nasıl ? Kontrole gittiniz mi hiç ?
Güzel ozaman. Tek sorun uyumamasi ve gazı .Ben yatağa oturur vaziyette arkamı yastıkla destekleyip arkama yaslanıp bebeğim emerken uyurken ben de uyurdum. Başka çarem yoktu ayırdığımda yatağa koydugumda uyaniyordu. Geceleri eşinden rica et sen iki saat uyu. O uyuduğu an sende uyu. Seni anlıyorum sen uykusuz yorgun ve seni düşünmedikleri için kırgin bir annesin. Onlar herşeyi yapabiliyor sen sıkışmış gibi hissediyorsun. Ama şunu bil geçiyor ve şu an sadece anın mis kokusunun tadını çıkar. 3 . Aydan sonra bebek dunyaya sen bebeğe alisacaksin ve her şey daha kolay olacak. Kendine eziyet olarak görme ve Kabullen. İlerde bu anları en güzel zamanlar olarak aklında kalacak .Biliyor musunuz maşallah kilosu kakası iyi, sütüm de iyi geliyor çok şükür ama bebeğim nasıl olur da akşama kadar akşamdan sabaha kadar emiyor şaşıyorum. Gerçekten çok ama çok yoruldum. Hiç ama hiç mi doymaz? Allah'ım korusun nazarlardan... Ben asla yediği için şikayet etmiyorum. Sadece çok yorgunum son 20 küsür gündür uyumuyorum benden geriye kalan herkesin gerçekten uykuya da duşa da yemek yemeye de çok rahat vakitleri var ama ben onlara göre oturmaktan başka bişey yapmıyorum. Ve bugün saat 20 den beri uyumamış bebeğim şuan saat 02.26 kafayı yiyeceğim neden uyumuyor anlamıyorum bağırmak istiyorum çıldırmak istiyorum...