Daha 1 aylık olmayan bebek günde ne kadar emer?

Gaz kısmını doktora sor daha iyi ama bir süre gaz sorunu karnından sesler gelmesini 1 aylık oldukdan sonra bende yaşadım. Gaz damlası verdim bende. Fakat fazla çay tüketmeyin bana kalırsa ben bir kere anne sütü arttırıcı o caylardan rezene çayı kimyon çayı içiyordum bir gün bir karın ağrısı başladı hareket edemedim . Birdaha da o çaydan içmedim sadece kimyon çayı içtim. Çok da karistirmamak lazım. Eğer bebekler o acıyı çekiyorsa uyumamasini anlayabiliyorum.
Ben" bebek uyutucu " diye uygulama var ordan yaralaniyorum. İlk anne karnı Sesi sonra Elektrik süpürgesi sesi ile başlayıp elektrik süpürgesi pışpışlı sesle uyuttum hep.bartik o sesi duyunca kendini uykuya geçeceğini biliyordu o derece hiç direnmedi uykuya 2 yaşa kadar .

Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? Bebeğinizi ilk uyutmaya başladığınızda kaç saatte uyudu ya da ne bileyim uykuya nasıl ikna ettiniz kaç dk sürdü?

Emerken illaki gaz da yutuyorlar çünkü kuzum. Gaz ondan normal. Gaz damlaları da bir tık rahatlatsa da aşırı aşırı etkili değil malesef. O kundağı istersen bir dene derim. Benimki de kundakta çok ağlardı ama biraz bekleyince sakinleşir uyurdu. Kundağa zor alıştı benimki de ama zorla morla alıştırdım ben de. Daha uzun uyuyordu cunku… uyusa dahi gazını cıkartmadan yatırmamaya özen göster. Midedeki gazı daha rahat çıkartıyorlar cunku. Bağırsaklara indi mi gaz, işler zorlaşıyor

Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? Bebeğinizi ilk uyutmaya başladığınızda kaç saatte uyudu ya da ne bileyim uykuya nasıl ikna ettiniz kaç dk sürdü?
Şuanda bir düzen olmaz bebek ne kadar isterse ne zaman isterse uyutun. Düzeni 4-5 ay arası olur yavaştan uyanıklık süresini takip edip 1,5-2 saate bir uyutulur.sabah 7-8-9 kalkış gün içinde 3-4 gündüz en son uyku en geç 18 bitmeli. Gece uykusu 20-20.30 gecilir. Gündüz ve gece uykularinda geçişte Uyumasada odadan 1 saat dolmadan çıkılmaz. Eğer uyur 1 saat olmadan uyanırsa uykuya aynı destekle döndürülür. Bu şekilde istikrarlı olursak ,uyku rutinide belirlersek bebekler hemen düzene alışıyor.ve hiç direnmeden uykuya geçiyorlar. Büyüdükçe gündüz uyku sayısı ve süresi azaltılır.
Ses uygulamasının ismi bebek uyutucu play storede mevcut.

Sakin olun, geçecek bu günleri. Hatta 3.aydan sonra ilgisi hep dışarı olacak memeyi reddedecek. Doya doya emsin yavrucak, koklamak, sıcaklık, ten teması...hepsini ister daha o minik annesi.
Uykusuzluk konusunda erken isyan etmişsiniz, 7.aydan bildiriyorum bünyem uykuyu unuttu. Banyo derseniz, dört beş günde bir yapabilirsem şükür işte..diyeceklerim bu kadar.
Sağlıkla büyüsün kuzunuz.

Erken isyan etmedim kesinlikle... Yanındakilerin desteği yoksa sen ömür boyu isyan edersin benim isyanım yok ama sadece yorgunluk insanı değiştiriyor. 3. Ay neden meme reddi var bu arada herkeste olan bişey mi gören yazabilirse sevinirim... Amin hepimizin kuzusu sağlıkla büyüsün...

Kundağın uzun uykuda etkisi var ama demi? Ben de öyle biliyorum ama olmuyor istemiyor beyefendi...

Kundağın uzun uykuda etkisi var ama demi? Ben de öyle biliyorum ama olmuyor istemiyor beyefendi...
Bana göre kesinlikle evet. Ben öncesinde karşı bir insan idiim. Ama baktım ki benim hiç uyumuyor diye ağlandığım bebemi, teyzem kundakla 5 dakika içinde uyutuyor ve o bebek en az 2 saat uyuyor. Bir daha ben de başladım kundağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…